Ultima Lucha Tres preview

Lucha Underground sezona 3 dolazi do svog velikog finala – Ultima Lucha Tres protegnut će se preko čak četiri tjedna i zapaliti wrestling svijet. Prvi dio počinje u srijedu. Ako je suditi prema prošlim izdanjima, očekuje nas pravi pravcati spektakl. Devet mečeva koji imaju nevjerojatne priče iza sebe. Pozadinu svih mečeva pročitajte u nastavku

Texano vs Famous B

Famous B je menađer koji traži sebi klijente u Luchi Underground. Imao je već dva klijenta. Mascaritu Sagradu i Dr. Wagnera. Sada želi da mu klijent bude Texano. Dok je Texano trenirao, Famous B ga je tražio da postane njegov klijent. Texano je samouvjereno to odbio. Famous B je pokušavao u par navrata pridobiti Texana uz pomoće njegove zgodne pomoćnice Brende koja se svidjela Texano. Famous B je bio pomogao Texano da izbaci Macka iz Cueto Cupa tako što mu je zasmetao, ali u idućem kolu ga je nenamjerno koštao meča. Htio mu je dobaciti željeznu potkovu, ali je ta potkova otišla do Pentagona i on je izbacio Texana iz turnira.Pentagon je išao slomiti ruku Texano, ali ga je Famous B spasio i Pentagon je onda njemu slomio ruku i njegovoj pomoćnici Brendi. Prošlu srijedu se Famous B vratio nakon duže stanke i bio je kraj ringa dok je Texano imao meč protiv Dantea Foxa. Tu ga je isto nenamjerno koštao meča. Texano ga je krenuo napasti, ali je iz ureda izašao Dario Cueto. Rekao je da će njih dvojica imati meč na Ultimi Luchi i ako Famous B pobjedi, Texano će postati njegov klijent.

Dante Fox vs Killshot(Three Stages of Hell)

Jednog dana je Killshot trenirao u teretani i dobio je pisanu poruku gdje je pisalo zašto si me ostavio da umrem. Nakon Killshotovog meča pojavio se taj čovjek koji je napisao pismo. Killshot nije mogao vjerovati da je on živ. Taj momak se zove Dante Fox i odmah je napao Killshota. Poslije smo saznali da je Dante Fox njegov veliki prijatelj vojnik kojeg su bili oteli razbojnici i htjeli ga ubiti. U zadnji tren ga je spasila policija. Killshot je cijelo vrijeme mislio da je on mrtav. Dante je silno ogorčen prema njemu. Imali su već jedan meč gdje je Dante pobijedio. Dante tu nije stao i zasmetao je Killshotu u Cueto Cupu i Killshot je ispao. Kada je Dante izgubio u četvrtfinalu Cueto Cupa od Pume, Killshot je došao, napao Dantea i rekao mu da njih dvojica nisu završili. Tako je postavljen Three Stages of Hell meč. Prvi meč će biti First Blood meč, drugi No DQ i vjerojatno će sa strane biti vojnička oružja koja će se moći koristi i eventualno ako dođe do trećeg meča on će biti Ambulance meč.

Ivellise vs Catrina

I na Ultimi Luchi 1 i na Ultimi Luchi 2, Catrina je koštala Ivelisse pobjede. Odmah na početku sezone je Ivelisse rekla da zbog toga želi meč protiv nje na Ultimi Luchi Tres. Catrina je prihvatila izazov. Ivelisse se bila pojavila na samo par epizoda u trećoj sezoni. Razlog je navodno njena ozljeda. I bez nje priča je i dalje tekla. Njen sadašnji dečko Jeremiah je bivši dečko od Catrine i još uvijek ju voli. Ivelisse za to ne zna. Biti će zanimljivo vidjeti kako će reagirati ako sazna na Ultimi Luchi.

Marty Martinez vs Fenix

Najavljivačica Melissa Santos je nova djevojka od Fenixa. Sve bi to bilo uredu da u nju već duže vrijeme nije zaljubljen ludi momak po imenu Marty Martinez. Toliko je zaljubljen u nju da je cijelu svoju sobu polijepio njenim slikama. Strašno je ogorčen prema Fenixu. Njih dvojica su imali meč u Cueto Cupu i Fenix je pobijedio. Nakon meča Marty je uzeo vilicu i gotovo izrezbario cijelo Fenixovo lice. Cijelo je bilo krvavo. Nedavno je on imao meč protiv Argenisa i prilikom meča mu je skinuo masku. Nakon meča je uzeo mikrofon i rekao da ovo nije maska koju on želi. On želi Fenixovu masku. U ring je onda došao i Fenix i rekao da ako će njegova maska biti na liniji, onda mora biti i Marty-eva kosa. Na kraju je postavljen Hair vs Mask meč.

Sexy Star vs Taya (Last Luchadora Standig meč)

Ove dvije cure su u svađi još od onog rivalstva Sexy Star i Worldwide Undergrounda. Kada je krenuo Cueto Cup jedna drugoj su dolazile na meč kako bi neka neku koštala meča. Bilo je tu i nekih međusobnih brawlova da bi na kraju dobili Last Luchadora Standig meč na Ultimi Luchi Tres.

Pentagon DARK vs Son of Havoc(Ladder meč)

Pentagon je pobijedio Dragon Aztecku u meču za medaljon, a Son of Havoc je pobijedio Son of Madnessa za medaljon.Obojica su u srijedu sudjelovala u 7 – way meču za Gift of the Gods titulu. U isto vrijeme su i Pentagon i Son of Havoc pinali jednog od učesnika. Pentagon je pinao Londona, a Havoc Suerta. Onda je izašao Dario Cueto i rekao da ne možemo imati dva Gift of the Gods prvaka i da će Pentagon i Son of Havoc imati meč na Ultimi Luchi za Gift of the Gods titulu. Taj meč će biti Ladder meč. Da bi stvar bila još bolja obojica su najavila da će ako pobjede u meču iskoristiti titulu da budu u meču za Lucha Underground titulu na Ultimi Luchi Tres.

Cage vs Jeremiah vs Mil Muertes

Cage i Texano su imali Best of 5 Series mečeve. Pobjednik dobiva unikatnu nagradu. Cage je pobijedio rezultatom 3:2. Cage je za nagradu dobio željeznu šaku. Ta šaka ima izgleda velike moći. Cage je s njom ubio Dariovog prijatelja Delgada. Catrina isto želi tu šaku. Dok je Cage imao meč, Jeremiah mu je ukrao šaku i odnio je Catrini. Došao je onda Mil Muertes i napao Jeremiah. Brawlu su pridružio i Cage. Dok su se njih trojica tukli Cueto je ukrao šaku. Kasnije je on postavio Triple Threat meč između njih trojice i pobjednik dobiva tu šaku.  Sva trojica imaju dobar motiv da je osvoje. Cage ju je već imao i zna koliko jake moći ima. Jeremiah ju sigurno želi dati Catrini kojoj je silno potrebna jer ju može zamijenit za pola medaljona i onda bi postala besmrtna. Mil Muertes ima isto razlog kao i Jeremiah da ju osvoji.

Matanza vs Dragon Aztecka(Steel Cage meč)

Dragon Aztecka Jr. već duže vrijeme misli da je Dragon Aztecku Seniora ubio Matanza i želi mu se osvetiti. Imao je već meč protiv njega na završnici polusezone, ali nije slavno završio. Matanza ga je bacio kroz drveni pod. Još veći motiv je taj da je Matanza pobijedio Rey Mysteria, Azteckinog učitelja i odnio ga nekuda. Azctecka će dati sve od sebe da sazna gdje je Rey. Meč će biti Steel Cage. U odnosu na WWE pravila ovdje se ne može pobijediti tako što izađeš kroz vrata već samo pinom ili prelaskom preko kaveza.

Johnny Mundo vs Prince Puma

Prince Puma je pobijedio u Cueto Cupu i tako dobio pravo sudjelovanja u main eventu Ultime Luche Tres. Meč će naravno biti za titulu. Na njihovom Face-offu Mundo je rekao kako je on stavio titulu na liniju, pa bi onda trebao i Puma staviti svoju masku. Odmah se je pojavio Cueto i rekao kako već imamo masku na liniji u Fenix vs Marty meču, pa će ovdje Puma staviti nešto veće, a to je svoju karijeru. Tako da Puma ovdje mora pobijediti ako se želi i dalje baviti wrestlingom. Ovo nije vjerojatno kraj. Vrlo lako bi ovo trebalo postati Triple Threat meč jer su i Son of Havoc i Pentagon rekli da će odmah založiti Gift of the Gods titulu.

Be the first to comment on "Ultima Lucha Tres preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*