Ultima Lucha Tres – Part 3 recenzija

Treći od ukupno četiri dijela ovogodišnje Ultima Luche je iza nas. Donio nam je još tri nova meča, a kako je sve to skupa ispalo pročitajte u nastavku.

Sexy Star vs Taya – Last Luchadora Standing meč

Alen Butumović: Još jedan dosta brutalan ženski meč, na razini onoga od prošlog tjedna. Ovaj se meč uglavnom sastojao od tučnjave po cijeloj dvorani, odnosno publici i bilo je vrlo zanimljivo, intenzivno, pogotovo oni silni chopovi što su ih izvodili. Impresioniran sam i posljednjim spotom sa stolovima, lijepo su to odradili, prikladan završetak i pobjeda za Sexy Star. ***1/4  

Filip Stanković: Jedan brutalan ženski meč na razini onoga između Ivelisse i Catrine. Da su dobili više vremena vjerujem da bi bio još bolji. Spot kroz dva stola je bio dobro odrađen i drago mi je što je u ovome meču pozitivka izašla kao pobjednik. Osvetila se Tayi zbog koje je izgubila titulu.

The Reptile Tribe (c) vs The Mack, Dante Fox & Killshot – Trios titule

Alen Butumović: Jako dobar spotfest, stvarno sam uživao. Dobro su ispričali priču između Foxa i Killshota, na početku je bilo malo nesuglasica, ali kako se meč razvijao, tako su i oni došli na zelenu granu jedan s drugim i zajedno s Mackom osvojili titulu. Dante i Killshot nisu se štedili iako su imali onaj brutalan meč prije dva tjedna. Zaista jako lijepo odrađen meč s mnoštvo dobrih highflying poteza. ***1/2 

Filip Stanković: Drago mi da smo vidjeli jedan ovakav meč bez brutalnih poteza. Na wrestlingu se bazirao čitav meč koji je bio prilično dobar. Fino je ispričana ta priča da su Fox i Killshot opet u dobrim odnosima i da su Trios prvaci. Tu je još i The Mack koji je definitivno zaslužio neku Lucha Underground titulu. Očekivao sam ovdje Aerostara, ali nije se pojavio. Zanima me jako što će biti dalje sa Dragom, hoćemo to vidjeti u 4. dijelu Ultime Luche ili u 4. sezoni.

Pentagon Jr. vs Son of Havoc – Gift of the Gods titula

Alen Butumović: Malo mu je falilo da bude odličan meč, ali svejedno, veoma veoma brutalno. Možda mu je malo falila ta brzina koju su imali prethodni mečevi na ovome showu, ali i ostala dva main eventa na prethodne dvije epizode da bi meč bio odličan. No, nekoliko spotova vrijedi izdvojiti – Package Piledriver kroz stolice i posljednji spot sa stolom su neki od njih. Nije bilo baš fantastično, ali sam zadovoljan. ***3/4

Filip Stanković: Mogu reći da sam očekivao ovdje malo više, ali nisam razočaran. Meč je bio jako dobar. Dva čovjeka koja vuku ovu kompaniju od njenog početka i dva vjerojatno najpopularnija čovjeka kod publike. Nikako ne može ispasti loše. Izdvojio bi onaj Package Piledriver kroz stolice. Jedan od najbrutalnijih spotova kojih sam  ja vidio u životu. Pentagon je po meni očekivano pobijedio i idući tjedan će vjerojatno uložiti tu titulu. Jedva čekam da vidim kako će to izvesti.

UKUPNI DOJAM:

Alen Butumović: Ne bih rekao da je bilo na razini prva dva showa pošto ovdje nisam vidio odličan meč, ali svejedno, vrlo vrlo zabavan show s tri jako dobra meča.

Filip Stanković: Mrvicu slabiji show od prošla dva, ali svejedno jako dobar i zanimljiv.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Ultima Lucha Tres – Part 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*