Ultima Lucha Tres – Part 2 recenzija

Drugi tjedan Ultima Lucha spektakla imao je jedan više meč nego prvi dan. Kao i u prvom tjednu, ovdje je također bilo brutalnih stvari klasičnih za Luchu Underground. Evo što naše uredništvo misli o ovoj epizodi.

Battle Royal

Alen Butumović: Ovaj meč je na trenutke više bio komičan nego ozbiljan, ali i kao takav, a još i zbog toga što je bio kratak, bio je zabavniji nego dosta WWE-ovih Battle Royalova. Ali sama stipulacija je nekako opravdala očekivanja. Pobjednik je isto potpuno ispravan, Mack je najkvalitetniji ondje, a meč koji je dobio je izvanredan. Imamo njegov meč za Trios Tag title, a partneri su mu Killshot i Fox koji su se prošli tjedan razorili u međusobnom meču. To je genijalan storytelling, Mack je zapravo ovdje dobio dvosjekli mač – dobio je sjajnu priliku, ali su šanse za pobjedu jako male, prvo jer su mu partneri oni koji u sebi imaju vrlo malo snage, a uz to su još i krvni neprijatelji. Opet, izvrstan plot twist zlobnog Cueta. **

Filip Stanković: Klasični kratki Battle Royal. Svidjelo mi se to što je Pimpinela Escarlita dobila posebni ulazak, ali mi se nije svidjelo to što je ona bila jedna od bitnijih u meču. Mack je ovdje bio najveće ime i zasluženo je pobjiedio. Cuetov promo je kao i uvijek bio odličan. Najviše mi se svidjelo kad je rekao da će partneri Macku biti Killshot i Dante Fox ako je išta ostalo od njih. Također mi se sviđa kako je postavljen Trios meč. Ovaj meč je služio da svi koji nisu u pričama nastupe na Ultimi Luchi. Nešto slično kao i Andre the Giant Battle Royal samo što je ovdje unikatna prilika bila na liniji.

Ivelisse vs Catrina

Alen Butumović: Čista brutala. Krv, razbijene staklene boce i jednostavno predivan meč za vrijeme dobiveno. Cure su dale nekako sve od sebe, ispunile su ovo malo vremena što su dobile odličnom akcijom i brawlom po publici i sve skupa, bilo je jako zabavno. Ivellise je meni bila super ovdje, a i Catrina se prilično dobro snašla zato što je meč imao malo drugačiji stil, većinom je bio čisti krvoločni brawl, a onda malo na kraju regularne akcije. Odličan trenutak za kraj, pobjeda Ivellise kao pay-off za cijeli ovaj feud. Napad Callihana nakon meča je isto bio baš onako sadistički, svidjelo mi se. ***1/4

Filip Stanković: Nisu puno hrvale, a pružile su jedan jako dobar brutalan meč. Najbolje mi je bilo kad je Catrina tri flaše razbila od Ivellise. Kraj mi se izuzetno svidio. Ivellise je kao pozitivka izašla iz ove priče kao pobjednik, a usput se i još više učvrstila priča između Jeremiaha i Catrine. Sjajno. Ovime su me još više zainteresirali za 3 way meč.

Fenix vs Marty Martinez

Alen Butumović: Super zabavan. Možda ne parira prošlotjednom main eventu u brutalnosti i samoj kvaliteti i strukturi meča, ali je definitivno meč bio odličan. Opet smo imali krv, imali smo agresivnost, brutalnost, sjajnu akciju, sulude poteze i neke odlične near fallove. Stvarno mi se svaki dio ovoga meča svidio. Kraj je isto bio jako dobro odrađen, umiješavanje Melisse je nekako bilo logično, pobjeda za Fenixa je tu, ali još najbolje je bilo ono što se dogodilo nakon meča, a to je turn Maripose koja je udarila Martya stolicom i pomogla Fenixu da mu odreže kosu. Ma sve je odlično odrađeno, potpuno sam zadovoljan ovime. ****

Filip Stanković: Odličan meč. Fenix je izvukao iz Martya ono najbolje. Brza akcija i puno dobro odrađenih near fallova. Pobjedu je očekivano odnio Fenix, ali najbolje je slijedilo nakon meča. Mariposa je napravila turn nad svojim bratom. Hvala Bogu, napokon. Mariposa otkako je završila feud sa Sexy Star nije bila dobro bookirana. Stalno je gubila u mečevima. Meni je ona jedna od najbolji Luchadora u kompaniji i ovo će biti odličan novi početak za nju ako bude sezone 4. Turn nije došao samo tako. Par puta je u ovoj sezoni Marty nju iskorištavao, kao i u ovome meču. Šišanje Martya je bilo fantastična. Jako su ga unakazili.

UKUPNO MIŠLJENJE

Alen Butumović: Ovaj show je imao jedan odličan meč (koji nije bio bolji od prošlotjednog) i jedan jako dobar, ali se puno više bazirao na storytellingu i vidjeli smo puno više šokantnih stvari, tako da mi se ovaj show još i više svidio nego prošlotjedni. Ultima Lucha je za sada 2/2 u jako dobrim showovima i jedva čekam kako će izgledati sljedeći tjedan ako ćemo ići cresendom.

Filip Stanković: I ovaj show je bio opet odličan. Na razini prvoga. Ultima Lucha je za sada je super, a dva glavna showa tek dolaze. Pozitivci odnose velike pobjede i osvećuju se svojim neprijateljima.

Be the first to comment on "Ultima Lucha Tres – Part 2 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*