Ultima Lucha Tres – Part 1 recenzija

Stigla je Ultima Lucha Tres, prva od četiri planirane epizode ovog spektakla je iza nas. Na showu su bila dva meča, a evo što Filip i Alen misle o mečevima koji su se dogodili na ovoj epizodi.

Famous B & Dr. Wagner Jr. vs Texano 

Alen Butumović: Meč je bio solidan, bilo je nekoliko dobrih bumpova van ringa, pogotovo onaj jedan od Famous B-a, no sve skupa, nije bilo nešto što ću pamtiti ili što me se previše dojmilo. No, s obzirom na vrijeme i činjenicu da je ovo bio handicap meč, mislim da ne mogu biti nezadovoljan kvalitetom. **1/4

Filip Stanković: Ovo je bilo dobro, ništa više od toga. Svidjelo mi se to što se Dr. Wagner vratio. Nije ga bilo jedno dvadesetak epizoda. Meč je bio solidan s obzirom na dobiveno vrijeme. Bilo je lijepih poteza. Izdvojio bi ono bacanje Famous B-a sa stepenica. Nisam očekivao da će Famous B dobiti. Drago mi je da nije bilo čisto kako bi Texano ostao zaštićen u porazu. Ako bude izašla 4. sezona Luche Underground biti će zanimljivo vidjeti nastavak ove priče.

Dante Fox vs Killshot (Three Stages of Hell)

Alen Butumović: Čovječe, ovo je bio fantastičan meč. Njihova varijacija WWE-ovog ‘3 stages of hell’ meča je prošla bolje nego većina takvih mečeva spomenute kompanije. I prvi meč koji je bio First Blood i zadnji meč koji je bio nešto poput Ambulance meča, su bili jednako brutalni, bez obzira na različitost tih stipulacija i zapravo su parirali onom drugom No DQ meču, koji je nekako trebao biti najbrutalniji, ali su zapravi svi fallovi bili jednako brutalni i fantastični i to je pokazatelj kvalitete ovog meča. Spotovi su bili sjajni. Krv koja je došla u prvom fallu nije došla u nekom bezveznom spotu sa stolicom, nego su to napravili na muški način – padom kroz staklenu ploču. Drugi fall je bio fanstastičan, opet su se prebili i oni komadići stakla koji su ostali u ringu su stvarali dodatno brutalnost jer je gotovo svaki spot išao na njih. Zadnji fall je bio fantastičan, potpuno su iskrostili mogućnosti i izdržljivost onog jadnog nosila i pružili predivan završetak meča. Zadnji spot je bio genijalan i najbolji spot meča, a to govori mnogo jer je takvih bilo na desetke. Ne znam, ovo morate odgledati, traje pola sata, ali nećete osjetiti ni da je trajao upola toliko. ****1/4 

Filip Stanković: Nevjerojatno. Fenomenalan meč smo dobili od ove dvojice. U prvi meč su ušli malo laganije i bilo je nekih namještanja na poteze, ali je svejedno taj prvi meč ispao vrlo dobar. Najviše mi se svidio kraj gdje Killshot proletio kroz staklu. Prebrutalno je izgledalo. Onda su u drugome meču krenuli u pravi rat. Fenomenalni spotovi. Polomili su sve što se moglo polomiti. Treći meč je bio samo šlag na tortu. Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio tako prebutalan zadnji spot meča. Predobro odrađeno. Killshot je pobijedio. Što mislim o tome? Mislim da je to potpuno ispravna odluka. Znate kako u serijama ide da na kraju serije ili filma dobro uvijek pobjedi zlo. E tako je baš ovdje bilo. Fox je bio dominantan u cijeloj njihovoj priči i na kraju je pozitivac izašao kao pobjednik. Ne može biti bolje.

Ukupni dojam: 

Alen Butumović: Zna se što su htjeli postići ovime showom – pružiti nam fantastičan meč za početak ove jednomjesečne Ultima Luche. I to su uspjeli. Možemo govoriti kako je prvi meč bio slab (iako u onim okolnostima čak i nije), no drugi meč je bio nešto što morate pogledati.

Filip Stanković: Pružili su nam fantastičan meč i tako nas zagrijali za sljedeći dio Ultime Luche. Ništa bolje nisu mogli učiniti. Jedva čekam idući part.

 

Be the first to comment on "Ultima Lucha Tres – Part 1 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*