Ultima Lucha Cuatro predviđanja

The Rabbit Tribe vs The Reptile Tribe vs Ivelisse, XO Lishus & Sammy Guevara (Lucha Underground Trios titule)

Kristijan B: The Rabbit Tribe su izmjenili tim u ovoj sezoni. White Rabbit i El Bunny su zamjenili Saltadora i Mala Suertea, pa bi oni mogli i osvojiti ove Trios titule. Trenutno imaju blagi push u odnosu na preostala dva tima. Iako bi volio da Ivelisse, Sammy Guevara i XO Lishus osvoje titule, mislim kako se to neće dogoditi.

 

Son of Havoc vs Killshot (Mask vs Mask)

Kristijan B: Ova priča traje od početka sezone, i sada su nam dali Mask vs Mask meč. Oba hrvača sam već vidio bez maske, tako da me to baš nešto pretjerano i ne vesli. Cijeli feud su bili ravnopravni i nitko nije imao neke pretjerane oscilacije u bookingu. Čitav je feud bio izjednačen, pa će takav vjerovatno biti i meč. Pobjeda može otići na obje strane, ali mislim da će ovaj put Killshot slaviti.

Taya vs Ricky Mundo

Kristijan B: Kako mislim da će Johnny pobjediti Matanzu, tako mislim da će Ricky pobjediti Tayu, pa ćemo u budućnosti gledati Johnny vs Ricky feud. A od samoga meča ne očekujem puno, jer mislim da će biti filler između dva veća meča.

El Dragon Azteca Jr. vs Fenix (2 out of 3 falls)

Kristijan B: Aero Star je vratio Fenixa u život, ali Fenix se vratio mračniji no ikad. Okrenuo je leđa svojoj najvećoj ljubavi Melissi, a njoj je u pomoć pristigao El Dragon Azteca Jr.. 2 out of 3 falls je uvijek zanimljiva stipulacija, pa se nadam kako će ju maksimalno iskoristiti. Kao pobjednika vidim Fenixa, koji bi mogao biti glavni heel sljedeće sezone.

 

Mil Muertes vs The Mack (Death match)

Kristijan B: Catrina je bila velika potpora Mil Muertesu, međutim sad kad nje nema mislim da ni Mil neće biti previše fokusiran na meč, te da će izgubiti. The Macka su dobro gradili u ovom feudu, pa očekujem njegovu pobjedu ovdje.

Johnny Mundo vs Matanza (Sacriface to the Gods match)

Kristijan B: Matanza je uništio Johnnyevo i Tayno vjenčanje, a zatim prenio Joey Wrestlinga i Jack Evansa kao žrtve, tako da Johnny ima veliku motivaciju u ovome meču. Plus sada ima i željeznu rukavicu. Imam osjećaj da će Matanza ovdje stati sa svojim žrtvama, te da će ga Johnny Mundo uspjeti pobjediti.

Pentagon DARK vs Marty Martinez (Cero Miedo meč za Lucha Underground titulu)

Kristijan B: Gotovo sam 100% siguran da sudionici ovoga meča neće izaći iz Ultima Luche sa titulom. Jake Strong će unovčiti svoju Gift of the Gods titulu, i postati novi Lucha Underground prvak. Ono što mogu očekivati od ovoga meča jest puno krvi, i opasnih overbookiranih spotova.

 

A za kraj Lucha Underground je prpremila kratki video kako bi “proslavili” Halloween i najavili Ultima Luchu Cuatro:

 

Be the first to comment on "Ultima Lucha Cuatro predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*