Turnir najboljeg WrestleMania main eventa na forumu!

Stigla je sezona WrestleManije, još je mjesec dana ostalo do ovogodišnjeg spektakla, a ProHrvanje, na inicijativu našeg glavnog urednika Vedrana, odlučilo je napraviti svojevrsnu uvertiru za dotični događaj na način da ćemo u ovih mjesec dana na forumu imati turnir najboljeg WrestleMania main eventa u povijesti!

Prije svega moramo napomenuti da se kao main event računaju oni mečevi koji su išli kao posljednji na showu na kojem su se dogodili!

Ovaj turnir, kao što rekosmo, možete naći na našem forumu. U podforumu ‘Oko ringa’ naći ćete sekciju ‘Turniri’ gdje se upravo nalazi i ovaj turnir koji će neko vrijeme biti aktivan. Direktan link na njega je ovaj. Ako odete na link, vidjet ćete kako smo već započeli jedan dvoboj, a to je onaj između WrestleManije 3 i WrestleManije 7.

Glasuje se preko ankete koja se nalazi na vrhu svake teme, a možete u temama i komentirati zašto vam je koji meč draži.

Kostur turnira nalazi se na ovom linku.

Stoga vas pozivamo još jednom da se registrirate na naš forum i sudjelujete u ovom turniru, pa tako zajedno s nama pogledate, ako već niste, sve dosadašnje main eventove WrestleManija i pomognete nam da odredimo koji je najbolji! 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Turnir najboljeg WrestleMania main eventa na forumu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*