Turnir najboljeg hrvača u povijesti WWE-a na forumu

Nakon što smo prije nekoliko mjeseci održali turnir u najboljim ulaznim pjesmama u WWE-u, nakon male stanke, odlučili smo napraviti još jedan.

Nominirali smo sve ljude za koje smatramo da su postigli nešto u WWE-u i da ih možemo smatrati onima koji su obilježili povijesti kompanije i od njih izabrali 64 hrvača te odlučili napraviti turnir.

Turnir je već uvelike krenuo s prvim kolom. Svaka dva dana postavljaju se po pet parova, odnosno anketa na koje možete glasati. Ankete traju 48 sati, a onaj tko ima više glasova ide u sljedeći krug natjecanja.

Kostur turnira možete vidjeti ovdje, no svakako vas pozivamo da se prijavite na naš forum, posjetite dotični podforum u kojem se odvija natjecanje na ovom linku i pridružite se glasanju zajedno s nama. Pozivamo vas i na ostale dijelove foruma da zajedno s nama raspravljate o svemu što se dogodio u svijetu hrvanja.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "Turnir najboljeg hrvača u povijesti WWE-a na forumu"

  1. This shows real exsertipe. Thanks for the answer.

  2. Jag hann inte med nÃ¥n triss denna veckan tyvärr men önskar lycka till och i detta läget grattis till vinnaren … sÃ¥ himla avundsjuk …Ha underbara dagar framöver.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*