Tribute to the Troops pregled – 16-man Tag Team Main Event

I ove godine WWE održava Tribute to the Troops, događaj kojim odaje počast svim vojnicima u Americi. Ovo je 13. godina zaredom otkako se ovaj događaj održava. JoJo je započela show s himnom.

 

Roman Reigns, Dean Ambrose i Usosi došli su u ring i prije nego se Reigns uspio zahvaliti svima, Liga nacija ga je prekinula. Sheamus je izjavio kako SAD nije najbolja država na svijetu jer ima puno boljih država. Barrett je za primjer dao Veliku Britaniju jer imaju bolju hranu. Del Rio je rekao kako Meksiko ima bolji program na televiziji od Amerike, a Sheamus je izjavio kako Irska ima sve bolje od Amerike. Reigns je pozvao Ligu nacija u ring na borbu i oni su krenuli, no Wyatt obitelj ih je prekinula. To je probudilo Dudleye koji su zajedno s Rybackom i Kaneom došli do ringa i nastao je ogroman brawl. Tijekom reklama najavljen je 16-man Tag Team meč između ovih timova. Ništa posebno nije bio segment, no za ovakav show je bilo prilično solidno. Brawl je bio ok i dobio je postavio Main Event.

 

Rusev vs Jack Swagger (Boot Camp Match) – *3/4

Ništa posebno nije bilo, moglo je biti puno bolje i trebalo su koristiti više oružja. Većinom dosadna akcija bez ikakvog posebnog značaja. Swagger je odnio pobjedu s Ankle Lockom. Glupo je što je Rusev izgubio i još je pritom tapkao, no ipak je ovo Tribute to the Troops i pozitivci koji brane Ameriku pobjeđuju. Ništa iznenađujuće.

 

Bo Dallas vs Mark Henry – NR

Bo Dallas je bio obučen kao Uncle Sam. Henry je ostvario pobjedu u meču koji nije trajao niti minutu. Ništa iznenađujuće, bilo bi fora da je Dallas dobio, ali ipak ne.

 

Kevin Owens vs Ryback – *

Owens je prije meča imao promo o tome kako je Kanada najbolja država na svijetu, posebno francuski dio Kanade Quebec, odakle je i on. Meč je bio kratak i Owens je pobjegao i izgubio odbrojavanjem. Barem nije pretrpio pin, ali mogao ne bi bilo loše niti da je pobijedio.

 

 Charlotte, Becky Lynch, Brie Bella & Alicia Fox vs Team B.A.D. & Paige – *3/4

Nema baš puno logike da su Brie u Alicia u timu s Becky i Charlotte, posebno nakon što su preksinoć Charlotte i Brie imale meč na SmackDownu. Kao i svaki meč na ovom showu, kratko i ništa previše posebno. No, ovdje je ipak tim negativaca uzeo pobjedu što mi je drago. Posebno jer ju je uzela Sasha.

 

Roman Reigns, Dean Ambrose, The Usos, Dudley Boyz, Ryback & Kane vs League of Nations & The Wyatt Family – **1/2

Solidan Main Event i najbolji meč na ovome showu. Nije trajalo predugo i akcija na kraju meč je bila jako zabavna kao i očekivano. Ambrose je ostvario pobjedu za svoj tim s Dirty Deeds na Harperu. Nakon meča, pozitivci su slavili, a američka zastava se spustila iznad ringa.

 

Tribute to the Troops događaji znaju biti zabavni jer se nađe pokoji dobar meč, no ovdje nije bilo dobrih mečeva. Sve je bilo ili kratko ili dosadno osim Main Eventa, no niti on nije bio previše dobar. 4.5/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Tribute to the Troops pregled – 16-man Tag Team Main Event"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*