Trenutni card za TLC PPV i kratko mišljenje o cardu

Do sinoć WWE nije imao najavljen nijedan meč za TLC PPV koji se održava već iduće nedjelje, 15.12. Minneapolisu, Minnesoti. To je u zadnje vrijeme krenula biti poznata i uobičajena praksa za WWE da najave sve u zadnji čas. I onda se poslije toga čude kako im se ulaznice ne prodaju. No, nakon sinoćnjeg SmackDowna, ipak su nam poznata tri meča.

TLC Match: Roman Reigns vs. King Corbin
Smackdown Tag Team Championship Match: The New Day vs. The Revival
* Bray Wyatt vs. The Miz

Čisto da dam jedno subjektivno mišljenje na card kako ovaj članak ne bi bio toliko isprazan. Izgleda kako ćemo dobiti Barona Corbina u main eventu PPV-a. Protiv Romana Reignsa. U TLC meču koji valjda ne donosi apsolutno ništa. Zvuči jako zanimljivo, zar ne? Apsolutno mi se gadi količina stvari koja se vrti oko Corbina u zadnje vrijeme i činjenica da je on nekako postao glavna figura SmackDowna je dovela do toga da je SmackDown postao grozno dosadan i generičan show na kojem se apsolutno ništa ne događa. Zamislite sada kakav će biti ovaj meč Romana i Corbina onda. Potratiti ovako dobru stipulaciju na ovako jadan meč je jednostavno grijeh.

Revival i New Day imat će revanš. Iako će ovaj meč vjerojatno biti dobar, to mi se ne gleda nimalo i pokazuje koliko su bezidejni po pitanju tag team divizije te samo vrte stvari oko dva tima.

I za kraj iz nekog razloga ćemo imati običan meč između Wyatta i Miza. Odjednom su odustali od meča s Bryanom i stavili Miza u njegovu poziciju. I još ovaj meč neće biti za titulu. Kuda ide Fiendov reign? Ako ne stave ovdje titulu na liniju, to znači da ćemo potencijalno imati PPV na kojem se nijedna glavna titula neće braniti. Toliko o relevantnosti ovoga PPV-a. Sve vam je jasno.

SmackDown ne može biti u gorem stanju iako se očekivalo baš suprotno prelaskom na FOX. Raw ne može biti dosadniji. TLC card ne može izgledati bezveznije. Pametnom dosta.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Trenutni card za TLC PPV i kratko mišljenje o cardu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*