Top 5 potencijalnih Andre The Giant Memorial Battle Royal pobjednika

I ove godine održat će se sada već drugi po redu Andre The Giant Memorial Battle Royal. Iako je na početku bio najavljen kao dio glavnog showa, prije samo par dana, WWE je najavio kako je taj meč prebačen za Pre-Show, najvjerojatnije zbog manjka vremena za glavne mečeve na showu. I ove godine postoje nekoliko potencijalnih pobjednika. Sada ćemo iznijeti naših top 5 prijedloga.

 

Ryback

#5 Ryback

Ryback trenutno nema nikakve priče niti je u bilo kakvoj zavadi. Od Fastlanea, kada je izgubio u Six Man Tagu, pa sve dosada, rijetko smo ga vidjeli na TV-u, a kada bi bio, bio bi u nekim potpuno zaboravnim mečevima. No, to nije razlog da ga isključimo iz ove liste. Ryback dosada nije osvojio niti jednu i ittulu u WWE-u iako je bio u lovu za WWE titulu nekoliko puta. On još nije imao niti jedan trenutak u WWE-u kojeg se netko previše sjeća i često kad god bi ga WWE odlučio malo progurati prema naprijed ka vrhu, vrlo brzo bi se to pretvorilo u neuspjeh i Ryback bi ponovno otišao tamo odakle je i krenuo. No, ova WrestleMania može biti odlična za Rybacka ako WWE odluči dati njemu pobjedu koja bi bila nekako prvi važan trenutak u njegovoj karijeri. Ryback kao pozitivac je sa svojom “Feed me more” frazom omiljen kod publike tako da vjerujem da, kad bi on pobijedio, publika bi to lijepo primila i stvorila jedan lijep trenutak i za njega i za sam show.

Big Show

#4 Big Show

Prošle godine, Big Show je obećeavao svima kako će osovjiti Andre The Giant Memorial Battle Royal jer je on div i kao takav, on to može i zaslužuje. I iako je ostao u zadnja dva zajedno sa Cesarom, to mu nažalost nije uspjelo. Cesaro ga je prebacio preko užadi Bodyslamom što je mnoge podsjetilo na taj slavni Hoganov Bodyslam na Andre The Giantu s WrestleManije III. No, ove godine stvari su malo drugačije i Big Show je sada negativac i još uvijek je u lovu za taj trojef i za tu pobjedu kako bi dokazao da je on gore u vrhu s Andre The Giantom. WWE možda nije dao Big Showu pobjedu prošle godine, ali ovo godine to je moguće. Show je trenutno dio Authority i u zadnje vrijeme je poprilično jako građen negativac tako da njegova pobjeda ovdje ne bi trebala doći kao iznenađenje.

Damien Mizdow

#3 Damien Mizdow

Damien Mizdow je trenutno jedan od najpopularnijih hrvača kod publike. Njegov tim s Mizom i Stunt Double stvar se pretvorila u pravo zlato i stvarno je pun pogodak jer je to publika prihvatila na odličan način. No, u zadnje vrijeme, sve više dolazi do sukoba i nesuglasica između Miza i Mizdowa. Miz je čak otpustio Mizdowa kao Stunt Doublea i pretvorio ga u svog osobnog asistenta. No, kao što se može i predvidjeti, taj duo je pri kraju i samo je pitanje vremena kada će se Mizdow suprostaviti Mizu. S obzirom da su obojica u Battle Royalu, a Mizdow je, kao što sam spomenuo, jako popularan kod publike, njihov raspad tijekom ovog meča bi bio genijalan i siguran sam, prihvaćen od publike. Zamislite koju bi Mizdow reakciju dobio kada bi izbacio Miza preko užadi i tako ga eliminirao! A tek onda kada bi ostao do samog kraja i onda pobijedio? To bi stvarno bio super trenutak i publika bi sigurno poludjela kada bi Mizdow pobijedio.

Hideo Itami

#2 Hideo Itami

U četvrtak, Hideo Itami je osvojio NXT Turnir na WrestleMania Axxess te tako dobio priliku sudjelovati u ovome meču. Ako ćemo iskreno gledati, Hideo Itami je pomalo i zaboravljen u NXT-u. Balor, Owens i on su u vrlo kratkom vremenu došli u NXT. Owens je postao NXT prvakom samo dva mjeseca nakon debija, Balor je prvi izazivač za tu titulu, a Itami je u zavadi s Breezeom. Vidi se da je Itami u najgoroj poziciji od te trojice i još uvijek nije učinio ništa jako pamtljivo, stoga, on je definitivno prava osoba koja će predstavljati NXT u ovome meču. Samo sudjelovanje u ovom meču i WrestleMania debi je za njega veliki korak prema naprijed i publika će ga vjerovatno u ovome meču prihvatiti i prirediti mu dobrodošlicu. Sada, hoće li pobijediti, vrlo je moguće. WWE se može odlučiti dati Itamiju pobjedu kako bi malo više progurao NXT i prezentirao ga cijelom svijetu i svima koji budu gledali WrestleManiju. Vjerujem kako će Itami biti među zadnjima u tome meču, ali i sasvim je moguće da odnese pobjedu.

Sheamus

#1 Sheamus

WWE već dugi niz tjedana prikazuje promo videa za Sheamusov povratak. Sheamus je izvan ringa još od Raw-a prije Survivor Seriesa i samo je pitanje vremena kada će se vratiti. Prema glasinama, Sheamus bi trebao biti iznenadni učesnik upravo u Andre The Giant Battle Royalu, a kao takav, vrlo je vjerojatno da, ako se zaista pojavi u ovome meču, onda će to i osvojiti. Također prema glasinama, Sheamus bi trebao tijekom meča se polako okrenuti u negativca iako će ga publika sasvim sigurno lijepo dočekati. Sheamus će sasvim sigurno, ako bude u meču, biti među zadnjom četvoricom. On uvijek u ovakvim mečevima, bio Royal Rumble ili Battle Royal, bude do zadnje trenutka, a pošto WWE ima nekakve planove za njega, od kojih je i zavada s Daniel Bryanom, on će ovo i osvojiti.

Ovo su naših 5 potencijalnih pobjednika. U komentare možete staviti svojih pet pobjednika i usporediti s našom listom.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Top 5 potencijalnih Andre The Giant Memorial Battle Royal pobjednika"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*