TNA Slammiversary je sutra – Koga briga?

TNA će u nedjelju imati svoj prvi PPV nakon više od pola godine, a oni su ponašaju kao da se taj PPV neće dogoditi. Da, TNA se pobrinula da ljudi ne brinu za njihov PPV. Kako je to moguće? Vrlo lako.

Kada smo saznao da će TNA održati Slammiversary, bio sam sretan jer napokon TNA ima PPV nakon nekoliko mjeseci. Čak je i isprva match card izgledao dobro. Imali smo Angle vs EC3 za TNA titulu, Magnus vs Storm i Dirty Heels vs The Wolves za Tag Team titule. Kuda bolje? Ma odlični mečevi za njihovo trenutno stanje.

No, onda se izgleda našao nekakav pametnjaković koji je odlučio prebaciti meč za TNA titulu na prvi Impact nakon PPV-a? Ono, koji vrag? Tko bi takvo što učinio? Pa TNA titula bi trebala biti Main Event tog showa, zašto bi sad netko nju prebacio na nekakav dosadni Impact, a ne umjesto toga stavili na PPV kojeg ionako imaju jednu u…zauvijek. Zašto se ovo dogodilo ni sam ne znam, no definitivno znam da je ovo bila jako loša odluka. Jako, jako loša.

No, hajde, rekoh možda ostali mečevi budu došli kao dobra zamjena za izostanak meča za TNA titulu i onda se dogodi još jedan, nevjerojatno glup potez, a to je da je TNA prebacila meč za Tag Team titule također na prvi Imapct nakon PPV-a, a umjesto toga meča su stavili meč između Ariesa i Richardsa i pobjednik toga meča će birati stipulciju za njihov meč između Dirty Heelsa i Wolvesa na prvom Impactu nakon PPV-a. Dobro, ovo je bila još gluplja odluka. Koji se vrag događa ovdje? Zar taj Impact nakon PPV-a postaje pravi PPV, a ovaj Slammiversary je samo nekakav ‘Road to’ show za taj Impact? Ni sam ne znam zašto su i ovaj meč prebacili na taj Impact, ali niti ne vrijedi puno zamarati glavu time.

I onda je došao ovaj tjedan i završni match card je ovakav:
Brooke & Awesome Kong vs. Dollhouse (Taryn Terrell, Marti Belle and Jade)
– Robbie E vs. Jessie Godders
– Bram vs. Matt Morgan
Winner Chooses The Match Stipulation For Match Five of The Tag Team Title Series: Austin Aries vs. Davey Richards
Non-Sanctioned Match: James Storm vs. Magnus
– Lashley and Mr. Anderson vs. EC3 and Tyrus
King of the Mountain Match: Jeff Jarrett vs. ??? vs. TBA vs. TBD vs. A Mystery Opponent for an unknown prize

Pogledajte to, molim vas. Izgleda li vam to kao nekakav dobar card za PPV? Meni sigurno ne. Od onih mečeva koji su imali na početku i od onoga carda koji je mogao biti super, oni su napravili smeće, svinjariju, najveću glupost ikada. I što je još najbolje, niti jedan meč nije za titule, što znači da nema Title mečeva na PPV-u, a na prvom Impactu poslije PPV-a ćemo imati tri meča za titulu! Tri! Pa vi sada prosudite što je zapravo ovdje PPV, a što nekakav najobičniji show. Drago mi je da su vratili King of the Mountain meč i sviđa mi se što je Jeff Jarrett u njemu, no ne vjerujem da će taj meč biti dobar. Jedini meč koji me zanima Richards/Aries, a koliko su ludi, taj će meč dobiti jedno 5 minuta i neće ispasti dobar. Ne polažem nade niti u jedan meč i ovo stvarno izgleda kao najobičniji ‘One night only’ show kojeg TNA ima. Čak i gore.

I tako sam pogledao zadnji Impact da se uvjerim da sve ovo što mislim je zapravo istina. Pogledao sam tu epizodu Impacta i uvjerio sam se u to da je TNA, osim povratka Jeff Jarretta i promoviranja King of the Mountain meča, imala nula builda za taj PPV koji je za samo četiri dana! Pa koga oni misle time zavarati? Nas ili sebe? Apsolutno nisam mogao vjerovati da netko tako može zanemariti svoj najveći show godine. Što još dodaje šlag na tortu, oni su već snimili tri naredne epizode iza Slammiverasarya. Znači, taj PPV se još uvijek nije dogodio, a oni su već snimili epizode koje će se prikazati iza toga PPV-a. Izvanredno. Bolji raspored snimanja showova nisu mogli smisliti!

Zanimanje za ovim PPV-om mi je naglo opalo iako je prije bilo poprilično visoko, ali ću ga ipak pogledati jer sam ga planirao pogledati, no ne mogu vjerovati da TNA sama sebi kopa rupu u koju će na kraju pasti. Nemaju niti jedan meč za titulu na PPV-u. Card je slab i skoro ništa me ne zanima. Sami PPV i nema neki osjećaj kao da će to biti PPV nego ima osjećaj najobičnije epizode Impacta. TNA je totalno zabrljala svoj najveći show godine dosada. Ja bih htio da ovo bude barem solidan show i da me TNA iznenadi s obzirom na tako slab card kojeg imaju, no sigurno mi ne bi bilo žao da imaju loš show jer su si sve sami krivi zato što su od onakvog carda na početku došli na jedan grozan, potpuno nezanimljiv i neprivlačan card. Iskreno, puno više me zanima da epizoda Impacta o kojoj sam već pročitao rezultate i sasvim sigurno ću je pogledati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "TNA Slammiversary je sutra – Koga briga?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*