TNA Impact Wrestling pregled – Eli Drake napada Gallowaya

Dixie Carter otvara ovotjedni TNA Impact Wrestling kako bi nam nešto objavila i svi hrvači su okružili ring. Dixie se prisjeća onoga što joj se dogodilo kad je bila zadnji puta na Impactu kad je bačena kroz stol. Žao joj je zbog toga i to je bila njezina krivica što je tako završila i slomila leđa. Dixie predviđa blisku budućnost za TNA i sam wrestling treba ovu kompaniju. SToga, Dixie je vratila nekoga tko razumije ovaj posao. Dixie ga je htjela predstaviti, no EC3 ju je prekinuo. On želi znati tko je to, a Dixie onda predstavlja Bully Raya kao novog General Managera! Ray dolazi do EC3a, pogledava ga, a onda produžuje do ringa. Ray govori da je dobio poziv od Dixie Carter gdje mu se ona ispričala zato što je iznevjerila fanove i cijeli roster. Ray je u to povjerovao, no se nije vratio zbog nje nego zbog fanova i zato pita ih žele li vidjeti njega kao General Managera. Fanovi naravno daje pozitivne reakcije i Bully prihvaća poziciju. Bully zatim najavljuje neke mečeve za Impact i najavljuje 20-Man Battle Royal i pobjednik ide na EC3a za Titulu iste večeri. Zanimljiv segment. Sviđa mi se što je Bully Ray General Manager iako mi je to malo glupo s obzirom da je on Dixie bacio kroz stol i udaljio iz TNA na dosta vremena, ali dobro su odigrali ovdje da Ray nije tu zbog nje nego zbog fanova. 20-Man Battle Royal zvuči primamljivo isto koliko i svaki Battle Royal, no mrzim što TNA World titula je tako često branjena bez ikakve priče i podloge.

 

TNA World Championship #1 Contender 20-Man Battle Royal – *1/4

Battle Royali inače nisu nešto previše dobri mečevi, no zna biti nekih dobrih i zabavnih, ali ovaj definitivno nije bio jedan od tih. Dosadan Battle Royal, samo glupo brawlanje, udaranje i prebacivanje preko užadi bez ikakvih zabavnih poteza ili slično. I još smo imali grozan tajming za reklame. Prije reklama ih je bilo 10, a kad su se vratili samo trojica. Kad je najzabavnije, oni reklame stave. Glupo. Drago mi je da je Drew Galloway osvojio ovaj Battle Royal, meč između njega i EC3a bi mogao biti dobar, nadam se da neće razočarati.

 

Tigre Uno (c) vs Rockstar Spud vs Grado vs DJ Z (X-Division Championship) – *1/2

Bully Ray i Rockstar Spud su imali segment u backstageu i Ray je dao Spudu priliku za X-Division titulu. Daj, zašto ovim mečevima daju 4 minute? Zašto ova titula još postoji uopće ako se nitko za nju ne brine? Loš meč, nekakva glupa komedija Grade na početku. Ono, svi se namjerno zabijaju u njegov stomak kako bi ispalo smiješno. Izvrsno. Nekoliko dobrih poteza tokom meča, ali sve je ovo loše. I onda je Tigre Uno potpuno promašio Phoenix Splash na Grad, ali svejedno ostvario pobjedu. Ova titula je tako pala u zadnje vrijeme. Titulu treba dati Spudu, on je najzanimljiviji od ove četvorice.

 

Taryn Terrell vs Brooke (Knockouts Championship) – *1/2

I ovo dobije više vremena nego X-Division Title meč, haha. Očekivano ne tako dobar meč, stalna i dosadna uplitanja Dollhousea i malo dobre akcije. Terrell je imala pobjedu u svojim rukama, no arena se zamračila, a Gail Kim se pojavila, pretukla ostatak Dollhousea, a zatim nestala i Brooke je ostvarila pobjedu i osvojila titulu. Drago mi je da imamo novog prvaka i ovaj novi karakter Gail Kim izgleda kul, no meč nije bio previše dobar.

 

Angle dolazi u ring i priznaje da je izgubio fer od EC3a za World titulu, no ne poštuje te što je prevaren prošli tjedan kada je imao revanš za titulu. Stoga je otišao do Bully Raya, a ovaj mu je rekao da će imati pravi revanš jer se onaj nije dogodio. No to se neće uskoro dogoditi jer on mora na operaciju vrata. Eric Young prekida Anglea i govori da Angle ima ozljedu upravo zbog toga što mu je Young već toliko puta napravio Piledriver te je vrijeme da Angle ode. Young je zatim napao Anglea, ali je Chris Melendez došao i pokušao ga spasti, no Eric je njemu dao Piledriver na pod. Solidan segment. Priča Younga i Melendeza se nastavlja. Dobar način za Angleov zadnji nastup prije operacije. Glas Erica Younga me jako iritira.

 

Prikazali su meč Storma i Magnusa sa Slammiversarya kako bi popunili rupu zbog toga što su morali izrezati segment koji je imao Chrisa Hernandeza. Naime, koji ne znaju. Hernandez je govorio da nema ugovor niti s jednom kompanijom i TNA ga je stavila u storyline s BDCom. Na kraju se ispostavilo da je on pod ugovor s Lucha Underground koja navodno tuži TNA te ovi moraju izrezati sve njegove segmente. Kako krasno.

 

Ethan Carter III vs Drew Galloway (TNA World Championship) – **

Iskreno, ide mi na živce što svaki tjedan imamo meč za World Titulu i onda niti jedan meč na bude dobar. Ovaj meč je mogao biti dobar i Chopovi su bili super, no onda su krenuli s uplitanjima Tyrusa, Drake je došao u pomoć Gallowayu, pa je Galloway udario sudca latkom slučajno i onda Drake okrenuo leđa Gallowayu i udario ga štakom te je EC3 ostvari pobjedu s Headlock Driverom. Evo, ovo je upravo ono zašto mrzim da na svakom Impactu imamo meč za TNA titulu. Ta titula više nije World titula. Ovdje ona uopće nije bila bitna i meč je bio samo tu da Drake napravi heel turn i udari Gallowaya, a titula je zanemarena. Nikakva pozadina više nema za ovu titulu.

 

Teško je uživati u ovoj kompaniji. Teško je gledati Impact Wrestling showove. Teško je gledati tri meča za titulu svaki tjedan, a dva nemaju nikakvu pozadinu. Teško je gledati kako TNA World titula pada i pada i mečeve više nisu bitni. Teško je pratiti i uživati u TNA.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "TNA Impact Wrestling pregled – Eli Drake napada Gallowaya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*