TNA Impact Wrestling pregled – Povratak Bully Raya!

Epizode Impact Wrestlinga inače se ne emitiraju uživo nego se epizode u 1-2 noći snime za nekoliko tjedana unaprijed i budu postupno puštane, no ovaj puta su odlučili napraviti jednu epizodu uživo, što me veseli pa sam odlučio pogledati.

 

Eric Young je otvorio show i govori kako želi saznati tko je sudac za meč između njega i Anglea i kaže kako će pobijediti Anglea kasnije u showu i osvojiti TNA titulu. Njega je prekinuo Bully Ray. Pročitao sam glasine kako će se na ovoj epizodi vratiti bivši World prvak, stoga je ovo lijepo iznenađenje iako mislim da Bully neće ovdje biti zastlno. Bully je rekao kako je on sudac u meču Anglea i Younga. Vrlo kratak segment. Na jednu ruku je i dobro što su odmah predstavili suca odmah na početku, no možda su sve ovo mogli napraviti sve i prije meča, ali shvaćam zašto su ovo napravili.

 

EC3 vs Mr. Anderson (Falls Count Anyhwhere) – *1/2

U ovome meču, publika je imala mogućnost izbora između Falls Count Anyhwere meča i Arm Wrestling meča. EC3 je prije meča imao promo u kojem se je nadao da će publika izabrati Arm Wrestling meč. Mr. Anderson je izašao i pokazao nam rezultate koji su pokazali da je 85% publike izabralo Falls Count Anywhere meč. Naravno, bolja stipulacija je upravo to, stoga mi je drago da je taj meč izabran. Ne znam zašto se Anderson toliko veselio Falls Count Anywhere stipulaciji kad je EC3 pokraj sebe imao Tyrusa koji je imao dozvolu uplitanja u meč kad god poželi. Meč je bio vrlo kratak što je loša odluka. Po rezultatima sam vidio da ovaj meč ima podlogu nekakvu u zadnjih nekoliko tjedna, tako da je trebao dobiti više minuta, a pogotov kad imamo ovakvu stipulaciju. Na kraju meč nije ispao ništa jako posebno jer bilo vrlo kratko i Anderson je skoro proveo više vremena mučeći se s Tyrusom nego hrvajući EC3-a koji je na kraju pobijedio.

 

Dolazi Beat Down Clan (MVP, Kenny King i Lowi Ki). MVP dolazi s maskom na licu i govori kako je to Homicidova maska. Govori kako on ne može biti večeras ovdje jer ima operaciju ramena zato što ga je netko natukao na ulici. MVP govori kako BDC radi i uzimaju što god žele, a zatim poziv Rising da izađu van. Galloway, Myka i Drake izlaze van. Galloway govori kako ulice nisu njegovo igralište, nego taj ring i oni nemaju ništa s Homicideom. Galloway zatim pokušava oblatiti Kinga govorivši kako je vidio taj izraz lica kad je Homicide irnuo njegovu titulu, a MVP onda govori kako njega nije briga za hrvanje nego za novac i prestižnost koje dolaze s titulom. MVP zatim izaziva Gallowaya na meč i Galloway prihvaća. Solidan segment, ok konfrontacija. Sviđa mi se kako je meč napravljen.

 

MVP vs Drew Galloway – *3/4

Kratak meč tako da ništa posebno. Većinom dominacija MVP popraćena solidnim radom na ruci Gallowaya, no na kraju Galloway uspijeva pobijediti s Future Shock DDT. Zadnja Gallowayeva kontra u DDT je bila kul. Poslije meča, Eric Young je odjednom napao Gallowaya sa stolicom te zajedno s BDC-om razbio Rising. Nisam baš razumio, znam da je Young prije bio dio BDC-a ili tako nešto, no on ima meč večeras s Angelom i nije trenutno dio ovoga, ali ok. Kasnije na showu smo imali njihov segment i Eric Young je rekao kako želi tu World titulu te očekuje da mu oni duguju pomoć. Sad sam shvatio.

 

James Storm dolazi u ring s poklonom. Storm poziva Mickie James u ring koja izlazi van. Storm govori nešto o mamama, a onda govori kako je Mickie obećala još jedan meč. No, Storm želi proslaviti njenu glazbu i govorio kako je ona nevjerojatna prijateljica, hrvačica i pjevačica i daje joj onaj poklon, a unutra je gitara! Storm zatim želi sliku s Mickie i fotograf ih slika. No, Magnus dolazi kako bi odveo Mickie od Storma, no Storm ima poklon za njega, a to je kaciga. Storm želi staviti kacigu na Magnusa, ali ovaj odlazi s Mickie. No, Storm ima još jedan poklon i taj je za njegovog sina, što razljućuje Magnusa! Magnus odlazi u ring, uzima gitaru i udara Storma u glavu. Nije mi se nešto pretjerano svidio segment. Ok mi je to što Storm želi pomutiti odnose Mickie i Magnusa, no nisam previše uživao u ovom segmentu.

 

The Dollhouse vs Awesome Kong & Gail Kim – *3/4

Ok meč, zabavna akcija pri kraju, no ove tri iz Dollhousea mi nisu pretjerano dobre. Nesuglasice između Awesome Kong i Gail Kim su dobro odrađene. Njih dvije su na kraju izgubile. Poslije meča, Awesome Kong je razbila članove Dollhousea. Tako im i treba.

 

Prikazali su snimku Jeffove akrobacije s motorom gdje je slomio nogu. Huh, moglo je i gore proći. Matt Hardy dolazi u ring za intervju. Matt govori kako su prije par tjedana bili na vrhu svijeta kad su osvojli Tag Team titule, no onda se Jeff ozlijedio. Matt govori kako je prisiljen predati TNA Tag Team titule. Matt stavlja titule na pod i odlazi. Ova Tag Team divizija u TNA je stvarno peh. Kad god se nešto dobro dogodi, onda bude nekakva ozljeda i tako. Tako se dogodilo i s Wolvesima, a evo i sad.

 

No, Aries i Roode dolaze u ring. Aries govori kako nije zaboravio što mu je Young napravio te kako će se osvetiti. No, onda prebacuje pažnju na Tag Team titule. Aries govori kako su oni najbolji tim na svijetu, te Roode zatim govori kako ove Tag team titule zaslužuju biti branjene od strne dva najbolja hrvača na svijetu! No, Davey Richards prekida njih dvojicu i govori kako su u pravu, no kako su najbolji tim na svijetu The Wolvesi, a nje njih dvojica. Aries govori kako oni nisu tim jer pokraj njega nema Eddiea. No, Davey predstavlja Eddiea Edwardsa! Edwards dolazi u ring i Wolvesi su opet zajedno! Edwards govori kako mu je dopušteno da hrva i izaziva Ariesa i Roodea na meč da dokažu tko je najbolji tim! No, to neće biti samo jedan meč kako poslije ne bi bilo isprika! Edwards želi ‘Best of 5 Series’! Aries i Roode prihvaćaju! Odlično! Jedva čekam ovo! Ova dva tima će sasvim sigurno imati jako zabavne mečeve zajedno koji će na kraju biti i kandidati za TNA mečeve godine! Drago mi je za Edwardsa što se vratio, jedva čekam ovih njihovih pet mečeva!

 

Angelina Love dolazi u ring i govori kako je jedina lijepa osoba ovdje i najbolja Knockout ikada! No, Velvet Sky je u publici! Sky je bila otpuštena, no ipak je tu! Angelina malo hvali sebe i pokušava se pomiriti s Velvet zagrljajem, no onda shvaća da je pogriješila. Angelina malo ismijava Velvet, no onda je ovo napada i razbija! Eh, makar mi je drago da sam vidio Velvet. Angelina i nije baš na mikrofonu…ugodna.

 

Kurt Angle (c) vs Eric Young (TNA World Championship) – **3/4

Prije samog meča, osvrnuo bih se na titulu. Mislim da se TNA World titula malo previše brani. Znam da TNA nema često PPV-e i takve malo veće događaje gdje se titule brane, no svejedno, skoro svaki drugi tjedan titula se brani. To mi je malo glupo i mislim da bi se titula trebala braniti rjeđe. Tijekom meča BDC je došao na stage. Meč je bio dobar i bolji nego ijedan meč u Angle/Lashley seriji, no ništa pretjerano dobro. Kraj je bio ispunjen overbookingom i imali smo brawl BDC-a i Risinga, no na kraju Anglea dobio s Ankle Lockom.

 

Ne baš pretjerano dobra epizoda Imapct. Jedina stvar koja mi se baš svidjela je ona oko Tag Team titula i Wolvesa, Ariesa i Roodea. 5/10

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "TNA Impact Wrestling pregled – Povratak Bully Raya!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*