TNA Impact pregled – Tko je postao prvim izazivačom?

Odlučio sam pogledati ovotjedni Impact. Nisam gledo Impacta još od prve epizode na Destination Americaosim nekoliko mečeva, ali evo sada sam odlučio pogledati cijelu epizodu.

 

Početni segment

BDC otvara show. Kenny je imao ok promo, ali publiku baš izgleda i nije zanimalo. MVP je zatim uzeo mikrofon. MVP je imao nešto bolji promo i izazvao je Drew Gallowaya da izađe van i objasni se. Galloway izlazi kroz publiku i govori kako je ovdje kako bi se zauzeo za hrvanje zbog ove publike. Dobar promo Drewa. Kenny, kada priča, izgleda mi kao da repa. Ok konfrontacija Drewa i Kennya. Imamo meč između njih dvojice. Solidan segment. Svidio mi se Drew ovdje. Drago mi je kako ga koriste za razliku od WWE-a.

 

Kenny King vs Drew Galloway – **3/4

Zabavan meč ove dvojice. Ovo je bio prvi meč za Gallowaya u TNA koliko sam saznao. U nekim trenucima je bila malo usporeno, ali bilo je nekoliko dosta dobrih dijelova. Galloway očekivano dobiva. Ima završni potez kao i Ambrose. Poslije meča, BDC su pokušali napasti Gallowaya, ali je ovaj pobjegao. Sviđa mi se kako je Galloway predstavljen kao glas publike koji se zauzima za hrvanje. Vidjet ćemo kako će teći dalje.

 

Bobby Roode/Kurt Angle/Eric Young segment

Promo Bobby Roodea je bio vrlo kratak jer ga je Angle prekinuo. Ne znam zašto je Angle u ovako velikoj poziciji. Angleov promo je također bio kratak. Vidjeli smo ok brawl ove trojice koji će biti u meču kasnije. Eh, ništa posebno. Trebalo je biti duže. Nije bilo posebne svrhe ovome segmentu. Dobro je da su nas podsjetili da imamo ovaj meč kasnije, ali ako je već ovo trebalo biti ovako, trebalo je biti duže. Znamo da se Young i Roode mrze i da Roode želi imati svoje ruke na njemu. Nije bilo potrebe tolike ovdje ponavljati to.

 

Bram vs Matt Hardy – **

Vidjeli smo Storma i Brama u backsatgeu prije samoga meča. Storm je rekao da Bram mora uništiti Hardya. Zanimljiv segment. Meč je bio solidan. Hardy je po meni postao dosadan u ringu. Kada je u tag team mečevima, onda je još ok, ali ovako i ne. Bram dobiva nakon što je lupio low blow dok sudac nije gledao. Poslije meča Magnus je napravio svoj povratak i napao Brama, a zatim imao dobar promo. Dobro odrađen povratak Magnusa.

 

Rockstar Spud/EC3 segment

Spud nije duljio nego je pozvao EC3-a da dođe u ring. Konfrontacija ove dvojice je bila odlična i dosada najbolja stvar na showu. Oba dvojica su bili odlični ovdje. Spud je izazvao EC3-a na meč, a zatim su se dogovorili da će to biti Hair vs Hair meč. Zanimljiva stipulacija, svakako pristaje ovoj dvojici s obzirom da obojica vode brigu o svojoj kosi i bit će uzbudljivo gledati tko će biti ošišan. Spud je najbolji karakter u TNA. Jako mi se sviđa.

 

Taryn Terrell vs Awesome Kong (TNA Knockouts Title) – *1/2

Ništa posebno, Kong većinom dominirala. Kim je napala Kong i one su se tukle do backstagea, a ova je ostala ležati. Pretpostavljam da će uskoro biti nekakav Triple Threat meč za titulu ili nekakav meč između Kong i Kim.

 

The Revolution vs The Wolves (TNA Tag Team Championship) – ***

Zabavan meč s brzom akcijom kao što i inače dobijemo od Wolvesa. Wolvesi su jako zabavan tim i uvijek naprave meč zanimljivim. Oni uzastopni diveovi na Storma i Abyssa su bili kul. Wolvesi osvjajaju titule što mi se svidjelo. Iako ne mogu suditi po jednome meču, Revolution mi se i nisu nešto dojmili. Uplitanja u ovom meču su bila očekivana, ali su dobro odrađena u većini slučajeva.

 

Kurt Angle vs Bobby Roode vs Eric Young – ***1/4

Jako zabavan meč kao i očekivano. Kurtovih 10 Suplexa su bili impresivni, ali nažalost nije uspio dostići rekord Brock Lesnara. Submission izmjene između Roodea i Anglea su bile kul. Pročitao sam kako su tijekom showa i to dva puta prikazali reklamu kako ćemo za dva tjedna imati meč između Anglea i Lashleya i tako otkrili rezultat Main Eventa. Ne znam je li ti namjerno ili je netko stvarno bio toliko glup. Ne vjerujem da bi to namjerno napravili stoga, netko je bio glup. Ne znam zašto je Angle ovdje pobjedio. Dobar je on, ali da ide za glavnu titulu pokraj nekoliko mlađih zvijezda i ne daj Bože da još osvoji bi bilo stvarno glupo. Nisam pročitao rezultate tako da ne znam tko je dobio u tome meču koji će se prikazati za dva tjedna. Uglavnom, zabavan meč, premda su mogli dobiti još malo vremena. Roode i Young će valjda sada nastaviti svoju priču dalje.

 

Solidan Impact. Nekoliko dobrih mečeva je bilo i dosta dobar EC3/Spud segment također. 6.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "TNA Impact pregled – Tko je postao prvim izazivačom?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*