TNA Impact pregled – Tko je ostao bez kose?

 

Eric Young vs Bobby Roode (Last Man Standing Match) – **3/4

Sviđa mi se što je ovaj meč započeo Impact. Eh, očekivao sam i malo bolje. Bio sam poprilično iznenađen kad sam vidio da su dobili 15-ak minuta, ali nekako su to mogli bolje iskoristiti. U prvom dijelu meča osim malatanja šakama se nije posebno ništa dogodilo. Oružja nisu korištena sve do zadnje dvije minute. Znam da nekad oružja nisu previše nužan dio svakog Last Man Standing meča, ali mislim da ovdje je jer TNA predstavila ovu zavadu tako. Bobby Roode je želio osvetu nad Youngom. Ovo mislim da nije najbolji način kako da se ta osveta odradi. Već kad su dobili stipulaciju, trebali su to i iskoristiti. Završni potez je bio jako kul i pobjeda Roodea. Uglavnom, ne kažem da je bilo loše, ali nije bilo ni pretjerano dobro.

 

Drew Galloway je izašao i nastavio da se zalaže za hrvanje u ime fanova. Imao je dobar promo. BDC su ga prekinuli i MVP je imao solidan promo. Publika je zagrijana za Gallowaya, što je dobro. Konfrontacija njih dvojice je bila ok. Imamo MVP vs Galloway. Mislim da su malo pogriješili s izborom meča. Bolje da je Galloway išao na MVP-a u svom debi meču prošli tjedan nego sada. Mislim da bi tako bilo malo bolje. Uglavnom, solidan segment.

 

MVP vs Drew Galloway – *1/2

Kratak meč. I očekivao sam da će BDC se umiješati u meč. Galloway dobiva diskvalifikacijom. Dobro razbijanje Gallowaya poslije meča. Galloway je krvario nakon dobivenog udarca palicom. Je li MVP vođa BDC-a? Ako je tako, onda sigurno ne zaslužuje biti. Galloway ga je mogao pobijediti u tri minute da se ovi nisu umiješali, a protiv Kinga prošli tjedan mu je bilo teže nego protiv MVP-a.

 

Bram vs Magnus – **

Ovaj meč već? Očekivao sam da ćemo makar malo pričekati do njihovog meča. Meč je bio solidan koliko je trajao. Malo glup završetak. Mislim da je ovaj meč malo nepotreban ovdje, i to pogotovo sam tjedan dana nakon što se Magnus vratio, a i poprilično sam siguran da ćemo imati njihov još jedan meč u bližoj budućnosti tako da se ovo moglo odraditi kraće i u obliku segmenta. Ono poslije meča s Mickie James je bilo dobro.

 

Brooke vs Robbie E – *1/2

Kakav je onda DJ, haha? Muško protiv ženske? Ovo praktički nije ni bio meč nego samo neka vrsta komedije, valjda. Brooke je čak i pobijedila. Ona bi sada trebala dobiti priliku za Knockouts titulu jer je pobijedila muškarca.

 

Rockstar Spud vs EC3 – ***

Dobar meč. Svidio mi se. Malo su rano krenuli s miješanjem ostalih u meč, ali ok je odrađeno bilo. Raskrvarivanje Spuda je odrađeno na dosta dobar način, također. Spudov Hulk Hogan povratak je bio dobar. Nisam jedino baš razumio onu stvar s grafikom. Jednom prikažu Spuda krvavog u crno-bijeloj slici, a drugi puta u normalnoj. Ipak EC3 pobjeđuje. Poslije meča, kada je EC3 krenuo se kao pomiriti s Spudom, uplašio sam se jer bi to bila grozna ideja, ali hvala Bogu nije. EC3 je ošišao Spuda i izgleda da je ovo gotovo s ovom dvojicom. Uglavnom, dobar meč. Svidio mi se iše nego LMS meč jer je bio zabavan.

 

-Solidan Impact još jednom. Bilo je i stvari koje mi se nisu svidjele, ali bilo je i nekih poput EC3/Spud koje jesu. 6.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "TNA Impact pregled – Tko je ostao bez kose?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*