TNA Impact pregled – revanš Lashleya i Anglea

Eric Young otvara ovotjedni Impact. Ova zavada Younga i Roodea još nije gotova? Ja sam mislio da je to završilo onim Last Man Standing mečom. To je bila logična stipulacija da se ova zavada završi i Roode je tada drugi puta pobijedio Younga. Ako se tada nije osvetio za to što je Young ga koštato meča, onda ne znam kad će. Young je imao kratak ok promo kako će pobijediti Roodea. Roode je izašao van i imali smo dobru konfrontaciju. Imamo Submission meč. Kul.

 

Bobby Roode vs Eric Young (Submission Match) – ***

Dobar Submission meč. Youngov rad na Roodeovom koljeno je bio dosta dobar, kao i Roodeovo sellanje istoga. Kako god, očekivao sam više kul tranzicija zahvata pri kraju, a nije baš bilo. Young na kraju ipak natjerava Roodea da tapkati sada je 2-1 za Roodea. Mislim da će se ova zavada nastaviti još i dalje.

 

Wolvesi dolaze i Richards drži obje titule dok je Edwards na štakama. Edwards ima ozljedu pete. Wolvesi predaju TNA Titule jer ih ne mogu braniti zbog ozljede, ali da će je opet osvojiti kad je vrate. Dosta dobar promo Wolvesa. Šteta što moraju predati te titule. Stvarno su odlični i daleko najzabavniji tag team u TNA.

 

Gail Kim vs Angelina Love – **1/4

Love je imala solidan promo prije meča. Čak i solidan meč ove dvije. Bilo je nekoliko sitnijih pogrešaka, ali ništa strašno. Dobile su dovoljno vremena i napravile solidnu akciju. Jedan od boljih ženskih TNA mečeva koje sam pogledao u zadnje vrijeme.

 

Bram vs Magnus (Falls Count Anywhere Match) – **

Dosadan meč. Nisu iskoristili stipulaciju kako treba. Sve do zadnje dvije minute je bio samo brawl oko ringa i u ringu bez pretjerano velikim korištenjem oružja. Bilo mi je malo nelogično kada je Bram išao udariti Magnusa stolicu koji je ležao na stepenicama, a prije toga rekao Mickie James da je to za nju i onda otišao prema njoj a nije udario Magnusa. Malo glupo mi je to izgledalo. Storm je došao spasiti Mickie James kako joj Bram ne bi naudio. Predviđam sada zavadu između Brama i Storma. Mogla bi biti kul ako je ne pretrpaju s mečevima. Uglavnom, dosadan meč. Zadnje dvije minute su bile ok, ali sveukupno, očekivao sam puno više. Magnus dobiva.

 

Kurt Angle vs Bobby Lashley (TNA World Championship) – **

Jao, ova dvojica su imali onaj prvi meč za TNA titulu kada je Angle osvojio i bio je loš toliko da mi se ne da gledati ovaj meč, ali sad kad sam ovo prije sve pogledao, moram i ovo. Primijetio sam kako se Lashley nevjerojatno znoji i znoj mu doslovno curi s glave. Nešto bolji meč od prošli puta, ali kraj je pokvario apsolutno sve. Meč je bio zabavniji kako se kraj bližio, možda je onaj kick-out iz drugog Angle Slama bio nepotreban, ali onda je došao kraj. Angle radi Roll-Up, a onda pogledajte suca. Sudac kako tapne tako klizne iza Anglea kako ne bi vidio da je Lashleyovo rame u zraku i kako bi kraj ispao kontroverzan da bi se ovo moglo nastaviti. Stvarno užasno.

 

Imali su potencijala napraviti dobar meč, nisu uspjeli. Početni meč je bio dobar, ostalo razočaravajuće. 4.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "TNA Impact pregled – revanš Lashleya i Anglea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*