TNA impact pregled – Nemoj pričat’ s njim, udari ga!

Ovaj tjedan je nastavljen trend kojeg je TNA postavio dolaskom na novu televizijsku kuću – do sada nisu imali lošu epizodu. Nadam se da će se to nastaviti idući petak kada je na rasporedu posebna epizoda – PPV imena Lockdown. Dok njega čekate, pročitajte kakve je bila uvertira.

Ovotjedna epizoda imala je jako puno segmenata i razgovora, neki od njih su bili dobro odrađeni, neki od njih malo manje, dojma sam da će svaki od njih ovisiti o vašem osobnom ukusu. Isto tako, cijelo vrijeme sam razmišljao koliko bi bilo dobro da je ova epizoda u nekoj dvorani gdje se govori jezik kojim ja pričam kako bi publika mogla skandirati ‘Nemoj pričat’ s njim, udari ga!’ Takvo što bi svakako dalo dodatan dojam epizodi, premda je publika odradila sjajan posao.

Prvi u ring je izašao s Bobby Roode noseći pojas koji nije njegov, pričao je ponovo o Ericu Youngu i izdaji. Izašao je Lashley, Bobby mu je odlučio vratiti titulu pod uvjetom da mu da priliku da se bori za isti, zatim je došao Aries kao prvi izazivač za pojas, ujedno noseći kovčeg koji mu daje još jednu priliku za naslov, također tražeći svoju priliku. Kako su tri previše za ples pojavio se MVP sa sličnom pričom pa ćemo na kraju večeri imati dvoboj ova četiri momka na naslov.

Taryn Terrell vs Madison Rayne vs Gail Kim

Taryn je ušla u meč kao prvak, a isto tako je i izašla iz meča. Ovo je bila sasvim dobra borba ove tri dame, nije bila dobra kao neke prethodne, a nije bila niti ponavljanje onoga što je TNA radio u ženskim mečevima zadnja tri tjedna – imao Havok vs Awesome Kong konfrontacije. Bilo je lijepo vidjeti meč koji neće biti prekinut.

Blok segmenata. Prvo Magnus, zatim Spud i Mandrews, oba izvan dvorane. Potom u ring ulazi Tommy Dreamer kako bi prozvao Erica Younga, koji naravno dolazi napasti ga, a konjica imenom Bobby Roode dolazi spasiti ga. Moram spomenuti dobar trneutak kada je Young ostao u ulozi i uzeo stolicu kao da će lupiti gledatelja koji mu zviždi. Zatim Hardy braća koja vade sve rekvizite koje mogu naći za nadolazeći meč. Ponovo Magnus i Bram u kafiću gdje nazdravljaju praznim bocama pive, da praznim. Izgledalo je da su izgladili svoje odnose zato što je Magnus Bramu tjedan dana ranije maznuo kovčeg pred nosom u kojem je na kraju bila prilika za Tag Team titulu. Na kraju ga je ipak Bram prebio u nekom hodniku, a u međuvremenu je Kurt Angle regrutirao Gunnera za svoj tim idućeg tjedna.

Jeff Hardy vs Abbys

Počelo je van ringa, nastavilo se u njemu uz jako puno korištenje rekvizita i zanimljivih poteza. Kada je meč došao pred svoj kraj uključio se ostatak revolucije kojoj Abbys pripada, a Jeffu je u pomoć došao brat Matt. Pet na dva nisu dobri omjeri, pa su morali doći u Vukovi. Auuuuu! Naravno, meč je morao tako završiti kako bi pravu stvar mogli imati idućeg tjedna kada će braća Hardy na Abbysa i Storma za Tag Team titulu.

Rockstar Spud i Mandrews vs BroMans

Dva malena Britanca u ringu htjela su svoju priliku protiv EC3-a i njegovog tjelohranitelja, no nisu je dobili. EC3 je (ponovo) u maniri ultimativnog gada najavio (zapravo najavio je DJ Z-a koji ih je najavio, no nećemo se zamarati sitnicama) kako će njihov meč biti protiv BroMans tima (Jessie Godderz i Eddie Edwards). Spud i Mandrews su to relativno lagano dobili prije nego su ih Tyrus i EC3 ponovo posramili. Zbog toga će nešto kasnije Spud imati segment u kojem poputno iritiran svime što mu EC3 radi plane. Trebat će mu ta energija zato što će on i Mandrews idući tjedan u meč protiv Tyrusa. I valjda mu nitko nije rekao da se epizoda idućeg tjedna zove Lockdown, ne Meltdown.

Lashley vs Austin Aries vs Bobby Roode vs MVP

Odličan meč za naslov kojemu je jedina nesreća bila ta što je i on služio za ono što nas čeka idući tjedan. Prvo su svi krenuli na MVPa, no vrlo brzo se meč pretvorio u svako za sebe tip borbe. Svi su imali svoje prilike i svi su pokazani jakim na svoj način – Bobby Roody je ispao iz igre tek kada ga je Eric Young presreo, MVP je izgledao kao oportunist, Aries je imao neke od najboljih poteza borbe, a Lashley je bio prava životinja koja je na kraju uzela naslov.

Slaviti nije stigao, Beat Down Clan je već bio u ringu spreman namlatiti sve koji su u njemu, a nisu dio njihove klike. Stvar su spasili Kurt Angle i Gunner najavivši pritom da će idući tjedan njegov tim boriti protiv BDC-a: Low Ki, Kenny King, Samoa Joe i vođa skupine MVP. Ono što Angle još nema je kompletan tim, fale mu dva člana, uspio je regrutirati Ariesa nakon ‘nemoj mi krasti mikrofon’ natezanja, ali nije uspio nagovoriti Lashleya da mu se pridruži. Prvak je samo rekao kako ne misli se pridružiti niti jednoj strani. Stoga, ostaje nam vidjeti koga će Angle priključiti svom timu, ako će to biti Lashley na koji način će doći do toga.

Cijela epizoda bila je uvertira za idući tjedan. I bila je to dobra uvertira za nadam se još bolji nastavak. No hoće li tako biti saznat ćete idući tjedan kada ću vam donijeti pregled LockDowna.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

2 Comments on "TNA impact pregled – Nemoj pričat’ s njim, udari ga!"

  1. Dobar review, ali mi jedna stvar smeta. Recimo, opisao si sve sto se dogodilo u opening segmentu i onda si nakon toga stavio i video. Ja bih vise volio procitati tvoje misljenje o tome, a ne citati sto se dogodilo. Mozda ti zelis opisati cijeli show za one koji ne gledaju, ne znam, ali meni bi ovako bilo bolje. I da, znam da je dosadno pisati misljenje o ovim 20-sekundnim segmentima, ali to je TNA. 😀 Ostalo je sve na mjestu, dobra recenzija.
    Iduci show bi mogao biti najbolji do sada.

    • Hvala na komentaru. U pravilu se trudim uključiti svoje mišljenje u pregled, ali negdje mislim da nema potrbe za time. Neke stvari se samo dogodi i nemam što puno reći o njim, pogotovo kada postavim opis koji obuhvaća kompletan show. To znači da pojedini segment je upravo takav, niti išta bolji, niti išta gori. Bit će dana s više mog utiska, bit će dana s manje.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*