TNA Impact pregled – Jedan kavez, dvije titule

  • 7.5/10
    ProHrvanje ocjena - 7.5/10
7.5/10
Sending
User Review
7/10 (3 votes)

Gledati TNA Impact ovih dana znači vidjeti kuda Broken Matt Hardy i njegov obrisani brat idu dalje. I baš je s time epizoda otvorila, još jednom scenom s njihova imanja u kojoj se obrisani (ne koristim njegovo ime pošto bi nas Matt mogao tužiti za kršenje autorskih prava i izbiti nam zadnji novčić iz džepa) prisjećao svojih skakanja s motorom preko rampi. I kako bi stvari postale zanimljivije, Matt mu je ponovo udario na psihu, kazao mu je kako ne može ponoviti to, kako ne može vratiti vrijeme i ispraviti štetu koju je napravio lomom noge. Obrisani je probao, a kasnije u epizodi shvatimo kako nije uspio.

Upravo taj moment je iskorišten za prvi Bound for Glory četvtfinalni meč – obrisani je morao nastupiti ozlijeđen i kao takav bio je laka meta za Bennetta. Meč kasnije Matt Hardy je dobio kauboja James Storma, nakon što je Reby udarila kauboja čekičem po nogi, što naravno sudac nije vidio. U prvom meču nismo imali baš puno hrvanja, dok smo u drugom imali jedan lijep skok preko ograde i trenutak u kojem Matt grize prste svog protivnika. Moram reći kako su biše bili svrsishodni nego dobri mečevi. Druga dva su potpuna suprotnost.

Počelo je zaista sjajnom konfrontacijom Drew Gallowaya i EC3 u ringu, gdje su praktički jedna drugome rekli ‘vidimo se u finalu’, prije nego što su odlučili kako nema smisla čekati finale nego je bolje odmah krenuti se mlatiti. Sjajno odrađeno, njihova zavada je sjajno napravljena oko sukoba dva čovjeka na vrhu piramide koja smatraju da su najbolji u kompaniji. Nema tu prljavih poteza, bar nema za sada, samo dva čovjeka koja će u ringu dokazati tko je bolji. I ako se i vama to čini kao potencijalno finale turnira, lako moguće pošto su izborili pobjede. Ethan Carter III je u jednom vrlo dobrom meču prešao preko prepreke zvane Eli Drake – koji je isto izgledao jako u ovom meču. Pokazan je kao potencijalna prijetnja za koji mjesec. Dok je Drew dobio Brama u jednom solidnom meču gdje sam očekivao malo više Decay priče. Još mi nije sasvim jasno u kojem smjeru Bram i Decay trenutno idu.

Velika napomena: EC3 mora jako paziti, Vanguard One zna kako ga dobiti. Polufinala će biti super, imaju jako puno potencijala.

Bio je tu segment s Knockout divizijom u kojem je svih sedam cura bilo u ringu. Jako loša odluka, samo su uspjeli pokazati koliko je divizija trenutno slaba. Bilo je nekog komešanja, Maria je imala svoj proglas, Gail Kim joj se kao suprotstavljala da bi na kraju dobila batine. Puno toga, a istovremeno ništa konkretno.

I za kraj je ostalo veliko finale večeri – TNA i X Division prvak u kavezu, u meču gdje pobjednik uzima oba pojasa. Prošli tjedan imali smo završetak u kojem je Moose prekinuo meč, a ovog puta se to neće dogoditi pošto će, ukoliko se on ili Bennett pojave, biti otkaza. I zbilja, nisu se pojavili, a kao nagradu imali smo jedan zbilja super zabavan meč. Počelo je kada je Eddie Edwards skočio kroz kavez na Lashleya, nastavilo se u kavezu (uz napomenu kako meč mora ima pobjednika u ringu, bez glupe stipulacije izlaska iz kaveza). I jedan i drugi imali su svoje momente, kavez su koristili prilično minimalistički što je dodalo sjajnu dimenziju. Pokazali su kako nije poanta fizički uništiti onoga drugoga, poanta su naslovi.

Od samo početka meča bilo je jasno kako je Lashley favorit, no kako se je meč približavao kraju čovjek se je morao pitati imali li Edwars šanse. U par navrata bio je na korak do naslova, no na kraju je ostao kratkih rukava. Izgubio je meč, Lashley je postao TNA i X Division prvak. Bilo mi je neizmjerno drago što smo imali čisti kraj, bilo mi je drago kako su Edwardsa pokazali kao pravu prijetnju koja se nije predavala, dao je sve od sebe, a na kraju je (bez ikakve sramote) izgubio od boljega. Bit će prokleto zanimljivo vidjeti nastavak oko obje titule, pogotovo kada su po završetku meča, kada je Lashley napao Edwardsa, jedan po jedan, počevši s EC3, došli svi BFG polufinalisti i Moose.

Sjajno odrađen kraj, nakon ovoga vas mora zanimati što će biti dalje.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "TNA Impact pregled – Jedan kavez, dvije titule"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*