TNA Impact pregled – Brother Nero

Ne, niste zalutali u zonu sumraka. ProHrvanje nakon dugo vremena zaista ima TNA Impact pregled. Alen je probao napisati jedan u ožujku, dok ja nisam niti probao gledati epizodu otprilike godinu dana. Barem dok Brother Nero nije postao najbolja i najgora stvar koju je wrestling svijet vidio ove godine.

I upravo tu počinjemo pregled. Matt Hardy mi je trenutno nevjerojatno zabavan, od onoga što sam ga gledao, ovo je jedna od njegovih najboljih uloga. Zanemarite lošu glumu, čini mi se da je namjerno potencirana do te razine, no uloga ovakvog luđaka mu savršeno odgovara. Osvježila ga je i više nije ‘onaj debeli Hardy’. Trenutno je over i TNA to dobro koristi. Zato i je otvorio epizodu, zatražio Gallowaya borbu za naslov odmah sada odmah. Nakon par minuta razgovora Drew je pristao, no ne odmah nego na kraju epizode.

Kako se je epizoda bližila svom kraju tako se svako malo na ekranu pokazao Willow. Uloga koju je karizmatični Jeff nekoliko puta u svojoj karijeri koristio, često pokazujući ‘onu stranu uma’.

Vratit ću se na sve između kasnije i prebaciti se odmah na borbu za TNA Heavyweight titulu. Gallowaya nisam puno gledao, taman sam prestao kada je on došao u TNA. Moram reći kako mi izgleda kao vrlo dobar prvak, a o kvaliteti Matta u ovom trenutku govori činjenica da je bio ravnopravan u meču. I taman kada se meč zakuhao, dogodilo se potpuno očekivano, pojavio se Lashley i prekinuo meč. Šteta za meč, no sjajna uvertira za nedjeljni Slammiversary.

Matt je ostao u ringu, prigovarao kako je pojas njegov, a onda su se svijetla ugasila. Kada su se upalili ljudi u prvim redovima tribina na glavama su imali Willowu masku, zatim se ponovo zamračilo i Willow je održao jedan zanimljiv promo prije nego se ispred ringa pojavio Jeff. Počelo je šaketanje, skandiranje publike i kraj epizode. Bez imalo razmišljanja ću reći kako jedva čekam vidjeti što će biti dalje. Hoće li Brother Nero uspjeti dobiti, ili će Matt nastaviti svoj put. Hoće li se Willow pojaviti, i najvažnije od svega, predstavili su ovaj meč jednako važnim kao onaj za TNA Heavyweight titulu.

Od ostalih stvar moram izdvojiti koliko je Ethan Carter III fantastičan i kako jedva čekam njegov meč s Bennettom. Oni su bili u mješovitom tag timu, EC3 za partnericu imao je Gail Kim, dok se Bennettova žena Maria odbila boriti te u ring poslala svoju pripravnicu Allie. Mislim da se niti Brie Bella nije tako iritantno glasala kao Allie (očigledno namjerno i preko svake mjere), a segmenti u kojoj je ona tukla Cartera (ili barem pokušavala) bili su čisto zlato. Meč je završio tako što je Gail Kim dobila Allie, no to je bila pirova pobjeda pošto su je Maria, Allie i Sienna (ujedno izazivačica za Knockout titulu) prebile. Stanje ženske divizije mi se ne čini baš bajnim, no neću suditi nakon jedne epizode.

Bio je tu 10 man tag tim u kojeg su ugurali tri Slammiversary meča, uključujući onaj za Tag tim titulu (Decay (Abyss i Crazzy Steve) vs The BroMans (Robbie E i Jessie Godderz)) te King of the Mountain (Eli Drake vs Bram). Pozitivci protiv negativaca. I bilo je to prilično zabavno pošto se cijelo vrijeme nešto događalo, ali ne dovoljno dobro kako bih vam preporučio gledanje meča.

Bilo je tu još stvari, no neću ih nabrajati. Mogu samo reći kako cjelokupna epizoda nije bila dobra, no nije bila ni loša – upravo taj mediokritet je razlog što sam prestao gledati TNA. U konačnici bila mi je bolja nego ovotjedna RAW epizoda, ponajprije zato što cijeli show traje kraće. Kada bi je još razvodnili s dodatnih sat vremena, vaga bi pokazala isto. Mečevi nisu oduševili, no volim način na koji TNA radi promo materijale. Ne tako dobro kao Lucha Underground, no puno raznovrsnije nego RAW.

Jesam li zadovoljan odgledanim? Kako sam je gledao kao uvertiru za Slammiversary odgovor je jednostavan – da. Moglo je biti bolje, ali barem mi je potpuno jasno tko ide na koga.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "TNA Impact pregled – Brother Nero"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*