TNA Impact pregled – I am #BROKEN

Kao neki postulat, TNA će svaki puta napraviti nešto krivo u svom showu, a ovoga puta je to bila odluka o tome koji će meč biti glavni meč večeri. Mjesto da smo gledali EC3 vs Eli Drake u kojem EC3 stavlja svoju priliku za naslov na liniju, a Eli Drake svoj glas, mi smo dobili Jeff Hardy vs DCC. Prošli tjedan nije ih uspio dobiti u hendikep meču 2 na 3, koje su bile šanse da dobije 1 na 3?

Meč večeri svakako je bio već spomenuti meč u kojem je Eli Drake ostao bez glasa do kraja godine. Neće smjeti pričati, a dio razloga što se to dogodilo je baš njegova jezičina, imao je priliku za pobjedom, a onda je odlučio usred meča održati jezikovu juhu svom protivniku. Promo usred meča nikako nije pametan potez. To je na kraju naučio na teži način, EC3 se opravio i dobio meč. Možda me malo smeta kick-out na One Percenter, samo da bi u idućem potezu morao tapkati. Meč koji je iza sebe imao dobru priču, zabavnu strukturu, dobru kvalitetu, dva sjajna lika i puno potencijala za dalje. Eli Drake je trenutno negdje na korak do glavnih lica kompanije, no nikako da napravi taj korak koji će ga gurnuti tamo. I bit će neopisivo zabavno gledati ga što će raditi sada kada ne smije pričati.

Dan Zahvalnosti bila je tema epizode, te su dvije od tri stvari povezane s time bile dobre, dok je treća (meni) bila potpuni promašaj. Neću uopće komentirati meč koji je Grado izgubio i morao biti obučen kao purica. No komentirat ću nekoliko segmenata u kojima je Reby radila sve kako bi se Matt Hardy vratio na svoje staro stanje. Vidjeli smo njegovo kulinarsko umijeće, Vanguarda 1 kako se opija i tuguje. Vidjeli smo dolazak sudca koji je sudio FINAL DELETION te pokazuje Mattu kako se je nekada bavio hrvanjem, bez ikakvog pomaka. Zatim hipnotizera koji je na kratko vratio Matta u njegovo slomljeno stanje, no čim je pucnuo prstima Matt je ponovo bio kuhar.

I onda smo dobili veliko finale. Matt koji šizi, govori ženi kako se želi sjetiti, kako ne vjeruje što je sve radio, kako samo želi biti kuhar, i na kraju proziva te ‘neke bogove’. Traži znamen. A što može biti bolje od udara munje. I tako, Matt je ponovo #BROKEN. Za mene je ovo bilo nevjerojatno zabavno. Čista genijalnost i potpuno logičan nastavak u toj nevjerojatno suludoj priči. Jedva čekam iduću epizodu kako bih vidio što će biti dalje. Za to vrijeme, Jeff je izgubio meč od Storma, al’ zapravo od cijelog DCCa. Malo toga za konkretnoga kazati u tom segmentu.

Spomenut ću i drugi blagdanski segment koji je bio dobar. Allie je napokon pukla nakon što je morala biti obučena kao hodočasnik i služiti svoju šeficu na duplom spoju. Pukla je u onom trenu kada je došao Braxton Sutter kao pratnja uz Lauren van Ness (ili Yes za potrebe današnjeg dana). U konačnici je Maria je dobila tortu u glavu, no čak i uz to, ovo polako grade, baš polako. No mislim kako je samo pitanje trenutka kada će se Allie kompletno maknuti od njih i krenuti se boriti protiv onih koji je muče.

Kada smo kod Suttera, on u ovom segmentu nije radio puno. Zapravo nije kazao ni riječi. No ono što je prije toga napravio je dobio 3v3v3 meč za svoj tim u X diviziji. A svi članovi njegova tima imaju priliku za naslov, uključujući i trenutnog prvaka DJ Z-a. Kako će budući meč za naslov funkcionirati? Nemam pojma, TNA se nije potrudio objasniti to. Samo znam kako je opet stagnacija X divizije, bez obzira što je meč bio solidan. No ako ništa drugo, barem ovaj tjedan nije bilo niti jedne obrane pojasa u epizodi.

U globalu, Matt Hardy je zlato, a ostalo je imalo svojih momenata, no i potpuno dosadnih mečeva o kojima mi se nije dalo niti pisati. Plus, Cody i Aron Rex nisu bili na epizodi, a to se vidjelo.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "TNA Impact pregled – I am #BROKEN"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*