TNA Impact ide u pozitivnom smjeru

Zadnji puta se o TNA ovoliko pričalo kada je Bully Ray bacio Dixie Carter kroz stol. Dvije godine kasnije ona je na izlaznim vratima, i to na sporednom izlazu pred kojim nema puno novinara, svi gledaju kroz ona glavna vrata kako bi vidjeli što se tamo događa.

A tamo se događa nevjerojatni Matt Hardy u svojoj ulozi života. Ne, ono nije njegov novi gimmick, ovo je evolucija njegova lika – njegov lik smatra da je genijalac i ponaša se kako on misli da bi se suludi genijalac trebao pojaviti. Skok u moju mladost, za mene je Matt Hardy kao Ming iz Flash Gordona – danas na njega gledam drugačije, no tada mi je Ming bio pojam negativca. Njegova pojava bila mi je sjajna. I baš to je Matt Hardy. Počelo je pričom s bratom, a evoluiralo je u borbu cijele familije protiv Decaya u prošlotjednoj epizodi.

#DeleteorDecay meč bio je apsolutno fantastičan iz više razloga – bio je jednako ‘jeftin’ kao i original, što u mojim očima znači još bolji, bio je luđi, a u konačnici svi akteri su dobili svojih par momenata slave i svi su izašli bolji nego prije. Matt Hardy je dobio, ali pod koju cijenu – Reby je ipak izgubila dijete na jedan moment, Brother Nero se žrtvovao za slomljenog Matta, Vanguard 1 je nastradao u akciji, potencijalno smrtno, a Senjor Benjamin je otet. Decay je pak na kratko uspio u svom naumu, napravio je puno štete protivnicima i za oni koji kažu kako je ovo njihov poraz, onda je to za Hardya Pirova pobjeda. Plus, moram pohvaliti to što je Abyss uz novu ulogu preporođen.

To je samo glavna stvar koja se događa. U zadnje dvije godine mogli ste često čuti kako je moral TNA hrvačima nisko. Očigledno više nije, plaćeno je što je trebalo biti plaćeno i ta pozitivna atmosfera se itekako osjeti. Lashley je ugrabio sve tri titule, što im je dalo priliku resetirati ih. Počeo je reset X-Division titule, ako neme pitate na prilično pametan način kada je DJ Z doslovno ukrao titulu. Dok je King of the Mountain postao Impact Grand Championship s rundama i bodovanjem sudaca, nešto što još uvijek stvara skepticizam, ali je pokazao kako može imati dobre mečeve već u prvoj epizodi.

Kada sam spomenuo Lashleya, on je trenutno broj jedan kojeg ganja EC3, tu su još negdje Bennett, Moose, Drew Galloway, Aron Rex. Vrh izgleda sasvim dobro, potencijalno je to Matt Hardy, ne zbog svog rad u ringu koliko zbog toga što je trenutno jedna od najzabavnijih i najzanimljivijih osoba u svijetu wrestlinga što treba kapitalizirati. Tag tim divizija isto ima dobre timove, jedino što malo zaostaje je Knockout divizija.

Billy Corgan je miljama od spasitalja, no kamenje se krenulo kotrljati u pozitivnom smjeru, ako ne bude zaustavljeno očekuje nas prava lavina. I zbilja joj se imamo pravo veseliti.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "TNA Impact ide u pozitivnom smjeru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*