TNA Impact gledanost u porastu

TNA Impact nastavlja s rastom gledanosti, nakon ovotjedne epizode brojka je skočila na 373 tisuće, u odnosu na 355 tisuća tjedan ranije i 315 tisuća još jedan tjedan prije toga.

Lijepo je vidjeti kako dugovječna promocija polako staje na noge, pogotovo zato što trenutno ima što za pokazati. Priča za naslov već dugo nije bila tako zanimljiva, Lashley je ujedinio sve pojase u jedan, što ga je zacementiralo na vrhu kompanije i bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati lov na njega, a u konačnici i njegov pad. Istovremeno, ovo je dalo priliku kompaniji napraviti svojevrsno resetiranje ostalih titula, priliku kako ih predstaviti u novom svijetlu. Pogotovo X diviziju.

EC3 i Drew Galloway su dva sjajna momka koje kompanija ima i sve više je na njihovim leđima. Njihova zavada polako se bliži kraju, možda je čak i gotova nakon što je Galloway pošteno izgubio meč i iskalio se na Aaronu Rexu koji je dudio meč – za one koji ne znaju, to je Damien Sandow pod svojim novim TNA imenom. Tu može biti još puno zanimljvih stvari. Aaron Rex bi mogao dobiti priliku koju mu WWE nije dao, a dobar pokazatelj što se s prilikom može napraviti su upravo EC3 i Drew.

Ženska divizija je jedna od najslabijih, tu moraju još poraditi, no baš ovotjedna događanja su pokazala kako imaju neku ideju. Allie je potpuno slučajno osvojila titulu i vrlo vjerojatno je neće dugo držati, očekujem kako će Maria iskoristiti priliku i doći do iste bez da se pošteno bori za nju.

Šećer sam ostavio za kraj. Matt Hardy ima ulogu života, i zaista moram napisati poseban članak o njemu, već predugo to odgađam. Stvorio si je novu karijeru, potpuno je uživljen i užitak ga je vidjeti. Originalno sam očekivao kako će ići na glavni naslov u kompaniji, no odluka da ide na tag tim naslov je svakako dobrodošla. Divizija je prilično dobra, pogotovo uz zanimljivi Decay koji trenutno drži pojase. A isto tako je zanimljivo gledati odnos Matta i njegova brata, epska priča koja me zadnja dva mjeseca iz epizode u epizodu oduševljava. Budućnost je dosta dobra za TNA, no nažalost ja nisam Matt Hardy koji u svojim vizijama može vidjeti istu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "TNA Impact gledanost u porastu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*