TLC: Tables, Ladders & Chairs 2015 preview

Došli smo i do posljednjeg WWEovog PPVa ove godine. 2009. godine WWE je u svoj kalendar uveo PPV pod nazivom TLC: Tables, Ladders & Chairs. Otada, njime završavamo svaku godinu, pa tako i ovu. I ove godine imat ćemo TLC mečeve, Ladders mečeve, Tables mečeve i sve ostalo. U nastavku saznajte koji će se to mečevi dogoditi na ovom PPVu.

 

20151125_TLC_Match_SheamusReigns_1920x1080

Sheamus (c) vs Roman Reigns – WWE World Heavyweight Championship Tables, Ladders & Chairs Match

Nakon što je Rollins predao titulu zbog ozljede, WWE je bio prisiljen napraviti turnir za istu. Finale toga turnira se održalo na Survivor Seriesu i pobjednik je bio Roman Reigns, pobijedivši Dean Ambrosea. No, to nije bio kraj te večeri. Triple H je došao čestitati Reignsu, ali ovaj to nije prihvati i zbog toga je platio skupo…Brogue Kickom u glavu. Sheamus se pojavio, unovčio svoj kovčeg i nakon dva Brogue Kicka postao novi WWE prvak. U idućih nekoliko tjedana, pojavile su se dvije frakcije: League of Nations, pod vodstvom Sheamusa, i The Family, pod vodstvom Reignsa. Te dvije frakcije su se neprestano međusobno sukobljavale, no Sheamus bi što je više moguće izbjegavao Reignsa. Ipak, njih dvojica su imali konfrontaciju na zadnjem Raw, no pošto je sve ove tjedne izazivao Reignsa govoreći mu da je njegov reign s titulom trajao 5 minuta i 15 sekundi, Sheamus je dobio spear od Reignsa kroz stol, kao oznaku što će se dogoditi i na TLCu. Najavljeno je kako će titula biti branjena u glavnom meču večeri, TLC meču.

 

20151130_TLC_Match_OwensAmbrose_Light_HOMEPAGE

Kevin Owens (c) vs Dean Ambrose – Intercontinental Championship 

Na Survivor Seriesu u polufinalu turnira, Dean Ambrose je pobijedio Kevin Owensa i tako se plasirao u finale. Iako nije osvojio WWE titulu, ta pobjeda protiv Owensa ga je stavila u lov na Intercontinental titulu. Da bi zacrtao svoje mjesto kao prvi izazivač za titulu, Ambrose je na SmackDownu pobijedio Breezea i Zigglera u meču čiji bi pobjednik postao izazivačem za Owensov pojas. Owens i Ambrose su u ovih nekoliko tjedana imali tuča gdje je Ambrose većinom izvlačio deblji kraj, a Owens pobjegao, no TLC će biti mjesto gdje će se njih dvojica napokon suočiti jedan na jedan.

20151204_TLC_Match_DelRioSwagger_Thumbnail2

Alberto Del Rio (c) vs Jack Swagger – United States Championship Chairs Match

Nakon što je osvojio US titulu, Del Rio je sa Zeb Colterom osnovao državu pod nazivom MexAmerica. Cilj te države je ujediniti ljude Meksika i Amerike. To se Jack Swaggeru nije svidjelo jer misli da je Zeb Colter izdao sve ljude u Americi pošto je prije samo nekoliko mjeseci bio još uvijek sa Swaggerom i zastupao Ameriku. Swagger je odlučio izazvati Del Ria za US titulu i zato ćemo imati borbu između njih dvojice upravo na TLCu i to u Chairs meču. Nakon što je pronašao svoje mjesto u Ligi naroda, Del Rio je rekao kako mu Colter ipak ne treba, stoga je upitno hoće li se Colter pojaviti s Del Riom.

20151130_TLC_Match_triplethreat_Light-hp

New Day (c) vs Lucha Dragons vs The Usos – WWE Tag Team Championship Ladders Match

Iako New Day misli da su njih trojica prave zvijezde ove kompanije, forsirani su da brane svoje Tag Team titule u Triple Threat Tag Team meču, ali to ne bilo kakvom meču nego Ladders meču! No, možemo reći da su si za to i sami krivi. Lucha Dragonsi i Usosi su imali meč na Rawu čiji bi pobjednik išao protiv New Daya na TLCu, no New Day se u taj meč upleo i izazvao duplu diskvalifikaciju misleći da tada nitko neće dobiti pravo meča za titule, ali dogodilo se baš suprotno. Oba tima dobila su priliku za titule i sada je New Day prisiljen braniti ih protiv dva tima u Ladders meču.

20151207_TLC_LIGHT_CharlotteRicPaige_HP

Charlotte (c) vs Paige – Divas Championship 

Na Survivor Seriesu, Charlotte je uspješno zadržala svoju Divas titulu protiv Paige. Ipak, Paige je pronašla grešku u toj pobjedi i tvrdila je da pobjeda nije valjanja jer je Charlotte imala ruke ispod užadi dok je radi Figure Eight na njoj. Paige je na idućem Rawu dobila revanš, no on je završio odbrojavanjem. Paige je nakon meča pretukla Charrlotte i dala joj do znanja da nije gotovo. U sve ovo umiješao se i Ric Flair, koji je stao na stranu Charlotte, i bit će prisutan za vrijeme ovoga meča na TLCu.

20151207_TLC_8-man_Light-hp

The Wyatt Family vs Dudley Boyz, Tommy Dreamer & Rhyno – 8-Man Elimination Tables Match

Sve ja započelo običnim Tag Team mečom između Wyatt obitelji i Dudley Boyza. Taj meč nije imao normalan završetak nego je završio diskvalifikacijom, a nakon meča, Wyattsi su prebili Bubbu i D-Vona, s tim da su ih bacili i kroz stol. To je naravno naljutilo Bubbu i D-Vona jer je bacanje ljudi kroz stolove njihov običaj. Kada si vidjeli da im nema pomoći jer je Wyatta 4, a njih 2, odlučili su pozvati pomoć. Prva pomoć je bila Tommy Dreamer koji je, nakon nekoliko godina, napravio svoj povratak u WWE. Njih trojica ipak nisu uspjeli svladati Wyatt obitelj jer im je falio još jedan, a taj jedan je onda bio Rhyno. Njega smo, doduše, već vidjeli u NXTu, no sada je napravio povratak i u glavnom rosteru. Nakon svih ovih spletki, WWE je najavio da će se ova dva tima boriti u Elimination Tables meču na TLC PPVu.

20151207_TLC_RybackRusev_1920x1080

Ryback vs Rusev – Singles Match 

Ryback i Rusev imali su meč na Rawu, no on je završio odbrojavnajem, nakon što je Ryback bacio Ruseva u stepenice, no one su onda slučajno udarile Lanu. Rusev je odmah pošao pregledati je li onda dobro, a onda zajedno s njom otišao u backstage. Rusev je obećao da će se osvetiti Rybacku zbog ovoga i zbog toga tu će priliku dobiti u još jednom meču protiv Rybacka na TLCu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "TLC: Tables, Ladders & Chairs 2015 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*