Tko bi se mogao pojaviti u Royal Rumble meču?

Royal Rumble je za samo nekoliko dana i mnogi se pitaju tko bi mogao debitirati ili napraviti povratak tijekom tog meča, s obzirom kako je još ostalo nekoliko nepopunjenih mjesta.

Gotovo je sigurno kako će netko iz NXT-a napraviti svoj debi ondje. Samoa Joe i Tye Dillinger su dvojac koji bi se mogao pojaviti, ponajprije Joe kojeg nismo vidjeli na NXT-u već nekoliko tjedana, točnije otkako je izgubio titulu i sve vodi k njegovom debiju u ovom meču. No, s obzirom kako će NXT imati Takeover dan prije, cijeli NXT roster će biti u backstageu tijekom PPV-a, tako da je moguće da vidimo i nekog drugog u meču.

Što se tiče wrestlera iz United Kingdom turnira, za sada njihova budućnost još nije utvrđena. Ne zna se hoće li oni imati vlastiti tjedni show, hoće li dospjeti na Raw ili SmackDown, ili pak NXT. No, Wrestling Observer je kazao kako je WWE otkazao nastupe pojedinim wrestlerima za showove na kojima su trebali nastupati tijekom Royal Rumble vikenda. Stoga se pretpostavlja da će WWE dovesti nekoliko UK hrvača u San Antonio, no nije potvrđeno hoće li oni biti dio nekog showa. Tyler Bate, Pete Dunne, Mark Andrews, Wolfgang i Trent Seven su oni koji bi sigurno trebali biti u backstageu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Tko bi se mogao pojaviti u Royal Rumble meču?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*