Survivor Series 2015 preview

Jedan od četiri glavna WWEova PPVa je pred nama. Riječ je o 29. po redu Survivor Seriesu. Ovogodišnji Survivor Series obilježava 25. godišnjica Undertakerovog postojanja. Undertaker je napravio svoj WWE debi upravo na Survivor Seriesu 1990. i ove nedjelje se slavi njegova 25. obljetnica pod nazivom ’25 years of The Undertaker’.

 

20151116_SurvivorSeries_Bracket_rd3_LIGHT

TBA vs. TBA – WWE World Heavyweight Championship Tournament Finals 

Nakon što je 221 dan držao WWE titulu, Seth Rollins je na Live Eventu u Dublinu ozlijedio koljeno te tako morao predati WWE titulu zbog operacije. WWE je odmah najavio turnira koji je započeo na sljedećem Rawu. Bilo je 16 učesnika, a od tih 16 došli smo na samo četvoricu: Roman Reigns, Dean Ambrose, Kevin Owens i Alberto Del Rio. Oni će se suočiti u polufinalnim mečevima također na Survivor Seriesu, a pobjednici će ići u finale turnira i pobjednik tog meča biti će WWE prvak. O polufinalnim mečevima više u nastavku.

 

20151113_SurvivorSeries_LIGHT_DelRioRoman_HOMEPAGE

Roman Reigns vs Alberto Del Rio – WWE World Heavyweight Championship Tournament Semifinals 

Roman Reigns je na Rawu nakon Hell in a Cella osvojio pravo na borbu protiv Seth Rollinsa za WWE titulu na Survivor Seriesu, ali se Rollins ozlijedio i taj meč je odgođen, stoga je Reigns morao ponovno se mučiti kako bi došao do meča za titulu. Zapravo, nije trebao jer mu je Triple H dao ponudu da se pridruži Authority i on će mu dati sve što želi, no Reigns se odlučio ići drugim putem. On je u prvom kolu prošao Big Showa, a u drugom je dobio Cesara. S druge strane, Alberto Del Rio, koji je pobijedio John Cenu na Hell in a Cellu postavši novim US prvakom u prvom kolu prošao je Stardusta, dok je u drugom pobijedio Kalista. Njih dvojica će se sada suočiti u polufinalnom meču i pobjednik će ići u finale.

 

20151116_SurvivorSeries_LIGHT_HP

Dean Ambrose vs Kevin Owens – WWE World Heavyweight Championship Tournament Semifinals 

Naš drugi polufinalni meč je između Dean Ambrosea i Kevina Owensa. Kevin Owens je u prvom kolu pobijedio Titusa O’Neila, dok je u drugom kolu bio uspješniji od Nevillea. Dean Ambrose je pak u prvom kolu pobijedio Tyler Breezea, koji je nedavno napravio svoj debi za glavni roster, a u drugom kolu je bio bolji od Zigglera. Owens i Ambrose će se suočiti u polufinalu i pobjednik ide u finale na pobjednika drugog polufinalnog meča između Reignsa i Del Ria. Sada se postavlja pitanje o tome što će se dogoditi ako se Dean Ambrose i Roman Reigns, dvojica takozvane braće po bivšem Shieldu, suoče u finalu turnira, što će se dogoditi onda i kako bi se to moglo rasplesti. Sasvim sigurno nas očekuje jedan zanimljiv dvoboj ako se njih dvojica probiju do finala.

 

20151112_SurvivorSeries_LIGHT_KaneTakerWyatts_HP

Undertaker & Kane vs The Wyatt Family – Tag Team Match

Nakon što je izgubio u brutalnom Hell in a Cellu od Brock Lesnara na istoimenom PPVu, samo nekoliko minuta nakon toga meča dok je Undertaker još uvijek bio u ringu, pojavila se Wyatt obitelj. Wyatt obitelj je brutalno pretukla bespomoćnog Undertakera i odnijela ga sa sobom. Isto to je napravila i s Kaneom noć kasnije na Rawu kada je Kane pokušao obraniti svoga brata, no nije uspio. Bray Wyatt je govorio kako je uzeo svu moć koju su njih dvojica imali i kako su sada oni ostali bez ičega. No, tu nije bio kraj. Undertaker i Kane napravili su svoj povratak na Rawu u Londonu i zajedničkim snagama prebili Wyatt obitelj te im tako poslali poruku da su njih dvojica još uvijek kraljevi tame. Bray Wyatt je zatim izazvao braću destrukcije na meč na Survivor Seriesu gdje će se njih dvojica suočiti s dvojicom članova Wyatt obitelji i to po Wyattovom izboru. Za sada, ta dva člana nisu poznata i vjerojatno će se otkriti neposredno prije meča.

 

20151117_SurvivorSeries_LIGHT-hp

TBA vs. TBA – 5-on-5 Survivor Series Elimination Match

Iako je na početku tjedna izgledalo da ćemo ove godine ostati bez tradicionalnog Survivor Series meča, što bi realno gledajući bilo pomalo suludo jer je ovo tradicija PPVa, WWE ipak nije odstupio od te tradicije i najavio kako ćemo imati taj 5 na 5 eliminacijski meč. Učesnici u tome meču zasada nisu poznati, ali trebali bi se do samoga PPVa najaviti, najkasnije na Kickoffu.

 

20151117_SurvivorSeries_LIGHT_ZigglerBreeze_HP_sponsor

Dolph Ziggler vs Tyler Breeze – Singles Match

Tyler Breeze, koji je godinama boravio u NXTu napokon je napravio svoj debi na SmackDownu prije nekoliko tjedana i to kao dečko Summer Rae. Summer Rae se odlučila osvetiti Ziggleru što ju je onako odbacio i tako u pomoć pozvala Tylera Breezea koji je uspio pretući Zigglera. Njih dvojica su također sudjelovali u turniru, ali su obojica izgubili od Ambrosea. Nakon toga, Breeze je nastavio ismijavati Zigglera govoreći kako je on staromodan za razliku od sebe, no zbog toga je dobio Superkick na SmackDownu. WWE je prije dva dana zatim najavio kako ćemo imati meč njih dvojice na Survivor Seriesu.

 

20151102_SurvivorSeries_LIGHT_Divas_HP

Charlotte (c) vs Paige – Divas Championship Match

Nakon što su proveli nekoliko mjeseci zajedno u timu pod nazivom PCB, Paige je okrenula leđa svojim prijateljicama i brutalno napala Becky Lynch i Charlotte. Iako se Paige pokušala ispričati i iskupiti za sve, to je samo bila zamka kako bi došla do Divas titule. Paige je osvojila pravo boriti se za titulu osvojivši 4-Way meč na Rawu. Svoju priliku odlučila je iskoristiti na Survivor Seriesu. Na zadnjem Rawu pred PPV, njih dvije su imale potpisivanje ugovora u završnom segmentu. Taj segment je izazvao veliku kontroverziju među fanovima jer je Paige ismijavala smrt Charlottinog brata, Reida, koji je nedavno preminuo te publika to nije primila raširenim rukama. Charlotte je napala Paige nakon toga, ali Paige je uspjela pobjeći te će Charlotte morati ipak pričekati do Survivor Seriesa.

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Survivor Series 2015 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*