Survivor Series 2015 predviđanja

Ostalo je još nekoliko sati prije nego nam Survivor Series otvori svoja vrata i odgovori na pitanja o kojima ćemo mi trenutno samo nagađati. Ona o tome tko će dobiti koji meč. Ovog puta u malo krnjem sastavu, evo što mislimo o događanjima.

20151113_SurvivorSeries_LIGHT_DelRioRoman_HOMEPAGE

Roman Reigns vs Alberto Del Rio – WWE World Heavyweight Championship Tournament Semifinals

Alen Butumović: Ovo bi trebao biti dobar meč, ali nekako ne očekujem puno. Del Rio i nije imao previše dobre mečeve otkako se vratio, tako da ovo možda ispadne kao prosječan meč. Ovo će Reigns sasvim sigurno dobiti, tu nema dvojbe.

Vedran Karlić: Del Rio do sada nije pokazao puno od trena kada se je vratio, mislim kako ovog puta hoće, ali da po pitanju pobjednika tu nema puno dvojbe. Roman je favorit za osvajanje čitavog turnira.

20151116_SurvivorSeries_LIGHT_HP

Dean Ambrose vs Kevin Owens – WWE World Heavyweight Championship Tournament Semifinals 

Alen Butumović: Očekuje nas jedan jako dobar meč ovdje, vjerujem. Imali su već jedan meč na SmackDownu koji je bio dobar, ali vjerujem kako mogu napraviti i puno bolji meč. Vidim Ambrosea kako prolazi dalje ovdje.

Vedran Karlić: Za mene je stvar prilično jasna. Pobjednik ovog dvoboja osvaja naslov. Volio bih da to bude Kevin Owens, ali mislim kako će pobjedu uzeti Dean Ambrose. Njih dvojca su ionako trebali imati meč za IC titulu tako da mislim kako smo osigurani po pitanju kvalitete.

20151116_SurvivorSeries_Bracket_rd3_LIGHT

TBA vs. TBA – WWE World Heavyweight Championship Tournament Finals 

Alen Butumović: Predviđam Dean Ambrosea i Roman Reignsa kao finaliste turniru. Mislim da bi se iz tog meč moglo puno toga izvući. Ako njih dvojica budu finalisti onda će to biti jako zanimljivo jer se šuška kako bismo mogli vidjeti heel turna nekoga od njih dvojice. Iskreno, volio bih da Ambrose osvoji titulu nakon heel turna, ali ne bih se bunio ni kada bi Reigns uzeo jer se stvarno popravio u zadnje vrijeme i ne bi imao ništa protiv.

Vedran Karlić: Ambrose i Reigns izgleda kao zamišljeno finale još od dana kada je turnir krenuo. Nemam ništa protiv toga meča, nemam ništa ni protiv potencijalnog heel turna, ali imat ću protiv toga da u njega bude uključen Authority. Kao što sam već rekao, pobjednik Ambrose – Owens meča bit će prvak, to znači da će Roman biti zadnji Shieldovac koji će doći do zlata.

20151112_SurvivorSeries_LIGHT_KaneTakerWyatts_HP

Undertaker & Kane vs The Wyatt Family – Tag Team Match

Alen Butumović: Dosta dobro građena priča, samo eto, razočaran sam što je ovo samo običan Tag Team meč, a ne Survivor Series meč jer vjerujem da bi tako ispalo puno bolje, a ovako nisam previše zainteresiran za meč jer ne vjerujem da će biti previše dobar. Bilo bi dobro da Wyattsi ovdje uzmu pobjedu. Ta pobjeda bi stvarno bila odlična za njih i kada bi ih nastavili dobro bookirati dalje, mislim da bi Wyatt obitelj postala dosta dominantan tim. Očekuje da će Wyatt i Strowman istupiti Kaneu i Takeru. Wyatt jer je šef grupe, a Strowman jer je najbolje bookiran od ostale trojice.

Vedran Karlić: Kada bi se mene pitalo ovaj meč bi preko čela imao zalijepljeno ‘smjena generacije’ i iskreno se nadam kako će priča krenuti tim putem. Jedan od velikih problema koje WWE ima je taj što van priče za naslove nemaju drugu dobru priču. Ovog puta je to suprotno, Wyatt familija je bila u dvije ponajbolje priče zadnjih šest mjeseci – onu protiv Reignsa i njegove klike te sada protiv dva buduća člana kuće slavnih. Protiv dva nadnaravna stovrenja koji su dala sve što mogu ovoj vrsti zabave. Vrijeme je da prepuste štafetu, samo je velika šteta što je ovo samo običan tag tim meč.

20151117_SurvivorSeries_LIGHT-hp

TBA vs. TBA – 5-on-5 Survivor Series Elimination Match

Alen Butumović: Rekao sam u Komentatorskom stolu, razočaran sam što je meč bačen u drugi plan, a trebao bi biti barem jedan od glavnih mečeva večeri, no mi u ovom trenutku ne znamo niti tko će uopće biti u meču. Vjerujem kako će meč biti zabavan, tko god bude bio u njemu jer ovi mečevi su inače zabavni. Već ako je meč nasumičan, onda je ovo dobra prilika da netko iz meča izađe kao zvijezda, baš kao Reigns 2013. godine.

Vedran Karlić: Da mi je netko rekao kako će dva Survivor Series PPV meča biti TBD vs TBD svega nekoliko sati prije početka, rekao bih mu da se šali. Kada bi mi rekao da će jedan od ta dva meča biti upravo ikonski meč ovog PPVa rekao bih mu da laže. A eto, tu smo, u takvoj situaciji. Jasno je kako prave priče ovdje neće biti, stoga jedino što mi je za očekivati je dobar meč. Tko će dobiti? Nemam pojma ni tko je u njemu, kako bi mogao znati tko će dobiti. Ipak, mislim kako ćemo vidjeti ponešto tag timova u ovome, što znači New Day dobiva.

20151117_SurvivorSeries_LIGHT_ZigglerBreeze_HP_sponsor

Dolph Ziggler vs Tyler Breeze – Singles Match

Alen Butumović: Ovo bi moglo biti jako dobro. Breeze i Ziggler su nekako slični i mislim da bi se mogli dobro upariti i stvoriti jedan zabavan meč, a pošto sam čitao da su na Live Eventima imali dobre mečeve, vjerujem kako će i ovdje imati isti takav. Breezeova pobjeda ovdje dolazi u obzir i ništa drugo, ali kako WWE nekada zna otići u krivom smjeru, ovdje možda bude i diskvalifikaciju ili, ne daj Bože, pobjeda Zigglera.

Vedran Karlić: Volim Zigglera, mislim da ima potencijala za više nego što mu WWE trenutno daje, ali nikako ne želim da on dobije ovaj meč. To bi značilo kako je Tyler Breeze krenuo putem mnogih NXT momaka koji su došli prije njega, kao što je Adam Rose. Neće Tyler biti tu za sam vrh, ali je dovoljno dobar da bude zanimljiv mid card. Nemojte ga pokopati, pogotovo zato što je sasvim solidan negativac.

20151102_SurvivorSeries_LIGHT_Divas_HP

Charlotte (c) vs Paige – Divas Championship Match

Alen Butumović: Očekujem od ovoga meča da bude dobar. Ako je Charlotte uspjela imati onako dobar meč s Bellom na Hell in a Cellu, vjerujem kako će imati jedan i s Paige. Charlotte će ovdje zadržati titulu jer nema smisla stavljati titulu na Paige. Nadam se da je Sasha Banks iduća u redu za izazivača jer ću biti jako ljut ako to ne bude tako. Osim ako WWE nema nešto bolje u planu.

Vedran Karlić: Titula ostaje u istim rukama, ali i dalje mi nije jasno zašto je Paige bila ta koja je dobila priliku za titulu. Možda se previše zamaram takvim pitanjima, WWE se njima ne zamara.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Survivor Series 2015 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*