SuperSmackDown pregled – Triple Threat za Interkontinentalnu titulu

Dobro došli na ovotjedni pregled SmackDowna. Kao što smo dosad spomenuli, ovaj SmackDown je drugačiji od drugih jer je se emitirao uživo sinoć i to na USA Networku. Najavljena su dva meča za titulu, jedan za Tag Team, a drugi za Intercontinental titulu.

 

New Day (c) vs Lucha Dragons (Tag Team Championship) – **3/4

Dobro je što show započinjemo s mečom, i to s mečom koji je za titulu. Booty Christmas and a happy New Day! Odlična čestitka New Daya prije meča. Ova dva tima su imala toliko međusobnih mečeva da ovdje nismo mogli očekivati ništa novo, ali smo svejedno dobili prilično zabavan meč sa solidnom akcijom i uzbudljivim zadnjim minutama. Zbog Xaviera Woodsa, New Day je uspio pobijediti zmajeve i zadržati titule. Drago mi je da je New Day zadržao titule, no ne bih mi bilo žao niti da su stavili titule na Lucha Dragonse, naročito zbog Kalista koji zaslužuje puno više od ovoga. Nadam se sada maloj promjeni u diviziji i novim izazivačima za New Day.

 

The Dudleyz, Ryback & Kane vs The Wyatt Family – **

Malo su više vremena dobili nego što su trebali, tako da je meč u pojedinim dijelovima bio dosadan te nije ispao kakav je mogao biti da je bio kraći. Svejedno, bilo je ok u pojedinim trenutcima i pravi tim je pobijedio. Dobro su bookirali Wyattse ovih par tjedana, no nadam se da će se sada odvojiti od ovih i s nekim započeti novu priču. Dosadno je gledati kada netko pobjeđuje skoro iste protivnike treći puta zaredom.

 

The Usos vs Alberto Del Rio & Rusev – **

Moglo je i bolje s obzirom na to tko je bio u meču, no bilo je solidno ipak. Drago mi je da su Del Rio i Rusev uzeli pobjedu, no tek sada kreću dobro bookirati Ligu nacija kada Sheamus nije prvak. Sve naopako rade. Nadam se da će održati ovaj momentum Lige nacija na nekoj razini, a ne da ih opet upropaste. Nakon meča, Liga nacija je nastavila prebijati Usose, no Roman Reigns je došao u obranu svojih rođaka i Liga nacija je pobjegla. Dobro je što se Reigns pojavio, ipak je ovo posebna epizoda SmackDowna, tako da je pojava glavnog prvaka poželjna.

 

The Ascension vs Titus O’Neil & Neville – *1/2

Ovaj meč je nastao kada je Ascension, zajedno sa Stardustom, odlučio upropastiti zabavu koju je imao Santino Marella u backstageu. To su zaustavili Neville i O’Neill i izazvali ovu dvojicu na meč. Santino je bio u kutu Titusa i Nevillea, a Stardust u kutu Ascensiona. Meč nije bio ništa posebno, showcase za Nevillea kako bi ga se opravdalo za nagradu Breakout zvijezde godine koju je dobio na Rawu. Nadam se da će ga nastaviti dobro bookirati jer dečko zaslužuje puno, puno bolje od ovoga.

 

Charlotte vs Brie Bella – *

Becky Lynch je bila na komentatorskom mjestu. Meč je bio kratak i tijekom njega, tim B.A.D. se pojavio i Sasha Banks je prosula piće po Becky. No, Charlotte nije za to marila nego je odlučila dovršiti meč kojeg je osvojila s Figure Eight Leg Lockom. Team B.A.D. je otišao, a Charlotte se smijala Becky, umjesto da joj pomogne jer je ovime osramoćena. Svidjelo mi se ovo. Polako okreću Charlotte u negativca. Nadam se da će malo ubrzati tempo uskoro i da ćemo u bližoj budućnosti vidjeti meč njih dvije. To bi moglo biti dosta dobro. Naravno, ako ne dobiju neku malu minutažu.

 

Dean Ambrose (c) vs Dolph Ziggler vs Kevin Owens (Intercontinental Championship) – ***1/4

Jako zabavan meč ispunjen veoma dobrom akcijom i mnoštvom odličnih poteza. Jako mi se svidjelo što nisu samo održali akciju u ringu nego su išli i na stageu te koristili one Božićne poklone jer ipak ovakav tip meča nema diskvalifikacije tako da je ovo pravilna odluka. Završnica je bila uzbudljiva s nekoliko dobrih near fallova. Ambrose je ipak očekivano zadržao titulu napravivši pin na Ziggleru. To je bilo za očekivati, no nadam se da Ambrose i Owens neće završiti svoju priču i da ćemo ih vidjeti u nekom gimmick meču. To bi bilo zabavno.

 

Bio je dobar SmackDown. Imali smo dva meča za titulu i oba su bila dobra te solidan razvoj priče u pojedinim zavadama. Nadam se da će stvarno poboljšati SmackDown kada prijeđe zastalno na USA Network. 7/10 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SuperSmackDown pregled – Triple Threat za Interkontinentalnu titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*