SummerSlam 2016 predviđanja

Ovogodišnji SummerSlam je pred nama, a nakon što smo jučer objavili preview događaja, danas su tradicionalno na redu predviđanja.

20160815_SSlam_MATCH_BalorRollins--2dac2d40b47a0d6841c148c96767a346

Finn Balor vs Seth Rollins – Universal titula

Alen Butumović: Ostao sam malo razočaran cijelom izgradnjom ovoga feuda, iako je pojava Demon Kinga na zadnjem Raw-u bila odlična. Mislim kako je ovo slabije rivalstvo od Ambrosea i Zigglera. Što se tiče meča, ne želim ulagati prevelike nade u njega. Može biti odličan, ali može biti samo još jedan spotfest i prilično isprazan meč bez ikakvog storytellinga. Mislim kako će Balor uzeti ovo jer će što bolje pokušati prikazati tu njegovu drugu stranu karaktera, odnosno Demon Kinga. Ne vidim zašto bi pretrpio poraz ovdje već. Dok poraz Rollinsu neće nešto odmoći, više će mu pomoći ako s pokaže ravnopravnim u meču, u što sam siguran da će se dogoditi.

Vedran Karlić: Nisu trebali koristiti demona prije SummerSlama, no ipak jesu, a čak i s tim ova zavada je bila prilično slabo građena. Puno pričanja, svi na isti kalup isto nisu pomogli. Nisam za to da Balor preko noći postane prvak, ali nisam ni za njegov čist poraz na prvom PPVu – zato vjerujem i očekujem da će se dogoditi neko uplitanje. Stoga, ja kažem, da će u jednom solidnom meču Seth Rollins postati prvak titule smiješnog imena.

Emir Ahemthodžić: Balor vs Rollins je dream match za mene. Vjerujem da će biti jako dobro ovo. Gradnja ovog rivaliteta je mogla biti bolja. Ovim zadnjim Rawom me je sve podsjećalo na Rollins vs Kane rivalitet od prošle godine i sama činjenica da me podsjetilo na to mi je pokvarilo užitak. Rollins ovo uzima gotovo sigurno. Baloru svaka čast, ali mislim da nije još spreman da dobije Rollinsa za titulu. Eventualno, ono što bi se moglo desiti jeste double turn. Club pomogne Baloru da uzme titulu, tako turnajuć njega u heel, a Rollinsa automatski u face. Tako bi već bilo sjajno.

Tko će postati prvi Universal prvak?

View Results

Loading ... Loading ...

20160801_SSlam_MATCH_AmbroseZiggler--9fb8a0a6c738812c6a697b3c8004b9d4

Dean Ambrose (c) vs Dolph Ziggler – WWE titula

Alen Butumović: Kao što rekoh, meni osobno bolji feud od Balor/Rollins. Svi su kritizirali Zigglera kada je posao izazivač za titulu i jedan sam bio u skupini tih skeptičnih ljudi, no Ziggler je dokazao da može odrađivati poziciju izazivača veoma dobro. Priča kojom su išli je odlična. Sviđa mi se kako je Ambrose postao hladan u zadnje vrijeme i umjesto da ozbiljno shvati Zigglerove prijetnje, on govori da Ziggler nema nikakve šanse i te ga pokušava mentalno dotući i uvući mu se u kožu prije samog meča. Mislim kako bi meč mogao biti jako dobar ili čak odličan, a što se tiče pobjednika, prilično sam siguran kako će ovo Ambrose uzeti.

Vedran Karlić: Kada je Ziggler osvojio meč za prvog izazivača krenula su pričanja kako on nema šanse, kako je iskopan iz naftalina. I dok je ovo drugo apsolutna istina, nakon što smo odgledali cijeli program, moram reći kako Ziggler ima šanse. Sve je bilo građeno fantastično, i jedan i drugi bili su vrlo strastveni, a pomogao je i Bray Wyatt koji je dodatno podigao tenzije. Hoće li se on pojaviti usred meča i nekoga koštati pobjede? Mogao bi. Isto tako je veliko pitanje hoćemo li vidjeti heel turn. Ziggler bi bio logičan izvor, ali i Ambrose je pokazao puno više crta tame. Nekako mislim kako će Ambrose zadržati titulu.

Emir Ahmethodžić: Potrudili su se da Ziggler izgleda kredibilno u zadnjih par sedmica i uspjeli su donekle da poprave ono što su pokvarili u zadnje dvije godine. Mislim svejedno da Ambrose ovo uzima skoro pa 100%, ali ovo može biti sjajno za Zigglera. Neuspjeh sa SummerSlama može da ga dovede do ruba, i turna ga heel. Ziggler kao face je prilično razočarenje. Trebaju ga vratiti tamo gdje je i stekao slavu, u heel vodama. Nakon toga može uslijediti revanš na No Mercyu, gdje bi opet izgubio, i onda krenuti ga graditi za budući title reign.

Novi ili stari prvak?

View Results

Loading ... Loading ...

20160801_SSlam_MATCH_LesnarOrton--a810c28e9f43392d26aad98b29f3b2f4

Randy Orton vs Brock Lesnar

Alen Butumović: Sviđa mi se kako su ovo odradili, usprkos što su draftani na različite brandove. Invazija Rawa i SmackDowna je odlično odrađena, a promo videa koja su napravili su također bila fantastična. Ne znam što očekivati od meča. Može biti odlično, a može biti i dosadno. Sve ovisi o njima i kakve ih budemo gledali u meču. Ako Lesnar bude bio lijen, neće biti dobro. Lijenost nije strana niti Ortonu, tako da je moguće da ovo bude nezanimljivo, a moguće je i da bude super. Ne znam zaista tko bi mogao pobijediti, mišljenja sam kako bi to mogao biti Lesnar, ali ne bih se iznenadio kada bi Orton pobijedio.

Vedran Karlić: RKO na RAWu bio je vrhunac ovog rivaliteta. I volio bih da u ringu ispričaju priču u kojoj Lesnar ne želi dozvoliti RKO svom protivniku pošto zna da će nakon njega izgubiti. Ali to se neće dogoditi, zato što ćemo vidjeti barem jedan kickout iz F5 i RKOa. I tu je velika problematika ovog meča. Može biti fantastičan, a može biti, kao i mnogi dosadašnji epski spektakli s potez pin strukturom, dosadan preko svake mjere. Mislim kako neće biti negdje između. Osobno bih meč završio bez pobjednika. Lesnara ne treba nagraditi nakon doping afere, a Ortona ne treba pobjedu nad Lesnarom, bolje ju je dati nekom drugom. Al ako moram birati, reći ću Orton.

Emir Ahmethodžić: Nadam se samo da neće biti Suplex City ovdje. Lesnar je zvijer i umije biti jako zabavan u ringu kad se potrudi, ali je užasno dosadan kada prati formulu koju ima zadnjih par godina. Ako Lesnar bude izgledao kao kada je tek došao u 2012. i u 2013., onda bi ovo trebao biti odličan match. Orton je sjajan kada mu je stalo do nečega, a sudeći po prethodnim showovima, jako mu je stalo do ovog rivaliteta. Vidjet ćemo, ali ću biti pozitivan i nadati se najboljem.

Zvijer ili zmija*

View Results

Loading ... Loading ...

20160801_SSlam_MATCH_CenaAJStyles--fce1ed06e7d6cbc464dfde98da1adda1

AJ Styles vs John Cena

Alen Butumović: Na Money in the Banku nisu imali taj odličan meč, iako je bio vrlo dobar, no očekujem to od njih ovdje. Rivalstvo im je izgrađeno prilično dobro, sada još samo trebaju obraniti svoj rad u ringu. Neću prihvatiti pobjedu Cene ovdje. Styles će biti ključan igrač na SmackDownu jer će Cena biti part-timer u budućnost, tako da je za Stylesa ova pobjeda nužna. I to mora biti čista pobjeda, nikakva Club uplitanja ili nešto slično. Styles mora uzeti čistu pobjedu ovdje.

Vedran Karlić: Hoće li me iznenaditi ako Cena dobije? Neće, ali mislim kako je to ono što se ne smije dogoditi. AJ se u tih osam mjeseci u kompaniji pokazao kao nešto najbolje što imaju i vrijeme je da ga gurnu prema tituli koju će napokon osvojiti. Stoga, Cena mora pasti.

Emir Ahmethodžić: Ako ne bude slijedio Cena Big Match formulu, onda bi mogao biti odličan match. Obojica su dobri borci i mogu to napraviti. Ko će dobiti? Ah, volio bih da je to Styles, i čak možda postoji neka šansa jer je završio posljednji SmackDown na leđima dok je Cena slavio, ali ne vjerujem. Gledao dam previše ovakvih Cena matcheva da očekujem bilo kakav drugi ishod osim – Cenawinslol.

U epskom spektaklu poibjedit će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160805_SSlam_MATCH_RusevReigns--058048706d434a31221559a319a598eb

Rusev (c) vs Roman Reigns – United States titula

Alen Butumović: S obzirom na to da smo već vidjeli njihov meč na Raw-u ovaj tjedan, ne znam što očekivati ovdje. Malo me zbunilo to što su nam već dali njihov meč ovaj tjedan. Nadam se da ovo neće trajati niti približno dugo kao taj meč s Rawa jer je on bio previše dugo i dosadan na trenutke. Trebaju im dati 10 minuta, neka se potuku i naprave sprint od meča i ja ću biti zadovoljan. S obzirom da je Reigns pobijedio u tom njihovom meču na Raw-u, predviđam kako će Rusev uzeti pobjedu ovdje, što bi mu odlično došlo, pa makar to bila i prljava pobjeda.

Vedran Karlić: Ovaj meč će pokazati samo jednu stvar – da li je Roman i dalje u nemilosti. Ako dobije i ugrabi naslov odgovor je ne. Osobno mislim kako njegova pobjeda ne bi bila najbolji odabir, Rusev bi trebao zadržati titulu, a sama zavada bila mi je užasno grozno građena. Jedna od stvari zbog kojih se hvatam daljinca i razmišljam o prebacivanju programa koliko je sramotno ono što gledam.

Emir Ahmethodžić: Ovo bi već trebalo biti jako zabavno. Reigns je u matchu, tako da ipak očekujem dobru minutažu. Ako rusev uzme, onda je to dobar posao jer bi Rusev izgledao jako kredibilno kao prvak, a ako Reigns uzme, onda i to može biti dobro jer ima vremena da dalje daje kredibilitet US tituli. Ne znam iskreno šta bi se ovdje moglo desiti. Kad bih baš morao reći, onda bih više naginjao ka pobjedi Reignsa. Kako god bilo, ovdje ću uživati zasigurno.

Koje R dobiva?

View Results

Loading ... Loading ...

20160801_SSlam_MATCH_TheMizApollo--fdebb7919c25391463fd211b83ff675b

The Miz (c) vs Apollo Crews – Intercontinental titula

Alen Butumović: Ne zanima me ovo. Nisu ništa učinili da me može zanimati. Jesu li Crews i Miz uopće se vidjeli licem u lice u ovih par tjedana? Publiku neće biti briga za ovaj meč, a neće niti mene. Miz treba zadržati titulu, a Crews poraditi na karakteru pa tek onda u lov.

Vedran Karlić: Miz treba ostati prvak. Ovaj meč nije imao ništa iza sebe.

Emir Ahmethodžić: Nisu radili dobar posao sa pričom ovdje. Mislim da su Miz i Apollo imali dvije konfrontacije sveukupno. Bezveze. Macth bio mogao biti dobar ako dobije dovoljno dobru minutažu, a ako ne uspiju to učiniti sa 4 sata SummerSlama, onda ne znam. Mislim da nije još vrijeme da Crews uzme. Miz bi trebao retainati.

Meč za IC titulu dobit će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160801_SSlam_MATCH_SashaCharlotte--8937301cc78afd4915bf17317fb7f438

Sasha Banks (c) vs Charlotte – Women’s titula

Alen Butumović: Drago mi je da su se riješili Dane Brooke i da ćemo dobiti čist (barem se nadam) meč od ove dvije. Nije tu bilo ništa posebno oko ovog feuda, ali sam svejedno zainteresiran za ovaj meč pošto su imali odličnih mečeva u prošlosti. S obzirom na to da je Sasha tek osvojila titulu i neće je ispustiti u skorije vrijeme, siguran sam kako ona ovdje zadržava. Što je potpuno razumna i ispravna odluka.

Vedran Karlić: Najgori mogući potez koji bi mogli imati je to da se titula vrati na Charlotte. Njena vladavina bila je grozna. Sasha Banks treba zadržati naslov, samo s velikim upitnikom tko će idući na titulu – ja se nadam kako neće dodatno razvodniti diviziju uvođenjem dodatne ženske titule na Smackdown.

Emir Ahmethodžić: Očekujem mnogo od ovog matcha. Dobro je da je Dana Brooke sklonjena i da će biti Charlotte i Sasha same. Charlotte je masovno over kao heel, tako da su uspjeli od nje napraviti zvijezdu, a Sasha kreće sličnom putanjom, samo u face obliku. Svaki face mora imati dobrog heela, a Sasha svakako to ima u Charlotte. Očekujem retain i da se krene dalje. Sasha bi onda mogla uskoro braniti protiv Nie Jax, a iznimno me zanima šta će raditi sa Charlotte poslije.

Kraljica SummerSlama bit će

View Results

Loading ... Loading ...

20160801_SSlam_MATCH_TagTeam--4fc7a0bb1127606577fb65ec72da29d9

New Day (c) vs The Club – Tag Team titule

Alen Butumović: Club se do sada nije iskazao u svojim mečevima i ako hoće vratiti zainteresiranost publike, morat će se pokazati u ovome meču. Mislim kako će ovo biti u redu. Ono što je nužno je to da Club osvoji titule. Ne zanima me što su već postali pomalo dosadni, New Day mora izgubiti titule. Već su godinu dana prvaci i postali su dosadni. A s obzirom da je Big E ‘ozlijeđen’, što znači da New Day neće imati prednost u brojevima, mislim kako će se to dogoditi.

Vedran Karlić: Vrijeme je da New Day izgubi titulu. The Club je do sada prečesto gubio, valjda će tome stati na kraj.

Emir Ahmethodžić: New Day su već malo dosadili sa titulama. Vrijeme je da Club uzme, i da izgledaju kao kredibilan tim. Match bi trebao biti solidan, ali ne očekujem da će biti nešto ekstra. Big E fali, što dodatno naglašava da bi ovo mogao biti kraj vladavine za New Day. Ne bih ih još razdvajao, ali kada se to desi, Big Ea trebaju gurnuti u dobru poziciju.

Koji tag tim će ugrabiti krunu?

View Results

Loading ... Loading ...

20160808_SSlam_MATCH_EnzoCassJerichoOwens--14e3a971d5286359b5b103ff42458d92

Enzo Amore & Big Cass vs Kevin Owens & Chris Jericho

Alen Butumović: Mali zabavan i komičan feud. Jako mi se sviđa duo Owensa i Jericha i mislim kako će biti fantastični kao tim. Meč će biti zabavan. Ne znam tko bi mogao pobijediti. Tkogod pobijedi u ovome meču vjerojatno će ići na titule, a stvarno ne znam tko bi to od ova dva tima mogao biti. Jericho i Owens su nov tim i moguće je da njima dadnu pobjedu, ali opet ne vjerujem kako će dati poraz Enzi i Cassu.

Vedran Karlić: Enzo i Cass pred domaćom publikom? Čini mi se kako će dobiti, a da će Jericho ponovo morati u zavadu s timskim partnerom. Baš kao što je i AJ iskupio na svojoj koži. Ovom meču ne treba velika minutaža, Enzo i Cass mi još nisu dovoljno dobri u ringu. Bolje da im daju više vremena na mikrofonu pošto imaju troje ljudi koje zna sjajno govoriti.

Emir Ahmethodžić: Match bi trebao biti barem solidan. Enzo i Cass sigurno dobijaju jer nastupaju pred domaćom publikom, ali bih volio kada bi nastavili rivalstvo njih četvero. Iako u ringu možda neće pružiti neki spektakl, na mikrofonu sigurno hoće, a postoji još toliko toga što mogu napraviti sa njima.

Tko će slaviti?

View Results

Loading ... Loading ...

20160818_SSlam_MATCH_BeckyNattie--04048349314d4935d527ed5a08dece02

Alexa Bliss & Natalya vs Becky Lynch, Naomi & Carmella 

Alen Butumović: Meč će biti u redu. To je sve. Izgleda da trebaju uvesti Women’s titulu na SmackDown.

Vedran Karlić: Nasumičan meč u kojem pobjednik dobiva što točno? Moglo bi biti zabavno, no ništa više od toga.

Emir Ahmethodžić: Vjerovatno će biti solidan match. Trebali bi izazivati dolazak Eve Marie barem, to bi trebao biti zabavan trenutak. Što više vremena daju Becky i Alexi, to bolje. Volio bih vidjeti i Carmellu u značajnijoj ulozi u matchu. Ovo je drugi SummerSlam za redom gdje Becky Lynch učestvuje u beznačajnom ženskom tag team matchu.

Koja skupina žena će dobiti ovaj meč?

View Results

Loading ... Loading ...

20160815_SSlam_MATCH_CesaroSheamus--75bc6ab940c75fa9263b6b9d4bb7b051

Cesaro vs Sheamus (Kickoff)

Alen Butumović: Već smo vidjeli dva njihova meča u zadnjih par tjedana, a još je 7 pred nama. Dosta toga će se ponavljati i moramo biti spremni na to. No, bit će zabavno kao i svaki njihov meč.

Vedran Karlić: Kad nemaš ideje što bi s njima stavi ih u best of 7 meč. Na preshow. Bez nagrade za onoga tko dobije.

Emir Ahmethodžić: Best of 7 je dobra ideja, ali samo ako pobijednik stvarno ima neku nagradu. Volio bih kada bi Mick Foley iz vedra neba odlučio da pobijednik ovoga dobija Universal Title shot. Treba dati i hrvačima i ljudima razlog da ih bude briga za ovim matchevima.

20160812_SSlam_MATCH_12Man--aff416e66450d76cc7ed1ebbc64ad0a6

American Alpha, Hype Bros & The Usos vs Breezango, The Ascension & The Vaudevillains (Kickoff)

Alen Butumović: Eh. Bolje da nisu onda uradili ovaj meč na SmackDownu, nego ga ostavili za PPV. Kakogod. Negativci trebaju pobijediti ako žele učiniti diviziju ravnopravnom.

Vedran Karlić: Bit će solidno za minutažu koju će imati.

Emir Ahmethodžić: Isto nasumičan tag team match, tek toliko da svi imaju nešto za raditi na SummerSlamu. Face team je dobio na SmackDownu, tako da bih očekivao da heel team dobije ovdje.

20160819_SSlam_MATCH_NevilleZaynDudleys--7b82cf0796e9e2c900241e92a296c3bd

Neville & Sami Zayn vs The Dudley Boyz (Kickoff)

Alen Butumović: Vaš mjesečni uobičajeni nasumični Kickoff meč. Ovo je već postao klišej. Isto sam ovo napisao za Kickoff na Battlegroundu. Sramota je vidjeti Zayna na Kickoffu nakon što je ugrabio toliko momentuma pobjedom nad Owensom.

Vedran Karlić: Ne bih prigovarao kada bi nasumični preshow meč bio dobar i vrijedan gledanja. Ovako su po stoti put pokazali kako nemaju viziju kojim putem bi Sami Zayn trebao ići.

Emir Ahmethodžić: Random match tek toliko da Neville i Zayn imaju šta raditi. Vjerujem da WWE i dalje ima planove za obojicu, ali se plašim da će ih strpati u Cruiserweight diviziju. Volio bih da Zayn napravi nešto van toga, jer je sposoban da bude sljedeći Daniel Bryan. Mislim da Zayn i Neville uzimaju.

Od tri nasumična Kickoff meča najmanje me zanima:

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "SummerSlam 2016 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*