SummerSlam 2015 predviđanja

Summerslam će po prvi puta trajati četiri sata, nešto malo kraće od naših predviđanja.

20150721_Summerslam_Match_TakerLesnar_LIGHTv3_HP

Brock Lesnar vs Undertaker

Alen Butumović: Moglo si i pretpostaviti, kad su u igri dva part timera, da se neće pojavljivati na svakom showu stoga nisam ostao razočaran što su ova dvojica imali samo dvije konfrontacije. Ona tučnjava na Rawu nakon Battlegrounda je bila odlična i totalno me prodala na meč. Također, uspjeli su pomoću videa dosta promovirati borbu koja će biti glavni meč večeri. Nadam se da će to i opravdati jer ne bih htio da Main Event SummerSlama bude loš. Rekao sam već nekoliko puta, fali stipulacija koja bi omogućila ovoj dvojici da imaju dobar meč, no zanima me kako će odigrati to kad je u pitanju normalan meč. Ne znam iskreno tko bi mogao pobijediti.

Vedran Karlić: Ovo će biti ili najbolja stvar ikada ili najgora stvar ikada. Bez obzira na to što je ovo Undertaker, od kada je njegov niz pao, pao je i mit o njemu – danas ga se gleda nekim drugim očima i sve se više vide njegove godine. Nasuprot njemu bit će čovjek koji je srušio taj niz, dominantni Brock Lesnar. Toliko dominantno napravljen da sam spreman reći kako ovo nije pošteno, stoga, sve osim Lesnarove pobjede za mene bi bilo iznenađenje.

Dejan: Definitivno najkontroverzniji meč i onaj za koji sam najviše zainteresovan, ali ne zbog toga što očekujem kvalitetan meč već me interesuje ishod i to kako će WWE da postupi u ovoj situaciji. Ja sam protiv ovoga meča, a bio sam i protiv Undertakerovog meča na ovogodišnjoj WrestleManiji, jer je za mene Undertaker = Streak, prema tome, kada nema Streaka nema ni Undertakera. Još jedna loša stvar u vezi ovoga meča je to što se dešava skoro godinu i po dana nakon njihovog zadnjeg meča u kome je Lesnar srušio famozni Streak pa izgleda kao da je ovaj meč “ispao” nekako nasumično. Već rekoh da nisam siguran ni oko kvalitete meča, ‘Taker je možda već prestar za rvanje, ali možda ovo i ispadne dobro, možda sam i ja previše skeptičan. Što se ishoda tiče, iskreno, ne znam. Ne bi me iznenadila pobjeda ni Brocka, ni njegovog protivnika.

20150813_Summerslam_Match_CenaRollins_LIGHT_HP_v2

John Cena vs Seth Rollins

Alen Butumović: Njihov meč na Raw-u kada je Rollins Ceni slomio nos je bio dobar, ali imali su puno boljih mečeva prošle godine. Od ovog očekujem ipak nešto više. Građa za ovaj meč je bila solidna, ali bila bi i bolja da Cena nije propustio dva tjedna. Stipulacija je zanimljiva i dodala je na nepredvidljivosti. Mislim da bi Rollins trebao uzeti pobjedu ovdje uz nekakav prljav završetak. Možda će se Triple H umiješati. Očekuje vrlo dobar meč, uglavnom.

Vedran Karlić: Za mene je ovo idealna prilika da Ric Flare odigra veliku ulogu – pojavi se u meču, sredi Cenu koji je upravo bio na rubu pobjede uz komentar ‘nećeš ti do mog rekorda’. Cena je blizu tog rekorda, smatram kako je neupitno da će ga izjednačiti, a kasnije i srušiti, no ne iskoristiti ovu priliku bila bi velika propuštena prilika. Stoga, Cena dobiva na DQ, no naslovi odlaze bivšem Shieldovcu sa sve manje svog identiteta.

Dejan: Seth postaje dosadan. Kada je tek uzeo titulu radovao sam se tome i očekivao sam interesantne priče odnosno sukobe a i Seth je bio zabavan određeno vrijeme, ali svemu dođe kraj. Postalo je prilično monotono i neko drugi bi trebalo da dobije titulu što prije, ali to ne bi trebalo da bude John Cena. Da u ovome momentu dobije titulu, ustvari, DVIJE titule bilo bi previše. Mislim da je očigledno da WWE ima namjeru da ujedini i United States titulu sa glavnom u kompaniji pa neko mora da ima obje titule, ali ako kada bih ja birao, to bi bio Seth. Bolje je da se izgura još malo vremena sa njim kao prvakom nego da to bude Cena.

20150806_Summerslam_Match_mizrybackbigshow_LIGHT-HP

Ryback vs The Miz vs Big Show

Alen Butumović: Ne očekujem od ovoga meča puno. Drago mi je da se Ryback vratio pa nije predao IC titulu, no treba izmiješati stvari što se tiče ove titule. Ryback treba nekog boljeg izazivača. Možda me iznenadi ovaj meč pa bude zabavan, no ne vjerujem da će biti previše dobar. Ryback zadržava titulu.

Vedran Karlić: Nisam siguran koga želim za pobjednika, no siguran sam koga ne želim – Big Showa. Ryback ili Miz, tako mi je svejedno. Ovog potonjeg su gradili tako da su ga svi tukli zadnjih mjesec dana, zbog toga (i činjenice da na mikrofonu rastura) navijat ću za njega.

Dejan: Ovo me već ne interesuje. Niti jedan od ove trojice rvača pojedinačno mi nije interesantan, pogotovo ne The Miz čiji je lik trenutno užasan, možda jedan i od najgorih na main rosteru. Doduše možda je Ryback jedino okej a vjerovatno će i zadržati titulu, što je u ovoj situaciji vjerovatno najbolji izbor. Meč za Intercontinental titulu izvlači jedino činjenica što će u njemu biti tri učesnika pa možda i bude gledljiv. Da gledam Rybacka protiv ‘Showa ili protiv Miza postao bih suicidalan.

20150810_Summerslam_Match_tagteam_LIGHT_HP

PTP vs New Day vs Lucha Dragons vs Los Matadores

Alen Butumović: Očekujem vrlo zabavan meč od ova četiri tima. Zadnji ovakav meč za titule smo imali na WM i bio je dobar, isto očekujem i od ovoga. Volio bih vidjeti da titula promijeni ruke. Postoje dvije opciju: ili vratiti titulu New Dayu ili je dati Lucha Dragonsima. Te dvije opcije dolaze u obzir. Ostalo mi se ne bi toliko svidjelo.

Vedran Karlić: Bit će ovo zabavan meč, kao što je i svaki ovog tipa. Nadam se kako će New Day ponovo ugrabiti titule samo zato što su prokleto zabavniji od sva tri druga tima zajedno.

Dejan: New Day mi je užasan od samog nastanka, tako da sam se radovao kada su PTP uzeli titulu. Ni oni mi se ne sviđaju previše kao komičan tag tim, ali svakako su bolji i interesantniji od ‘Velikog’ i Kofija. Lucha Zmajevi su okej, ne bih se bunio da oni uzmu titule, naprotiv. Ipak mislim da će to pričekati još neko vrijeme.

20150721_Summerslam_Match_BrayLukeDeanRoman_LIGHT_HP

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Bray Wyatt & Luke Harper

Alen Butumović: Od ovoga očekujem da bude jako dobar meč. Ovo je kao mini Wyatts/Shield meč. Drago mi je da su ponovno spojili Harpera i Wyatta. Harper nije ništa radio do sada, a ovo mu je bilo potrebno. Ambrose/Reigns tim je jako dobar i stoga od ovoga očekujem zabavan spektakl. Mislim da bi Wyattsi ovdje mogli odnijeti pobjedu pa će se ovo nastaviti nakon SummerSlama.

Vedran Karlić: Žele li napraviti Wyatt familiju značajnom ona bi ovdje trebala ugrabiti pobjedu. Mislim da će to i biti tako da se (ponovo) netko umiješa u meč. Mislim kako će se ova zavada produljiti još neko vrijeme, da se mene pita, ja bih to produžio sve do Survival Seriesa i onda nekako dodao Rollinsa bivšim kolegama s ‘bez mene ih nećete dobiti’ spikom.

Dejan: Za ovaj meč nemam šta puno da kažem, mogao bi biti dobar i to je sve.

20150813_Summerslam_Match_OwensCesaro_LIGHT_HP

Kevin Owens vs Cesaro

Alen Butumović: Ovo bi trebao biti jedan od boljih, ako ne i najbolji meč večeri. I Owens i Cesaro su odlični i trebali bi dobro funkcionirati zajedno. Priča za ovaj meč je bila jednostavna, a opet dobra i zabavna. Postoji jedino jedan problem oko ovoga meč, a to je pobjednik. Obojici bi dobro došla pobjeda. Ja bih dao ovdje Owensu pobjedu, pa onda neka nastave ovo i neka Cesaro odnese pobjedu na Night of Championsu.

Vedran Karlić: Ovo će biti ponajbolji meč večeri koji će dobiti premalo vremena. Službeni razlog bit će ‘Owens je imao meč večer ranije’, a ishod tog meča utjecat će na kraj ovoga. Owens će dobiti jednu pobjedu ovog vikenda.

Dejan: E ovo je meč od koga očekujem najviše. Obojica su izvrsni rvači i ne sumnjam da će napraviti odličan meč, samo ako dobiju dovoljno vremena. WWE, učini nam tu uslugu! Vjerovatno će Owens odnijeti pobjedu.

20150810_Summerslam_Match_OrtonSheamus_LIGHT-HP

Sheamus vs Randy Orton

Alen Butumović: Ovo će biti dosadno. Mislim, njihov Battleground meč je bio solidan, ali ne želim gledati još jedan njihov običan meč kojeg smo u zadnja dva mjeseca vidjeli 10 puta. Fali im neka stipulacija ili nešto što bi učinilo ovaj meč zanimljivim. Mislim da Sheamus uzima ovo, a i ta pobjeda bi mu stvarno bila potrebna.

Vedran Karlić: Nemam baš neki pretjerani interes za ovo. Bit će solidno, kao i svaki puta do sada. Ja ću reći kako će Orton dobiti pošto Sheamus može gubiti mjesecima sada kada ima kovčeg. Premda, za njegov karakter, taj kovčeg bi trebao što prije iskoristiti – napravljen je kao borac koji napada, a ne čeka k’o kukavica.

Dejan: Deja vu. Mnogo puta. Da imaju ikakvu stipulaciju moglo bi biti dobro, ovako će vjerovatno ispasti neki prosječan i dosadan meč. Imam osjećaj da će Sheamus pobjediti.

20150810_Summerslam_Match_amellneville-starustbarrett_LIGHT_HP3

Stephen Amell & Neville vs King Barrett & Stardust

Alen Butumović: Sviđa mi se ovo. Amell izgleda kao netko tko zna nešto o wrestlingu i kao takav bi se mogao snaći u ringu. Inače ne volim kad WWE dovodi neke zvijezde, ali Amell je pogodak. Barrett je ovdje prilično nasumično dodan, ali nema veze. Meč bi trebao biti u redu. Baš me zanima kako će se Amell snaći i što će raditi u ringu. Neville i on će uzeti pobjedu najvjerojatnije.

Vedran Karlić: Molim vas, nemojte dati glumcu pobjedu kako bi dodatno pokopali kralja i prašinu. Hvala.

Dejan: Barret i Cody, hoću reći Stardust, su mi užasno dosadni, a sa druge strane je sjajni Neville. Ne znam kako bi se Amell mogao snaći u ringu, nadam se da će ga biti interesantno gledati. Moglo bi ispasti interesantno. Ne sumnjam da će pobjediti specijalni gost i njegov partner.

20150817_Summerslam_Match_RusevDolph_LIGHT_HP

Rusev vs Dolph Ziggler

Alen Butumović: Rusev je tako postao zabavan u zadnje vrijeme otkako je dobio više vremena na mikrofonu. Ova priča mi u početku nije bila toliko dobra, no kasnije se poboljšalo. Mislim da bi meč mogao biti dobar. Ovo je jedan svjež meč kojeg nismo puno vidjeli u WWEu pa je to dobro. Ovdje Rusev treba uzeti pobjedu. Ziggler nek uzme na sljedećem PPVu.

Vedran Karlić: Kako je ovo bilo sapunasto dobro. Za razliku od svih drugih zavada, u ovoj je bilo neke priče i bila je koherentna. Bez obzira koliko sladunjavo glupasta bila, imala je glavu i rep, konzistentnost i dobar razvoj. Ja sam zadovoljan i mislim kako će Ziggler ovdje ugrabiti pobjedu nad momkom koji mu je oteo curu.

Dejan: Nekako imam osjećaj da bi ovaj meč bio interesantniji kada bi bio Mixed Tag. Rusev je dosadan, Ziggler je dobar, ali možda ispadne dobro.

zzzz20150810_Summerslam_Match_Divas_LIGHT-HP

Team Bella vs Team B.A.D. vs Team PCB

Alen Butumović: Ovo bi trebao biti zabavan meč. Koncept je nov i svjež i to je jedan plus. Nema ovdje neke velike priče osim da je Divas revolucija tu i cure žele vidjeti tko je bolji tim. Mislim da će Paige, Becky i Charlotte ovdje dobiti, pa će Charlotte ići na Divas titulu. Treba netko skinuti Nikki Bellu više, postala je tako naporna i dosadna.

Vedran Karlić: Bit će ovo zanimljiv meč, mislim kako će Team PCB (barem nije ono glupo ime koje je vodilo na porno stranice) ugrabiti pobjedu. Ono što me zabrinjava je to da priče oko diva nema nigdje, samo solidni mečevi iz kojih je velika praznina.

Dejan: Dive ne pratim, ne interesuju me. Ipak sada su na main rosteru i dobre “NXTovice” i puno ih je u meču što bi moglo ubrazi tempo meča na dinamično pa možda i bude zabavno za gledati.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "SummerSlam 2015 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*