Sukob između Lesnara i Jericha u backstageu poslije SummerSlama

Dosta se kontroverze veže za završnicu SummerSlama, kao što obično biva kada je Lesnar uključen, ali se večer nije završila u ringu. Kako navode izvori, prava drama se odvila tek poslije u backstageu, i to između Chrisa Jericha i Brocka Lesnara.

Navodno je Chris Jericho bio zabrinut za Randya Ortona, i iša je da vidi kako je. Pitao je Michaela Hayesa (koji je bio zadužen za taj match) kakva je bila završnica i da li je sve prošlo kako je bilo zamišljeno, na što mu je Hayes odbio odgovoriti. Jericho je burno reagovao nakon toga, vrlo moguće da je i mislio da WWE pokriva Lesnara, i odgovorio je “to je sranje”. U tom trenutku se našao Brock Lesnar kraj njega, i Lesnar misleći da to govori za njegov match, je izvrijeđao Jericha, rekavši mu “ušuti pi*ko”. Tenzije su se podigle i počeli su da se dovikuju, navodno je Lesnar odgurao Jericha prstima i onda se Jericho njemu unio u lice i gurnuo ga u zid. Tuču je spriječio Triple H koji ih je razdvajao, ali nije to dugo potrajalo, jer je opet došlo do konflikta. To je sve konačno zaustavio Vince McMahon, koji ih je razdvojio i rekao Jerichu da je sve prošlo kako je bilo zamišljeno, da je bio work i da bude profesionalan.

Triple H je objasnio Vinceu da je Lesnar to započeo i da se Jericho samo branio. Jericho je bio jako zabrinut zbog Ortonovog stanja i to je sve pogoršao Michael Hayes kada je odbio da mu kaže detalje. Atmosfera u WWE svlačionici ne izgleda bajna, i moguće je da su mnogi sada ljuti i zabrinuti nakon što je WWE zanemario Lesnarov pad doping testa.

 

Be the first to comment on "Sukob između Lesnara i Jericha u backstageu poslije SummerSlama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*