Stone Cold i The Rock na Survivor Seriesu?

Ne, neće se sukobiti u jedan na jedan meč, čak neće niti odrađivati onaj fizički dio posla u ringu, ali Vince McMahon ima nekoliko ideja za dvije zvijezde Attitude Ere.

Brock Lesnar i Jinder Mahal imat će meč na Survivor Seriesu. Pojavile su se glasine kako bi John Cena mogao biti gost sudac za taj meč, čime bi postavio potencijalni programa s Mahalom za WrestleManiju 34, no to se možda neće dogoditi.

Wrestling Observer navodi kako Vince želi Rocka ili Stone Colda u toj poziciji. Što se tiče Rocka, problem će biti njegov raspored snimanja filmova i hoće li mu isti dopustiti nastup na PPV-u, a novac je još jedan od potencijalnih pitanja također. WWE se još uvijek potajno nada kako bi se meč između Lesnara i Rocka na WrestleManiji mogao dogoditi. Njih dvojica su bili u planu za WrestleManiju 30, ali je Rock godinu ranije pretrpio povredu mišića u meču sa Cenom, što ga je udaljilo iz ringa i od tada nije odradio niti jedan ozbiljan meč.

Stone Cold pak više nikada neće hrvati u ringu, ali WWE pokušava doći do njega kako bi na bilo koji način stvorio konflikt između njega i Lesnara jer oni to još smatraju nečime što bi privuklo pažnju gledatelja, čak i ako ne budu imali meča.

Pak, generalna ideja stavljanja specijalnog sudca u meč je uglavnom zbog Mahala jer ga time žele podići na neku veću razinu zato što bi bio u ringu s dva velika imena – Lesnarom i gostom sudcem tko god to bio.

No, ovo se u globalu čini samo kao čisti predložak/ideja jer realizirati planove s Rockom i Austinom, pogotovo za PPV poput Survivor Seriesa i za meč u kojem je jedan od hrvača Jinde Mahal, jednostavno je više nemoguće nego moguće.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Stone Cold i The Rock na Survivor Seriesu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*