Stone Cold i The Rock na Survivor Seriesu?

Stone Cold i The Rock na Survivor Seriesu?

Ne, neće se sukobiti u jedan na jedan meč, čak neće niti odrađivati onaj fizički dio posla u ringu, ali Vince McMahon ima nekoliko ideja za dvije zvijezde Attitude Ere.

Brock Lesnar i Jinder Mahal imat će meč na Survivor Seriesu. Pojavile su se glasine kako bi John Cena mogao biti gost sudac za taj meč, čime bi postavio potencijalni programa s Mahalom za WrestleManiju 34, no to se možda neće dogoditi.

Wrestling Observer navodi kako Vince želi Rocka ili Stone Colda u toj poziciji. Što se tiče Rocka, problem će biti njegov raspored snimanja filmova i hoće li mu isti dopustiti nastup na PPV-u, a novac je još jedan od potencijalnih pitanja također. WWE se još uvijek potajno nada kako bi se meč između Lesnara i Rocka na WrestleManiji mogao dogoditi. Njih dvojica su bili u planu za WrestleManiju 30, ali je Rock godinu ranije pretrpio povredu mišića u meču sa Cenom, što ga je udaljilo iz ringa i od tada nije odradio niti jedan ozbiljan meč.

Stone Cold pak više nikada neće hrvati u ringu, ali WWE pokušava doći do njega kako bi na bilo koji način stvorio konflikt između njega i Lesnara jer oni to još smatraju nečime što bi privuklo pažnju gledatelja, čak i ako ne budu imali meča.

Pak, generalna ideja stavljanja specijalnog sudca u meč je uglavnom zbog Mahala jer ga time žele podići na neku veću razinu zato što bi bio u ringu s dva velika imena – Lesnarom i gostom sudcem tko god to bio.

No, ovo se u globalu čini samo kao čisti predložak/ideja jer realizirati planove s Rockom i Austinom, pogotovo za PPV poput Survivor Seriesa i za meč u kojem je jedan od hrvača Jinde Mahal, jednostavno je više nemoguće nego moguće.

About the Author

Alen Butumović
Urednik ProHrvanja koji obožava Deana Ambrosea.

Be the first to comment on "Stone Cold i The Rock na Survivor Seriesu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com