Sto tisuća postova ProHrvanje foruma

Zvuči nestvarno, napokon smo dosegnuli šestoznamenkastu cifru postova na ProHrvanje forumu. Trebalo nam je nešto manje od dvije godine za to – i napokon možemo reći 100000 je tu! Dok prije dvije godine nismo znali niti hoće li naš projekt foruma uspjeti…

U toj lijepo okrugloj brojci nećemo dugo uživati, vrlo vjerojatno ćemo je premašiti jako brzo, ipak smo najaktivnija wrestling zajednica na ovim prostorima. Ona koja se redovito širi i kojoj se nikada nije prekasno priključiti.

Kada smo već u slavljeničkom raspoloženju, ostalo nam je napraviti jednu zahvali. A ta zahvala ide kompletnoj wrestling zajednici. Podjednako onima koji su ostavili jedan post, kao i onima koji su tu svaki dan te sudjeluju u raspravama. Bez vas ne bi bilo tu gdje jesmo.

Naš kontinuirani cilj je napredovati. Znamo kako wrestling nije popularan na ovim prostorima, zato se trudimo dati platformu za raspravu svima onima kojima je taj oblik zabave dio života. Ovih sto tisuća pokazuje kako smo napravili puno po tom pitanju, i vjerujte nam, planiramo napraviti još.

Hvala vam za vjernost!

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Sto tisuća postova ProHrvanje foruma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*