Stardust vs Stephen Amell na SummerSlamu?

Ako ste pozorno praatili ovotjedni Raw, vidjeli ste kako se Stardust tijekom svog ulsk unio Stephenu Amellu u lice koji je sjedio u publici u prvom redu. Amella je to podiglo na noge, no nisu stupili u kontakt jedan s drugim.

Ali, WWE izgleda ima u planu napraviti zavadu između Stephena Amella i Stardusta. Iako je to zasada samo glasina i ništa nije sigurno, Hollywood Life izjavljuje kako bi se meč između njih dvojice mogao dogoditi već na SummerSlamu ove godine.

Izvor kaže: “Stephen želi stupiti u WWE ring and izgleda da će taj meč se dogoditi na SummerSlamu u New Yorku. WWE i Stephen odlučuju hoće li on nastupiti kao Stephen Amell ili kao njegov karakter Arrow i taj ćemo odgovor dobiti u idućih nekoliko tjedana, ali sigurno je to da će imati meč protiv Stardusta.

Amell je već htio ugostiti Raw nekoliko puta i čak pokazao zanimanje za hrvanje. Kada je objavio Tweet da će biti na ovotjednom Raw-u, Stardust se na to javio i njihov dvojica su imali izmjenu na Twitteru te smo zbog toga vidjeli onaj kratki segment njih dvojice na Raw-u.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Stardust vs Stephen Amell na SummerSlamu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*