Stardom X Stardom 2019

Hina vs Ruaka vs Rina vs Leo Onozaki vs AZM

Jedan kraći spotfest, u kojem je svaka cura imala po malo ofenzive. Jako brz meč, gdje je pobjedu uzela AZM.

Momo Watanabe vs Saya Kamitani

Saya Kamitani je ovdje po prvi puta stala u ring. Odradila je solidno svaki potez koji je pokazala u ovome meču, ali Momo nije sellala niti jedan od tih poteza, jer je ipak iskusnija, dominantnija i kvalitetnija cura u ringu. Momo je radila dosta na leđima od Saye, ali Saya zaboravalja sellati leđa nakon 5 minuta meča. I za kraj naravno, pobjedu odnosi Momo Watanabe.

Tokyo Cyber Squad (Bobby Tyler, Hana Kimura & Konami) vs Stars (Mayu Iwatani, Tam Nakano & Saya Iida)

Ovo je bio zadnji meč za Bobby na ovoj turneji. Saya Iida je u ovome meču mijenjala Saki Kashimu, i pokazala zašto je trenutačno najbolji rookie u promociji, i zasigurno nova Future of Stardom prvakinja. Meč je bio dosta prosječan za Stardomove multi-women mečeve. Konami i Mayu Iwatani su predvodile svoje stableove. Konami pinuje Sayu za pobjedu.

High Speed Championship – Riho vs Starlight Kid vs Death Yama San

Riho je debitirala za Stardom ovdje. Kao i sam naziv titule, takav je i meč bio. Jako brz bez puno praznog hoda, jako puno kontri i atraktivnih poteza. Starlight Kid je u ovome meču imala najviše ofenzive, ali unatoč tomu bilo je neizvjesno do samoga kraja, tko će uzeti titulu, ali titulu je ipak uzela Riho.

Artist of Stardom – Kagetsu, Andras Miyagi & Natsu Sumire vs Hazuki, Natsuko Tora & Jamie Hayter

Meč između članova Oedo Taia. Pomalo i dosadan meč, bez nekih atraktivnih poteza. Dosta izjednačen meč, a Kagetsu, Miyagi i Sumire brane titule.

Wonder of Stardom – Arisa Hoshiki vs Jungle Kyona

Započeli su s vrlo kratkim, ali fenomenalnim tehničkim wrestlingom. Sredina meča je bila fantastična, jer se cure nisu štedjele i bilo je baš nekoliko dosta brutalnih stiff udaraca, koje su za Arisu sasvim normalni. Jako mi se svidio storytelling u ovome meču, i to je vjerovatno najviše doprinjelo da ovaj meč bude MOTN. Hoshiki brani titulu po četvrti put, a Kyona iznenađuje koliko je dobar seller.

World of Stardom – Utami Hayashishita vs Bea Priestley

Relativno dsadan početak meča, gdje Bea dominira s nekim polu potezima. Sredina nije bila puno bolja, ali smo mogli vidjeti nekoliko odličnih kontri od Utami. Bea je tu ubacila u veću brzinu, po oštrila svoje udarce koji su bili jako opasni, te time dolazimo do samoga kraja gdje je završnica meča odrađena vrlo dobro. Bea ostaje World of Stardom prvakinja, a nakon GP-a ponovno će morati braniti tizulu.

Post meč segment se događa u ringu, gdje manje više sve učesnice GP-a najavljuju svoju pobjedu na turniru.

Be the first to comment on "Stardom X Stardom 2019"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*