Stardom Summer North Tour 2022 18.07.2022. – recenzija

Lady C vs Momo Kohgo

Nije ovo bilo dobro. Jako traljavo su odradile većinu poteza, koji su ionako bili prilično bazični. Srećom nije bilo botcheva. Ne znam zašto ih nisu čuvali za tag team okršaj, da se sakriju njihove nedostatke u ringu. Na kraju je meč završio 15 minutnim Time Limit Drawom. Jako loše.

Cosmic Angels (Mina Shirakawa & Unagi Sayaka) vs STARS (Saya Iida & Hazuki)

Chop master Saya je bila MVP ovoga meča. Fantastično je otvorila s Unagi razmjenom chopova, a onda je nastavila tako i s Minom. Kasnije Hazuki i Unagi imaju jednu prilično zanimljivu razmjenu Big Bootova, gdje Unagi pobjeđuje. U nastavku Mina izvrsnim potezima dominira nad Iidom. Udarcima i mat wrestlingom Shirakawa održava vodstvo, a na kraju prilikom Glamorous Driver Mine imali smo botch koji je mogao nesretno završiti. Naime Saya Iida je u zadnjem trenutku pala na leđa, dok je skoro pala na glavu. Mina je ponovila potez još jednom, ovaj puta pravilno i tako ostvarila 15 sekundi prije kraja pobjedu za Kozuene.

Oedo Tai (Starlight Kid, Ruaka & Momo Watanabe) vs Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita)

Oedo Tai je bio bolji cijeli meč. Prvo su izbacile QQ iz ringa i tamo stvorile prednost. Po povratku AZM je imala nešto ofenzive, ali Starlight Kid je to uspješno neutralizirala. Utami i Kid su imale jako dobru sekvencu prije nego li je, Momo ušla. Ona je kratko bila u ringu a onda Ruaka i AZM privode meč kraju. Ruaka je bila na momente dominantnija, ali na kraju AZM s jednostavnim ali efikasnim Azumi Sushijem odnosi pobjedu.

AZM je izazvala Starlight Kid i Oedo Tai na meč za Artist titule, na što je Kid odgovorila da je spremna braniti ih, međutim trenutačno im je raspored pun.

Donna del Mondo (Giulia, Maika & Mai Sakurai) vs God’s Eye (Syuri, MIRAI & Ami Sourei)

Ukoliko ste fan hard hitting i powerhouse mečeva, ovaj je bio upravo takav. Giulia i MIRAI otvaraju poprilično sporo, ali grade brzinu polako te MIRAI pogađa fantastičan Shoulder Tackle. Maika i Sourei su imale solidnu sekvencu, ali Maika je bila bolja stoga u ring ulaze Syuri i Giulia. Fantazija od sekvence koja završava headbuttom, te obje padaju na mat i daju tagove za MIRAI i Sakurai. Maika priskače u pomoć Mai s prekrasnim Superplexom. Još smo dobili par poteza i opet, da opet smo završili meč s Time Limit Drawom. Ne mogu vjerovati. Kao da su u zadnje vrijeme malo smanjili TLD-ove, međutim evo ih ponovno s dva takva kraja na jednom showu. Dobar meč, užasan kraj.

Cosmic Angels (Tam Nakano & Natsupoi) vs STARS (Mayu Iwatani & Koguma)

Koguma nesigurno otvara protiv Nakano, gdje Tam s par dobrih ofenzivnih poteza zauzima vodstvo. Natsupoi nastavlja s polu high speedom, tu prednost sve dok nije ušla Mayu. Mayu je malo stabilizirala situaciju, a onda smo dobili jednu jako dobru sekvencu nje i Tam. Nakon toga dobili smo Kogumu i Natsupoi s jednom high speed sekvencom, koja je bila jako izjednačena na početku. Dupli Crossbody jedne na drugoj je to označio. Natsupoi je uspijela doći u prednost, a onda je Mayu slučajno umjesto Natsupoi sa Suicide Diveom pogodila Kogumu. Na kraju Koguma kickouta iz Faerial Gifta i zamalo s Kuma Rollom pobjeđuje, međutim prima Superkick od Natsupoi i Tam, te Natsupoi uzima pobjedu s German Suplexom.

Sveukupno: Prosječan show. Užasno bodu u oči ova dva Time Limit Drawa, ali izuzev toga event je bio solidan. Main event je bio super zabavan. Natsupoi od prelaska u Kozuene ne zna za poraz. Bit će zabavno pratiti njenu prilagodbu u Cosmic Angelsima.

Be the first to comment on "Stardom Summer North Tour 2022 18.07.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*