Stardom Summer North Tour 2022 14.07.2022. – recenzija

Maika vs Lady C vs Unagi Sayaka

Opener započinje udruživanjem Lady C i Unagi kako bi izbacili Maiku iz ringa. Sayaka zatim se postavlja dominantno u odnosu nad Lady C, međutim Maika se vraća i čisti ring. Unagi pametno napušta ring, te Maika nastavlja dominaciju nad Lady C. Unagi je još jednom pomogla Lady C da se riješe Maike, no Maika se ekspresno vraća te s dva fantastična Lariata nad Lady C završava meč.

STARS (Saya Iida & Koguma) vs Oedo Tai (Ruaka & Starlight Kid)

Iako meč nije trajao dugo, zadnjih 3-4 minute je izgledao jako bezidejno. Naime Koguma i Starlight Kid otvaraju gdje su na početku jako ravnopravne, međutim u jednom trenutku Starlight Kid uzima prednost. Saya dobiva tag i nekako poravnava stvari. Nedugo iza toga Ruaka ulazi u priču te i ona pronalazi ofenzivu, no na kraju Koguma ulazi i nakon par bazičnih poteza ostvaruje pobjedu s Kuma Rollom. Nije bilo loše, ali kao da nisu isplanirale kako će završiti meč.

Oedo Tai (Momo Watanabe & Saki Kashima) vs Donna del Mondo (Mai Sakurai & Giulia)

Ne pretjerano dobar meč. Sve je se svelo na jednu fantastičnu sekvencu između Giulie i Momo koja je bila prepuna stiffa. Pred kraj meča prije nego li će Kashima pokušati ostvariti pobjedu Kishikaiseiom, Giulia je imala brutalno dobar desni kroše. Na kraju Giulia ostvaruje pobjedu s Gannosuke Clutchom.

Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs God’s Eye (Syuri, MIRAI & Ami Sourei)

Još jedan meč od kojega smo mogli očekivati više. Jedine dvije dobre stvari u ovome meču su bile AZMina i Utamijina sekvenca sa Syuri. AZM ju je imala na početku meča i bila je jako dobra radi brzih tranzicija, a Utami na kraju meča kada su ispucavale sve velike poteze iz arsenala, i unatoč tome meč završava Time Limit Drawom.

Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Natsupoi) vs STARS (Mayu Iwatani, Hazuki & Momo Kohgo)

Realno uz opener jedini meč da valja. Ovo je bio debitantski nastup za Natsupoi u Cosmic Angelsima. Upravo su one i zauzele prvo vodstvo u meču kada su dominirale nad Kohgo. Hazuki je dobila tag i očistila ring. Uslijedila je jako dobra sekvenca između Nakano i Iwatani. Pregršt dobrih poteza, izmicanja i kontri. Zatim smo dobili malo tag team poteza gdje su sve cure učestvovale i to je završilo CA Crossbodyevima izvan ringa. Na kraju Natsupoi ostaje s Kohgo koja iako nema puno ofenzive čak dosta kickouta, što je bilo malo nepotrebno s obzirom da smo znali koji nas rezultat očekuje. Naravno Natsupoi ostvaruje pobjedu za svoj tim na debiju s Faerial Giftom.

Sveukupno: Osim main eventa i donekle kratkog openera, i nismo imali što za vidjeti. Nekako kao da se i njima nije dalo hrvati. Lijep debi i pobjeda za Natsupoi. Malo lošiji show, ali ni ne možemo očekivati da svaki show bude dobar, pogotovo filler showovi.

Be the first to comment on "Stardom Summer North Tour 2022 14.07.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*