Stardom Shining Stars 22.06. (Večernji show)

Leo Onozaki vs Xia Brookside

Dosta spor početak meča. Bilo je dosta mat wrestlinga, gdje je Xia Brookside pokazala svoju dominantnost. Meč je trajao svega 5 minuta, a pobjedu je uzela Xia Brookside.

Oedo Tai (Andras Miyagi, Kagetsu & Natsu Sumire) vs STARS (Saya Iida, Starlight Kid & Tam Nakano)

Oedo Tai započeo je sa svojim uigranim heel potezima, uz dosta dobar i brz tempo meča. Sredina meča dosta slaba, a pobjedu za Oedo Tai uzima Natsu Sumire.

Oedo Tai (Hazuki & Natsuko Tora) vs Queen’s Quest (AZM & Bea Priestley)

Jako brz meč, ponajviše zahvaljujući AZM i Hazuki. Sve četiri cure odlične u ringu. Bea Priestley radi fantastiče submission holdove. Sredinu meča preuzimaju AZM i Natsuko Tora, s odličnim izmjenama napada i kontri. Kraj meča došao malo prebrzo i niotkuda.

Death Yama-san, Jungle Kyona, Konami & Zoe Lucas vs STARS (Arisa Hoshiki, Mayu Iwatani & Saki Kashima) & Toni Storm

Prvo se moram osvrnuti na strukturu meča, koja je bila jako loša. Grozan selling kod hvatova i poluga. Toni Storm pobjeđuje Zoe Lucas s Piledriverom.

Queen’s Quest (Momo Watanabe & Utami Hayashishita) (c) vs Tokyo Cyber Squad (Bobbi Tyler & Hana Kimura)

Ovaj meč je bio za Goddesses of Stardom titule. Meč je počeo malo brutalnije, jer su se tukle pored ringa, i bacale među stolice u publici. Utami i Momo Watanabe izgledaju iz meča u meč, sve bolje kao tim. Hana Kimura odradila je fantastičnu kontru iz Giljotine u Suplex. Odličan Rare Naked Choke Utami, ali Hana se odlično snalazi i prekida gušenje. Za kraj Utami pinuje Bobby Tyler za pobjedu, i brane Goddesses of Stardom titule.

Be the first to comment on "Stardom Shining Stars 22.06. (Večernji show)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*