Stardom Shining Stars 22.06. (Dnevni show)

Death Yama-san vs Saya Iida

Death Yama i Saya su započele meč s chain wrestlingom, koji nije dugo trajao, a tada je dominaciju preuzela Death Yama. Pred kraj meča Saya Iida je imala nekoliko dobrih kontri, a i nešto ofenzive, ali ipak na kraju pobjeđuje Death Yama-san.

Oedo Tai (Andras Miyagi & Natsuko Tora) vs STARS (Starlight Kid & Tam Nakano)

Andras Miyagi i Natsuko Tora su otvorile meč s nekoliko solidnih tag team poteza. U jednom djelu meča Nakano radi fantastičan Armbar, a Natsuko Tora odlično selluje ruku. Odlična dinamika heelova i faceova, kroz čitav meč. Za kraj meča i pobjedu, Andras Miyagi radi fenomenalan Swanton Bomb.

Toni Storm vs Xia Brookside

90% meča bio je chain wrestling. Do sredine meča glavnu je riječ vodila Toni, ali onda uz nekoliko lijepih kontri Xia Brookside dobiva malo ofenzive. Pred kraj meča Toni radi gušenja i poluge, ali kad je vidjela da to ne prolazi, napravila je Piledriver i pobijedila Xiu.

Tokyo Cyber Squad (Bobbi Tyler, Hana Kimura, Jungle Kyona, Konami & Zoe Lucas) vs Queen’s Quest (AZM, Bea Priestley, Leo Onozaki, Momo Watanabe & Utami Hayashishita)

Tokyo Cyber Squad vrlo dobro kreće, i već u ranoj fazi meča dominiraju nad protivnicama. Cure su imale dobar spot s 5 suplexa. Bea Priestley preuzima inicijativu, te dovodi QQ u prednost. Na kraju Bobbi Tyler dominira nad Leo Onozaki, i uzima pobjedu za TCS.

STARS (Arisa Hoshiki, Mayu Iwatani & Saki Kashima) vs Oedo Tai (Hazuki, Kagetsu & Natsu Sumire)

Na samom početku meča Natsu Sumire i Saki Kashima, imale su verbalnu konfrotaciju, a nakon toga Natsu Sumire u nekoliko pokušaja, pokušava pinati Kashimu, ali bezuspješno. Arisa Hoshiki i Hazuki su odradile solidan mat wrestling, a nakon toga na scenu dolaze Iwatani i Kagetsu, gdje se Iwatani pridružuju Kashima i Hoshiki, te zajedno napadaju Kagetsu. Poslije toga Iwatani i Kagetsu, imaju solidan solo program, ali onda u ring uskaču ostale četiri cure, gdje će ubrzo u isto vrijeme Arisa pinovati Hazuki, a Kashima Natsu Sumire.

Be the first to comment on "Stardom Shining Stars 22.06. (Dnevni show)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*