Stardom Shining Destiny 2019 recenzija

Hina vs. Leo Onozaki

Odličan opening, baš onakav kakav je i trebao biti. Kratak i da zagrije publiku. U ovome meču vidjeli smo dosta tehničkog hrvanja, uz raznovrsne pokušaje pina. Pobjedu je uzela Leo Onozaki.

Saki Kashima, Saya Iida & Zoe Lucas vs. Tokyo Cyber Squad (Bobbi Tyler, Death Yama-san & Ruaka)

Zoe Lucas se borila na strani Starsa protiv TCS-a. Još jedan kratki, ali brzi meč, bez praznoga hoda. Zoe Lucas pomaže TCS-u da pobjedi Starse. Nakon meča Hana Kimura priznaje da je prijateljica sa Zoe Lucas, te im se Zoe pridružuje u Tokyo Cyber Squad.

Stars (Mayu Iwatani & Starlight Kid) vs. Queen’s Quest (AZM & Bea Priestley)

Jako kvalitetan tag team meč. Svaki potez je bio kirurški precizno odrađen, osim samoga kraja kada je Bea Priestley botchala Electric Chair. AZM i Bea Priestley uzimaju pobjedu.

Tokyo Cyber Squad (Hana Kimura, Jungle Kyona & Konami) (c) vs. Oedo Tai (Andras Miyagi, Kagetsu & Natsu Sumire)

Meč je bio za Artist of Stardom titule. Kvaliteta meča je bila malo lošija od prethodnog. Oba stablea su pokušavali heel taktikama doći u prednost. Struktura meča je bila dosta loša, pa je sve izgledalo nekako ne povezano. Vidjeli smo nekoliko odličnih kickoutova. Hana Kimura i Kagetsu su odradile malo bolji posao od ostalih hrvačica. I za kraj odličan Ground Octopus Hold Hane Kimure, kada je prisilila Kagetsu na predaju. Nakon meča Saki Kashima u ime Starsa, izaziva Tokyo Cyber Squad na meč za Artist of Stardom titule. TCS pristaje.

Queen’s Quest (Momo Watanabe & Utami Hayashishita) (c) vs. Oedo Tai (Hazuki & Natsuko Tora)

Na liniji su bile Goddesses of Stardom titule. Još jedan meč sa slabijom strukturom. Pred sami kraj meča Natsuko Tora je konstantno radila finishere, ali Momo Watanabe je odradila nekoliko vrhunskih kickoutova. Momo Watanabe uzima pobjedu s German Suplexom nad Torom. Nakon meča u ring ulaze članice TCS-a. Hana Kimura želi meč za titule zajedno s Bobby Tyler, ali isto tako te titule žele Junge Kyona i Konami. Dogovor je pao da se prvo bore Hana i Bobby, a s pobjednicama tog meča, borit će se Jungle Kyona i Konami.

Arisa Hoshiki (c) vs. Tam Nakano

Main event meč je bio za takozvani bijeli pojas. U početku bilo je dosta chain wrestlinga. Tam Nakano odlično radi na desnoj nozi od Hoshiki, dok Hoshiki odlično sella. Nažalost u drugom djelu meča su zaboravile na to. Bilo je nekoliko i powerhouse poteza, ali najljepše su ipak bile razmjene nožnih udaraca, uz pokoje fantastično koljeno Arise Hoshiki. Arisa Hoshiki brani Wonder of Stardom titulu, te nakon meča izaziva Hazuki na meč za istu.

Be the first to comment on "Stardom Shining Destiny 2019 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*