Stardom New Year Stars 2022 – Day 4

Mina Shirakawa vs Waka Tsukiyama

Za opener vrlo dobro. Sviđa mi se kada ima priča u ringu, a ovdje je to bilo da Mina targetira Wakinu lijevu nogu. Mina je imala omanji botch kada joj je noga skliznula s Inverted Surfboard, ali lijepo je nastavila s napadima na nogu. Wakin move set je bio prilično bazičan, ali bolje je za sve radi sigurnosti. Na kraju Mina Shirakawa pobjeđuje s Figure Fourom.

Saki Kashima vs Utami Hayashishita vs Mai Sakurai

Odmah na početku Mai agresivno napada Kashimu. Nakon njihovih izmjena ulazi i Utami u meč, i meč za čudo postaje jako izjednačen. Prvo je Mai imala najviše ofenzivnih poteza, pa Saki Kashima, te na kraju Utami. Bilo je par dobrih poteza, ali ništa posebno. Kao što smo mogli i očekivati, Utami uzima pobjedu s German Suplexom. Sve u svemu bilo je ovo solidno.

Queen’s Quest (Lady C & Saya Kamitani) vs Cosmic Angels (Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Fenomenalan meč. Meč započinju Kamitani i Sayaka s mat wrestlingom. Kasnije su imale fenomenalnu razmjenu forearmova, s kojom su pokazale kako i one jedva čekaju 29.01. i njihov meč za Wonder titulu. Nakano je ovdje bila na supportu, i nije baš puno bila u meču, a kada je bila, bila je standardno dobra. Primila je fantastičan Big Booth od Lady C. Lady C je dosta napredovala u zadnje vrijeme, i pokazuje sve veći pomak kada je u pitanju move set. Lady C je imala nekoliko vrlo dobrih ofenzivnih poteza, ali u zadnjem dijelu meča Unagi je ipak superiornija od nje. Unagi Sayaka prvo radi Swinging reverse STO, a onda završava meč s brutalnim Taigi de Atta. Odlično. Nakon meča Kamitani i Sayaka imaju omanji brawl koji Tam i sudac prekidaju.

STARS (Hazuki, Koguma & Mayu Iwatani) vs Donna del Mondo (Giulia, MIRAI & Thekla)

Čisti overkill. Sramota za reći pored ovih cura, ali bilo je malo naporno za gledat. Iwatani i Giulia su otvorile, i odmah je Giulia uzela početnu prednost. Koguma i Thekla su dobro izimitirale medvjeda i pauka, i to je bilo pomalo smješno. Slijedi jedan dugi period u kojem se ništa posebno nije događalo. Brdo tagova, u kojima nitko nije ništa konkretno napravio. Tada na scenu ponovno nastupaju Giulia i Iwatani. Imale su jednu solidnu sekvencu, gdje su nam pokazale što bi se moglo dogoditi 29.01., ali na žalost nije potrajalo, pa smo opet ušli u monotoniju tagova. Svaka je dobila svojih 5 minuta, i svaka je ispucala svoj neki signature move. Razumijem da nikome sada nije potreban poraz, ali ovaj time limit draw nije dobro odrađen.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Himeka, Maika & Syuri)

Ovo je bio dobar meč. Pri predstavljanju Oedo Tai napada DDM. Sve tri cure dominiraju nad Maikom, a onda pri ulasku Himeke stvari se malo smiruju. Sredina meča je bila jako zabavna. Prvo smo vidjeli razmjenu nožnih udaraca između Syuri i Watanabe. Odlično je bilo. Slijedi nekoliko dobrih poteza, a onda njihovu sekvencu završava Momo s Chokeslamom. Tu nekako DDM počinje stvarati sve više i više ofenzive. U jednom trenutku Syuri hvata Ruaku u Armbar, a za to vrijeme Starlight Kid i Momo pokušavaju to spriječiti, rezultirajući Himekinim i Maikinim bacanjem Starlight Kid preko užadi na ostatak rostera. Syuri pušta polugu, a onda nakon Knee Strikea i Buzzsaw Kicka uspijeva pinati Ruaku za još jednu pobjedu DDM-a.

Sveukupno: Još jedan zabavan show. Cosmic Angelsi imaju prvu pobjedu, doduše bile su u meču jedna protiv druge, ali to ne mjenja statističke podatke. Rekao bi da je highlight showa bila interakcija Unagi Sayake i Saye Kamitani, te se s nestrpljenjem čeka 29.01. i njihov singles meč za bijeli pojas. Predzadnji meč se nepotrebno razvukao, a onda je zadnji meč lijepo zatvorio show. Sve u svemu bilo je zabavno.

Be the first to comment on "Stardom New Year Stars 2022 – Day 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*