Stardom New Year Stars 2022 – Day 2

Saki Kashima vs Thekla

Ovaj prvi meč možemo podjeliti na dva djela. Saki je vodila riječ u prvom djelu meča, što i nije loše jer je predstavljena kao netko s kim možeš imati problema ako se previše opustiš. Odmah na početku stvara prednost, i uz malu pomoć Rine i Ruake kreće njenih 5 minuta. Imala je lijep pokušaj Arm Locka, ali Thekla se izvukla. Kasnije Thekla vraća prednost, te je i ona probala s Arm Lockom, ali i ona je bila neuspješna. Na kraju Thekla nakon jedne kontre s O’connor Rollom očekivano pobjeđuje Kashimu. Ispravan booking, Thekla pobjedila, a Saki zaštićena.

STARS (Hanan & Mayu Iwatani) vs Cosmic Angels (Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Nije ovo baš bilo dobro. Umjesto da se stavi naglasak na Mayu i Sayaku, ovdje smo dobili više interakcije između Hanan i Tsukiyame. Razumijem da i te mlade i neiskusne cure trebaju dobiti minutažu, ali zapravo se vidjelo koliko su još zelene. Iznenadila me Future prvakinja, koliko je to neuvjerljivo izgledalo. Prilikom Crossbodya promašila je uže, a nekoliko puta zapravo nije ni udarila protivnicu, nego se vidjelo da ju je promašila, a protivnica je sellala. Na kraju Hanan pobjeđuje Waku s Hanan Special. Mayu i Sayaka su bile dobre, ali u globalu nije to baš bilo toliko dobro.

Donna del Mondo (Himeka, Maika & MIRAI) vs Cosmic Angels (Mai Sakurai, Mina Shirakawa & Tam Nakano)

Jedan prosječan multi man meč. Nije bilo loše, ali nije bilo ništa ni patljivo. Mina Shirakawa i Himeka su imale jednu dobru izmjenu forearmova, i to je manje više sve. Maika, Tam Nakano i MIRAI su baš bile limitirane s minutama, pa nismo nešto puno dobili od njih. Na kraju MIRAI nakon nekoliko Lariata, radi Miramare Shock i uzima pobjedu.

Four On Three Handicap Match
Queen’s Quest (Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Momo Watanabe, Rina, Ruaka & Starlight Kid)

Ovo je bio vrlo dobar meč. QQ cure su ušle s maskama, ali bez AZM koja je ostala povrijeđena još od prošlog showa. Kid je postavila pitanje o AZM, ali članice Queen’s Questa su odlučile prihvatiti meč iako su brojčano slabije. QQ odmah napada Oedo Tai, i tako stvara početnu prednost. Kasnije Utami daje tag za Lady C, i tu se njihova prednost polagano otapa. Meč je bio na momente čak i izjednačen, ali Lady C je ipak bila preslaba za članice Oedo Taia. Lady C se jako trudila čak je bila i solidna, ali na kraju je ostala kratka. Momo Watanabe ju pinuje nakon Nobody B-Drivera.

U post meč segmentu, Starlight Kid je prozvala članice Queen’s Questa da prestanu nositi svoje maske, a Utami joj govori kako i hoće ali samo zato jer su to nasljedili od Momo Watanabe, i kako ona više nije s njima prestat će ih nositi. Utami je zatražila singles meč protiv Watanabe, i dobila je. 29.01. u Nagoyi dobit ćemo njihov singles meč.

Goddesses Of Stardom Title Match
Donna del Mondo (Giulia & Syuri) (c) vs STARS (Hazuki & Koguma)

Još jedan jako dobar meč. Bilo je neizvjesno do samoga kraja. Prvo su prvakinje imale nešto ofenzivnih poteza, a onda Koguma vraća stvari na početak, ali ne zadugo jer ju Giulia stavila u STF iz čega se Koguma spašava. Nakon toga Koguma s predivnim Diving Splashom prekida pin Giulie nad Hazuki. Slijedi najzanimljiviji dio meča gdje su Hazuki i Giulia imale seriju šamara gdje na kraju pobjeđuje Hazuki. Zatim Syuri i Giulia imaju nekoliko ofenzivnih poteza, i taman kada smo pomislili da bi mogle obraniti titule Hazuki osvaja titule pinom nad Giuliom, nakon što je napravila Hazukistral. Neočekivana pobjeda, ali na kraju je dobro sve ispalo.

Poslije meča Hazuki i Koguma postavljaju open challenge, a prva obrana će im biti Maika i Himeka.

Sveukupno: Undercard je zaboravljiv. Ništa važno nismo dobili, ali dobro ovo je samo običan show manje važnosti. Ne možemo uvijek dobiti odličan i bitan show. Zadnja dva meča po pitanju in ringa bila su jako dobra. Priče se dobro razvijaju, što je i najbitnije. Sve u svemu jedan prosječan show.

Be the first to comment on "Stardom New Year Stars 2022 – Day 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*