Stardom New Blood 3 – recenzija

Mai Sakurai vs YuuRI

Nije ovaj opener bio niti loš. YuuRI je dobro otvorila i vrlo brzo stavila Mai u Camel Clutch, dok je Mai par trenutaka kasnije vratila istom mjerom. Tijekom cijelog meča YuuRI je bila bolja, nekako je to sve dominantnije izgledalo. Na kraju Sakurai kickouta iz svačega što je YuuRI iskoristila iz svoga arsenala pa čak i 619. Kraj je bio malo antiklimaktičan jer je Sakurai bio dovoljan samo jedan Facebuster da pobijedi.

Nanami vs Ami Sourei

Ne, nije mi se ovaj meč svidio. Mislim da je možda malo subjektivno, ali Sourei i Nanami su one generične Japanke koje samo znaju hrvati, bez trunke karizme i mečevi su im prilično zamorni. Takav je bio i ovaj. Ami je dobro otvorila i imala je nekoliko powerhouse poteza, da bi pred kraj Nanami imala malu ofenzivu. Na kraju očekivano Sourei pobjeđuje nakon što je natjerala Nanami na predaju s Torture Rackom.

Aoi, Misa Kagura & Tomoka Inaba vs STARS (Hanan, Momo Kohgo & Saya Iida)

Dosta zanimljiv meč. Inaba i Hanan otvaraju jako solidno. Kasnije Kagura gubi vodstvo od STARSa, a iza toga Aoi i Saya imaju dobru izmjenu chopova. JTO cure malo dobivaju ofenzive s Kagurom na čelu, međutim pred kraj meča Momo pogađa odličan Superkick Aoi dok Saya radi fantastičan Lariat Inabi koja ovaj potez iznimno dobro sella. Na kraju Hanan pogađa Kaguri Famouser i Back Driver za pobjedu. Očekivao sam pobjedu JTOa, ali nije niti ovaj rezultat razočarao.

Suzu Suzuki vs MIRAI

Blago sam razočaran. Nije ovo bilo dobro. Cinderella MIRAI i Suzu Suzuki su ovo trebale i morale bolje odraditi. Užasno sporo i previše praznoga hoda. Iskreno nema se što za ispričati kakav je meč bio jer, da budem iskren nije se imalo što niti za vidjeti. Očekivao sam barem jedan dobar spot, nažalost ništa nismo dobili. Na kraju meč završava time limt drawom, a nakon isteka vremena Suzu još jednom radi German Suplex da njena riječ bude posljednja.

Ram Kaicho vs Waka Tsukiyama

Srećom nije dugo trajalo. Jako loš build i meč između njih dvije. Waka je došla s facepaintom kako bi ušla u glavu Kaicho, međutim nije joj pomoglo. Ram je vodila cijelo vrijeme, samo je pred kraj Waka imala par ofenzivnih poteza i to je sve. Na kraju Ram baca prah u lice Waki, i tako ostvaruje pobjedu. Užas.

Haruka Umesaki & Oedo Tai (Rina, Ruaka & Starlight Kid) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa & Unagi Sayaka), Rina Amikura & Yuko Sakurai

E ovo je već bilo puno bolje. Jedan jako solidan multi-women meč u kojem je svaka cura dobila priliku pokazati se i odraditi par dobrih poteza. Jako izjednačene skoro cijeli meč, a na kraju Starlight Kid tjera Rinu Amikuru na predaju sa Stretch Mufflerom.

Giulia vs Miyu Amasaki

Još jedan solidan meč. Sviđa mi se kako su otvorile s tehničkim hrvanjem, iako su možda mrvicu pretjerale. Giulia je bila dominantnija u tim mat pozicijama, ali jednom kada su ustale Miyu dolazi do prve zapažene ofenzive. Naime Amasaki pogađa High DDT, pa i ona pokušava nešto u parteru, međutim na kraju pogađa Go To Heaven i Giulia kickouta. Giulia je vratila prednost na svoju stranu na kraju meča i uzela je pobjedu s Glorious Driverom. Lijepa završnica trećeg showa.

Sveukupno: Palac dolje. Nije ovo bilo zadovoljavajuće. Shvaćam da su ovo sve mlade cure i većina ih se ovim bavi jedva par godina, ali nekada odrade ispod svoga prosjeka. Recimo Suzu vs MIRAI je trebao biti barem dvostruko bolji meč. Zadnja dva meča i STARS vs Just Tap Out su solidni mečevi, ali ni to nije nešto previše posebno. Uglavnom lošije nego prethodna 2 showa.

Be the first to comment on "Stardom New Blood 3 – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*