Stardom MidSummer Champions – Tokyo

Future Of Stardom Title Title Match
Hanan (c) vs Waka Tsukiyama

Vrijeme je. Waka je užasno blizu prve pobijede. Meč nije bio ništa specijalan, samo su išle na to da Waka dođe što bliže pobijede, i stvarno Hanan je nekoliko puta kickoutala u posljedenjoj stotinci. Waka je preživjela dva Famousera i na kraju izgubila na Back Body Suplex.

Queen’s Quest (Miyu Amasaki & Utami Hayashishita) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Solidno je ovo bilo. Miyu nadobudno napada God’s Eye, ali MIRAI dolazi u prednost. Utami je dobila tag i počistila ring, međutim ima problema sa Sourei. Nakon dobre izmjene Lariata, Queen’s Quest ponovno u maloj prednosti pogotovo kada je Miyu pogodila High DDT i Go To Heaven, ali MIRAI završava meč s Lariatima i Fireman’s Carry Busterom.

Oedo Tai (Fukigen Death, Rina, Ruaka & Saki Kashima) vs STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Saya Iida)

Dobar i kratak meč. Prvo su Oedo Tai imali prednost, gdje je Saki htjela s Kisikaiseiom dobiti Mayu koja je to blokirala. Zatim STARSi imaju prednost gdje Hazuki i Mayu prelijepo Superkickaju Rinu. Par trenutaka kasnije Rina radi fantastičan Diving Knee Drop, a malo kasnije pobjeđuje Iidu s Gory Bombom.

High Speed Title Match
AZM (c) vs Momo Kohgo

Vjerojatno najbolji Momin meč koji sam gledao. Super je ovo bilo, baš kako dolikuje jednom high speed meču. AZM bolje otvorila meč, ali ni to nije trajalo dugo. Svidjelo mi se koliko je Momo imala ofenzive ovdje. Pogodila je dva prekrasna Superkicka, dok je AZM imala dosta dobre mat izmjene. Na kraju AZM brani titulu s Numero Unom. Definitivno jedan od najzaštićenijih finishera. Odlično je ovo bilo.

Nakon meča AZM ostaje ležati, a onda Rina s kuta radi Double Foot Drop. Nakon toga saznajemo da će ona biti sljedeća kandidatkinja za high speed pojas.

Ten Woman Tag Team Elimination Match
Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika, Mai Sakurai & Natsupoi) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka), Hikari Shimizu & SAKI

Vrlo dobar meč. Na početku multi-women ludnica, a onda prvo ispadaju Himeka i Shirakawa, a nedugo zatim i Mai Sakurai. Uslijedila je jako dobra sekvenca s Sayakom i Maikom, koja završava Maikinom eliminacijom Sayake, a onda na brzinu eliminira i Shimizu. SAKI je također bila blizu da bude eliminirana, međutim SAKI se snalazi te eliminira Maiku. U ringu su ostale Giulia i Natsupoi s jedne strane, te SAKI i Nakano s druge strane. Iza toga SAKI vrlo brzo ispada od Giulie. Zadnja sekvenca je bila fenomenalna. Giulia, Natsupoi i Nakano su ostale na apronu, i u jednom trenutku Natsupoi je imala priliku Superkickat Giuliu, i pogodila ju je. Giulia je primila još jedan Superkick od Nakano, te na kraju ju Natsupoi zakucava od apron German Suplexom te Giulia ispada iz riga. Iza toga Natsupoi samovoljno napušta ring i Tam Nakano je pobjednica ovoga meča. Nakon meča Natsupoi se pridružuje Cosmic Angelsima.

Wonder Of Stardom Title Match
Saya Kamitani (c) vs Starlight Kid

Vrlo dobar meč, ali reći ću da je to zbog Starlight Kid. Kamitani je odradila dobar posao, međutim i dalje se čini kako joj trebaju kraći mečevi i kako se u takvim mečevima bolje snalazi. Sreća njena što je s druge strane bila Starlight Kid koja je dosta atletična i agilna, pa je svojom brzinom doprinijela da meč ne bude spor i dosadan. Starlight Kid je bolje otvorila meč i imale su čak sekvencu pored ringa gdje je Kid bila dominantnija. Povratkom u ring Kamitani se lagano vraća, međutim Starlight Kid je i dalje u prednosti. Tek na kraju meča Saya stiče prednost tako što je kontrirala Spanish Fly. Napravila je Powerbomb i Phoenix Splash za obranu naslova. Jedan od boljih njenih mečeva za Wonder titulu.

World Of Stardom Title Match
Syuri (c) vs Momo Watanabe

Stvarno sjajan meč, ali su malo pretjerali sa Syurinim overpushom. Fantastično je meč krenuo s dobrim stiff izmjenama nožnih udaraca, a onda uz pomoć Oedo Taia Momo dolazi u vodstvo, pa čak pored ringa uspijeva postaviti stol na kojem će koji trenutak kasnije pogoditi Piledriver. Momo je uspjela pogoditi svoj signature potez B-Driver, Syuri se lagano ali sigurno vraća u meč sa Syu-sekaiom i dobrim nožnim udarcima. Momo stavlja u čizmu alatni ključ i pogađa Syuri po sred lica, a onda iza toga radi i tri Peach Sunrisea, i nakon toga svega Syuri kickouta. Za usporedbu, nakon što je Momo alatnim ključem pogodila AZM, AZM nije nastupala dva tjedna. Nego vratimo se na meč. Syuri je na kraju udara fantastičan Soocer Kick te za kraj pobjedu uzima s Byakko.

Slijeći meč za World titulu će biti između Syuri i Tam Nakano.

Sveukupno: Vrlo dobar event. Iako možda nismo dobili potencijalne MOTY kandidate, zasigurno je bilo jako dobrih mečeva. Sve prvakinje su obranile naslov, a sve izazivačice su bile jako blizu preuzimanja trona. Jako dobar turn Natsupoi, i sad nas čeka razvoj priče između nje i DDMa. Palac gore za ovu predstavu.

Be the first to comment on "Stardom MidSummer Champions – Tokyo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*