Stardom MidSummer Champions – Nagoya

Mai Sakurai & Rina Amikura vs STARS (Hanan & Saya Iida)

Nije ovo bilo dobro. Stalno su nešto radile, ali kao da nisu ništa. Kao da su tu samo da vrijeme nekako prođe. Sakurai čini mi se da će dobiti neki push, možda i Future titulu u budućnosti.

Oedo Tai (Fukigen Death & Ruaka) vs STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo)

Fukigen je otvorila u svom komičnom stilu, gdje je uz pomoć sudca napravila Suplex nad Mayu. Onda Momo pomaže Mayu pa zajedno rade 619 i Superkickove nad Ruakom gdje Mayu završava meč.

High Speed Title Match
AZM (c) vs Rina

Dobro je ovo bilo. Solidno. Rina je odmah uhvatila vodstvo. Nakon par poteza pored ringa, cure se vraćaju u njega a onda Rina koristi stolicu kako bi u maniru Oedo Taia ostala u boljem položaju. Nakon promašenog Diving Knee Dropa, AZM lagano hvata ofenzivu. Imale su podjednako ofenzive na kutu ringa, onda je uslijedila serija pinova gdje je AZM bila malo prebrza za Rinu jer je Rina dva puta promašila ulazak za Azumi Sushi. Na kraju Rina pogađa Suplex, ali trenutak kasnije AZM joj krade momentum i pina za obranu naslova. Nije bilo loše, ali nije ovo bila najbolja AZMina obrana.

Captain’s Fall Three Way Nine Woman Tag Team Match
Queen’s Quest (Hina, Lady C & Miyu Amasaki) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa & Unagi Sayaka) & Hikari Shimizu vs Prominence (Hiragi Kurumi, Risa Sera & Suzu Suzuki)

Shirakawa je zauzela početnu prednost uz pomoć Kozuena, međutim nedugo zatim Kurumi ulazi u ring te dominira i na kraju eliminira Lady C. Prominance nastavlja dominaciju, gdje je slijedeća žrtva Unagi Sayaka ali ona se uspješno izvlači uz pomoć Shirakawe i Shimizu. Unagi i Sera imaju jako dobru sekvencu koja završava Serinim Back Drop Slamom, i tako biva Sayaka eliminirana. Nedugo iza toga Shirakawa prebacuje Kurumi na apron preko gornjeg užeta a onda zajedno sa Shimizu uspijeva ju izgurati s aprona. Nakon toga Risa Sera i Suzuki napadaju Minu, ali Shimizu se ponovno nalazi u pravo vrijeme na pravom mjestu i spašava Minu, te gura Risu na apron. Mina je htjela Dropkickom eliminirati Risu, međutim Suzuki je hvata u brzi pin, i tako Prominence pobjeđuje ovaj meč.

Artist Of Stardom Title Match
Oedo Tai (Momo Watanabe, Saki Kashima & Starlight Kid) (c) vs Donna del Mondo (Giulia, Himeka & Maika)

Ovo je bio jak meč. Starlight Kid i Giulia solidno započinju, a onda Himeka pokušava pomoći Giuliji međutim Oedo Tai je spreman. U nastavku smo dobili dobru Himeka/Maika vs Momo Watanabe sekvencu. Donna del Mondo dobiva neki momentum, ali Saki zamalo brani naslov s Kishikaiseiom. Pred kraj je Giulia dominantnija, i izgledalo je kako je DDM blizu vraćanja titula oko svojih strukova, međutim kada je Giulia išla na pin Kashime, Kid je izvukla sudca iz ringa i tako prekinula fall. Na kraju nesporazum članica DDMa, gdje Himeka i Maika slučajno Lariatima pogađaju Giuliju, a onda Saki s lakoćom uz Kishikaisei pinuje Giuliju.

Goddesses Of Stardom Title Match
STARS (Hazuki & Koguma) (c) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Fantastičan meč. Na početku God’s Eye cure napadaju Kogumu, međutim ona DDTov rješava stvari a onda joj i Hazuki pomaže. Sredina meča je bila jako dobra pogotovo sekvenca između Hazuki i MIRAI, gdje ju je MIRAI dobro ispogađala Lariatima i Shoulder Tackleovima. Sourei se miješa u meč, a potom imamo tag team sekvencu prepunu tag team poteza. Pred kraj cure iz God’s Eye okreću stvari u svoju korist i Sourei uništava Hazuki sa stiff Lariatima, dok se Koguma nije na kratko umiješala. Na kraju Hazuki kontrira Sourei jedan Powerbomb u Crucifix pin, i tako FWC brane Goddess titule.

Wonder Of Stardom Title Match
Saya Kamitani (c) vs SAKI

Inače nisam fan Kamitanijinih mečeva jer često znaju biti overkill, ali ovaj je bio jedan od boljih za Wonder pojas. Odlično su otvorile high speedom, i imale su solidnu sekvencu pored ringa. Na početku meča SAKI je izgledala uvjerljivije i nekako dominantnije nad Sayom, međutim kada je Saya kontrirala Suplex i dočekala se na noge znao sam da slijedi jako dobar dio. I bio je. Uslijedio je jedan dio s dosta udaraca, što nogama što rukama, sve dok Saya nije pogodila svoj Spinning Kick. Saya očekivano brani bijeli pojas s Phoenix Splashom. Zadovoljan sam izvedbom meča, plus minutaža je bila savršena.

World Of Stardom Title Match
Syuri (c) vs Tam Nakano

Odličan meč. Nismo puno vidjeli meča a već smo stigli do glavnog spota u meču. Naime Tam Nakano je pogodila Crossbody s rasvjetnih stupova na rampi. Nedugo iza toga dobili smo odličnu razmjenu udaraca na apronu, a na kraju sekvence Syuri je u velikoj prednosti pogodivši nekoliko kickova a kao završni bio je Soccer Kick. Tu Tam skuplja snagu te napada Syuri sa svime što posjeduje u arsenalu. Na kraju Syuri biva ta koja dominira, međutim na svaki Syurin napad Tam odgovara neustrašivim pogledom i kickouta na svaki potez. Syuri za kraj radi Syu-sekai i brani naslov prvaka.

Sveukupno: Jedan iznad prosječan event, s jako dobrim hrvanjem. Prva dva meča su bila nekako nesigurna, ali od high speed meča event ide sve na bolje i završava jako dobrim main eventom.

Be the first to comment on "Stardom MidSummer Champions – Nagoya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*