Stardom Matsumoto Day Clinic 15th Anniversary

Saki Kashima vs Waka Tsukiyama

Waka nije htjela ništa prepustiti slučaju pa napada prva, ali Saki uz puno iskustva to vrlo brzo prenosi u svoju korist. Stvara prednost heel taktikama, gdje sudac odbrojava nekoliko puta za diskvalifikaciju, ali Saki uvijek pušta na vrijeme. Waka dolazi u vodstvo s jednim Crossbodyem, a onda uz bazične poteze održava to. Na kraju Saki uz Pedigree i My Emblem ostvaruje pin. Waka i dalje nakon 30-ak mečeva u Stardomu i 80-ak u karijeri izgleda jako zeleno. Bio je i jedan omanji botch u meču, ali ništa strašno. Radi Saki Kashime moram reći da je bio u najboljem slučaju ok meč.

Koguma vs Unagi Sayaka vs Mai Sakurai

E ovo je bio jako zabavan meč. Kako to obično biva kad dva člana iz jednog stablea idu jedan protiv drugoga, to izgleda kao handicap meč. Tako je bilo i ovdje. Mai i Unagi su na početku radile zajedno, ali Unagi iznenada zamalo pina Mai. Ovdje su i Koguma i Sayaka imale puno više prednosti nego Mai. Prava je šteta što nismo dobili neku veću razmjenu Sayake i Kogume, ali nadam se da ćemo dobiti neki njihov singles meč u budućnosti. Na kraju Sayaka dominira nad Mai i penje se na kut, ali Koguma joj krade pin.

STARS (Hazuki & Mayu Iwatani) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa & Tam Nakano)

Odličan meč. Prvo Tam i Mayu imaju mat dio, a zatim Mina uz blagu pomoć Tam uzima vodstvo nad Hazuki. Slijedi Hazukin dio gdje izjednačava meč, a onda slijedi odlična sekvenca Tam vs Mayu. Nekoliko prekrasnih poteza smo vidjeli. Fenomenalno izmicanje od kickova na obje strane. Mayu nakon jednog jakog forearma koji je primila, pogađa još jači Superkick. Ulazi Hazuki i nastavlja s dobrim potezima, ali Tam i njen Big Boot fenomenalno eskivira. Mina ulazi na kraju, te nakon fantastične serije roll-upova Hazuki pina Minu.

Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Donna del Mondo (Maika & Syuri)

Otvaraju Syuri i Kamitani. Nekako je početak bio malo lošiji, ali Syuri stvara predost. Ulazi Maika, i na Sayine napade Maika nalazi kontre. Syuri i Utami su imale dobar dio u meču kada su prvo izmjenjivale forearmove, a zatim uz nekoliko Kickova i udarca koljenom Syuri opet ide iznad Queen’s Questa. Maika i Kamitani se susreću po drugi puta, i opet Saya radi poteze koje joj Maika kontrira. Ide jedan dobar dio gdje Maika pogađa Lariat nad Kamitani, njoj Hayashishita radi German Suplex. Utami radi i Samoan Drop nad Syuri, ali od nje prima Knee Strike. Maika i Kamitani nastavljaju, ali Saya ovoga puta sve bez greške radi do kraja gdje pogađa Star Crusher, ali Syuri spašava Maiku. Saya pogađa ponovno Star Crusher, i pobjeđuje meč. Dobro je ovo bilo u globalu, samo je nekako početak bio malo lošiji.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Giulia, MIRAI & Thekla)

Oedo Tai su imale fenomenalan intervju prije meča. Također još jedan vrlo dobar meč. Momo i Giulia odlično otvaraju forearmovima, a onda imaju kratak mat wrestling. MIRAI i Ruaka se natječu u snazi, a Starlight Kid i Thekla u brzini. Oedo Tai uzima vodstvo heel tehnikama, ali Giulia čisti ring. Sredina je bila nekako zaboravna, jer nismo vidjeli ništa pretjerano zanimljivo. MIRAI i Momo su odradile dobar dio, kao i Thekla i Starlight Kid. Na kraju DDM napadaju Ruaku, te za sam kraj Giulia ju tjera na predaju s Stealth Viperom.

Sveukupno: Osim prvog meča, prilično zabavan event. Rekao bi da je Stars vs Cosmic Angels meč bio i najbolji, ali sljedeća dva su bila jako dobra, plus feudovi su se lijepo razradili ovdje, i zbog toga palac gore ovome showu.

Be the first to comment on "Stardom Matsumoto Day Clinic 15th Anniversary"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*