Stardom in Showcase Vol. 3

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Nanae Takahashi & Yuu vs STARS (Hanan & Saya Iida)

Iako je Yuu u početku bila bolja, wing★gori su se dobro postavile i nisu dopustile puno ofenzive protivnicama. Nanae Takahashi na iskustvo vraća meč na stranu 7Uppa, no Iida se pokazuje kao žilav borac pa iako je primila odličan Lariat i Powerbomb, zamalo je pinala Nanae u jednoj od slijedećih kontri. Na kraju Yuu i Nanae rade zajednički Crucifix Bomb te tako Saya biva pinana. Uglavnom dobar meč.

Anywhere Fall Count Four Way Match
Koguma vs AZM vs Starlight Kid vs Ram Kaicho

Ovaj meč ne znam kako objasniti. Znači tema je bila nogomet. Sve su izašle u dresovima reprezentacija. Prvo smo dobili užasno kratak high speed trenutak, a onda su cure uspostavile timove. Koguma i AZM protiv Ram i Starlight Kid. Vrlo brzo cure izlaze van, a Starlight Kid radi Springboard Moonsault. Starlight Kid se vraća u ring, a tada ulaze i članice Oedo Taia te ubacuju loptu koju su dodavale među sobom. Koguma i AZM se vraćaju s velikim balonima na zrak i nekako uspijevaju doći u prednost, no Ram im baca bijeli prah u lice. Nakon toga cure izlaze iz ringa i idu pokraj rampe do jednog nogometnog gola. Tamo Starlight Kid i Ram Kaicho stavljaju onaj jedan balon sa zrakom preko AZM i Kogume pa pucaju na gol. Nakon toga Ram i pokušava pinati, no cure kickoutaju. Povratkom u ring timovi se raspadaju, a Koguma hvata pobjedu nad AZM s Kuma Rollom.

Himeka vs Momo Kohgo vs Saya Kamitani vs Lady C

Koliko može biti dobar meč kada imamo bazen na sredini ringa, i svaka od natjecateljica ima lak za kosu, šampon ili tekući sapun u ruci? Upravo tako. Kamitani i Lady C ubacuju Himeku u bazen, pa Kamitani i Himeka jedna drugoj šamponiraju kosu. Za to vrijeme pokraj njih Lady prisiljava Kohgo na predaju. Jednostavno nemam riječi.

Judo Jacket Six Man Tag Team Match
Maika & STARS (Hanan & Mayu Iwatani) vs MIRAI & Queen’s Quest (Hina & Utami Hayashishita)

Jako zabavan meč jer je bio dosta drugačiji. Naime bio je wrestling meč, ali samo vrijede Judo bacanja. 5 bacanja je pobjeda. Mayu iako je bila najslabija karika svoga tima donijela je dosta važan bod protiv MIRAI, a na kraju Maika pobjeđuje Hinu za ukupan rezultat 5:4.

No Holds Barred Tag Team Match
Hazuki & Natsu Sumire vs Oedo Tai (Natsuko Tora & Saki Kashima)

Hazuki je ušla u ring sa starim načinom dok je još bila članica Oedo Taia. Tora i Kashima su ih odmah napale, i dok su se Hazuki i Sumire pokušale vratiti Saki je Sumire napala staklenom bocom. Saki i Tora zajedno s Oedo Taiom dominiraju u ringu, ali onda Hazuki i Natsu odrađuju nekoliko timskih poteza te tako vraćaju meč u svoju korist. Prednost Sumire zadržava tako što je pogodila bocama Toru u glavu, no Natsuko se ubrzo vraća jednim udarcem s šipkom u trbuh, a zatim radi i Frog Splash. Ponovno priliku dobivaju Hazuki i Sumire, gdje Sumire pogađa Cradle DDT, nakon Hazukinog Codebreakera, no u ring ulazi Watanabe i prekida pin. Na kraju opći kaos jer su se u meč uključile cure iz Oedo Taia i STARSa, pa je sudac bio primoran završiti meč s No Contestom.

Hardcore Six Man Tag Team Match
Cosmic Angels (Natsupoi, Tam Nakano & Unagi Sayaka) vs Prominence (Hiragi Kurumi, Risa Sera & Suzu Suzuki)

Iz nekog razloga Cosmic Angelsi su iz nekog razloga obučene u čistačice, a Prominence cure uzimaju prvu prednost. Kasnije Natsupoi skače Crossbody na Kurumi, pa se lagano Kozueni vraćaju u meč te ih napadaju stolicama. Odnekud se pojavljuje i boja koja završava na licima Prominence cura. Iza toga Nakano i Kurumi bacaju jedna drugu na nekakvu mrežu sa šiljcima. Slijedeća sekvenca je bila između Rise i Tam, u kojoj smo dobili spot s ljestvama, a na kraju Nakano izvlači deblji kraj jer ju Risa Sera udara kendo štapom u glavu. Borba se prenosi van ringa gdje cure postavljaju stol, pa Risa s aprona radi Side Slam na taj stol. Kada su se vratile u ring Nakano radi Tiger Suplex na ljestve. Unagi postavlja ljestve u ringu a penju se ona i Suzuki, gdje Suzuki radi Suplex s ljestava. Kozueni se vraćaju tako što su sprejevima pošpricale Prominence, a onda Unagi pogađa Double Underhook DDT na hrpu stolica. Unagi je ustala i držala Suzu, no Natsupoi i Tam greškom pljuju viski u Unagi, a to omogućuje Suzuki da napravi German Suplex na stolice i tako odnese pobjedu.

Exploding Coffin Six Man Tag Team Match
Donna del Mondo (Giulia, Mai Sakurai & Thekla) vs Mysterious Grim Reaper & NEO Stardom Army (Nanae Takahashi & Yuu)

Grim Reaper i Giulia su otvorile meč, a Grim Reaper svojom snagom stvara prednost. Tu su se umiješale Thekla i Sakurai pa su skinule masku Grim Reaperu, samo da bi otkrili da ima ispod Lucha masku. Nakon toga Mai biva dominirana od strane Nanae i Yuu, a onda Giulia i Thekla ulaze u ring i popravljaju stvari. Yuu je zamalo završila u lijesu, ali Nanae ju spašava. Natrag u ringu Mafia Bella drži stvari pod kontrolom, sve dok Nanae nije uspijela kontrirati Giuliji pa je pogodila Frog Splash. Iza toga izbacuje Giuliu iz ringa, te nju i Ogawu (koji je sjedio na komentatorskoj poziciji) vodi prema kutu arene u kojoj se nalazi još jedan lijes. Ogawa se na pola puta uspio izvući a kad su njih dvije došle do lijesa obje su upale unutra. Uspjele su i izaći, no onda 7Upp i Grim Reaper ubacuju sve članice DDMa u lijes, kao i Rossy Ogawu te potom zaklapaju poklopac. Kraj meča.

Sveukupno: Ako imate vremena napretek onda pogledajte ovaj event. Iako već znamo koliko su ovi Showcase eventi komični, Stardom uvijek dostavi novu dozu. Što gluposti, što komedije. Opener i Judo meč su bili jedini hrvački kvalitetni, dok su se svi ostali na neki način hvatali tog komičnog aspekta. Ako se želite zabaviti onda je ovaj show za vas, ali znajte da nećete dobiti MOTYC.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.MaiHime58
2.BMI200068
3.7Upp57
4.FWC56
5.The New Eras45
6.02line42
7.KaWild Venus52
8.wing★gori62
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.Mafia Bella58
2.AphroditE58
3.meltear46
4.Karate Brave45
5.Black Desire43
6.Peach Rock32
7.We Love Tokyo Sports42
8.Mai Fair Lady50

Be the first to comment on "Stardom in Showcase Vol. 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*