Stardom Golden Week 2022 – Dan 5

Rina vs Saya Kamitani

Zabavan opener. Saya je dominirala većinu meča, iako je i Rina imala dobrih poteza. Rina je jako dobro parirala, pa je u dva-tri navrata bila jako blizu pobjede, ali na kraju ipak Saya ostvaruje pobjedu sa Star Crusherom.

STARS (Hanan & Saya Iida) vs Donna del Mondo (Natsupoi & Thekla)

Iida i Thekla prvo zabavljaju publiku, a onda chain wrestlingom Thekla uz pomoć Natsupoi stvara prednost. Ulaskom Natsupoi u duel s Iidom, Saya otvara s chopovima a završava Elbow Dropom. Hanan uz sav momentum nastavlja s par dobrih poteza, a onda Iida gubi prednost s Arm Dragom. Ponovno Thekla i Hanan ulaze u ring i Hanan stavlja Theklu u Armbar, međutim Natsupoi ju spriječava i time DDM stvara prednost. U interakciji Hanan i Natsupoi, Hanan je imala omanji botch kada je htjela napraviti Springboard Crossbody, ali dobro je se snašla. Saya joj dodatno pomaže, međutim Thekla je tu da im pomrsi sve račune. Natsupoi zatim radi brutalan Dropkick, a onda Hanan kickouta na Crossbody. Prelijepim tag team potezima DDM dolazi u prednost, a onda nakon izmjene pinova između Hanan i Natsupoi, Natsupoi hvata pobjedu.

Queen’s Quest (AZM, Hina, Lady C & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Jako dobrim izmicanjima i high speedom meč započinju Tam i AZM. Nakon par ofenzivnih poteza AZM taga Hinu, koja vrlo brzo gubi tu blagu prednost koju su Queen’s Quest imali. Tam je prilično neatraktivno zadržavala prednost, a onda je Unagi s Leg Dropovima i Camel Clutchom započela svoj dio. Lady C mijenja Hinu, te odmah kreće agresivno i radi Swing. Nakon par poteza Unagi taga Minu. Interakcije između Mine i Lady C nisu trajale dugo pa je Lady C nakon Big Boota dala tag za Utami. Hayashishita radi Shoulder Tackle i Dropkick, ali onda Mina ruši nju i AZM s Lariatom, pa stavlja Utami u Figure Foure. Utami se izvlači pa nakon jednog Spinning Backfista Mine i par udaraca laktovima Utami napokon radi Lariat i time dolazi u vodstvo. Hina s ostatkom QQa dominira nad Wakom, ali prilikom pina Waka kickouta na 1. Kouzeni vraćaju istom mjerom, pa Waka dominira nad Hinom, i uz Spinning Kick Nakano i Hina kickouta Tsukiyami. Na kraju su cure imale fantastične poteze i bilo je “neizvjesno” do samoga kraja. Naravno da je Hina uzela pobjedu za svoj tim s Power Body Busterom.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka, Saki Kashima & Starlight Kid) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri) & Konami

Ne mogu vjerovati da je Syuri započela meč bez chain wrestlinga. Lijepo se prilagodila Starlight Kid pa smo dobili jako kratku ali slatku polu-high speed sekvencu. Ulaze Kashima i MIRAI, pa ovogodišnja Cinderella odmah gubi prednost nad Saki koja ju stavlja u polugu, a potom radi fenomenalan Big Boot. Čitav Oedo Tai ulazi i dominira nad MIRAI. Iza toga Starlight Kid sporim i neatraktivnim potezima to održava, a na kraju Ruaka sve to prosipa nakon MIRAInog Shoulder Tacklea. Nakon što je riješila Starlight Kid i Watanabe, Sourei ide u izmjenu Shoulder Tackleova s Ruakom koju i uspijeva srušiti na pod, ali Ruaka vraća istom mjerom pa daje tag za Saki. Sourei i Kashima nisu odradile ništa posebno, pa prelazimo na Konami i Starlight Kid. Konami je odlično otvorila s Running Kickom i Suplexom, a onda ju stavlja u Armbar. Oedo Tai ju spašava, a potom Starlight Kid radi Crossbody i Standing Moonsault. Par trenutaka kasnije Syuri i Konami preko užadi drže Starlight Kid i Momo Watanabe u Armbaru. Dobili smo ono što smo i tražili izmjenu kickova između Konami i Momo. Jako izjednačena, ali izvrsna sekvenca. Ruaka i Syuri su imale pomoć od svojih partnerica, i obje su imale prednosti. Nakon par kickova Syuri pobjeđuje Ruaku sa Suzakuom.

STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika & Mai Sakurai)

Solidno tehničko hrvanje na početku meča između Sakurai i Kohgo, a onda Mai s jednim Big Bootom stvara prednost. DDM je u velikoj prednosti nad Kohgo, a onda Momo pogađa Dropkick i daje tag Kogumi. Koguma radi Bodyslamove, a Iwatani nastavlja s chopovima i kickovima. Nakon teške dominacije STARSa, Mai uspijeva pogoditi Stunner/Dropkick kombinaciju nad Kohgo i dati tag Maiki. Maika jako dobro kreće pa odmah na početku radi dupli Suplex, ali koji trenutak kasnije Kohgo radi 619 pa daje tag za Mayu. Mayu uz blagu asistenciju Hazuki dolazi u prednost nad Maikom, međutim iz ničega Maika radi Bodyslam i daje tag za Himeku. Himeka dominira nad Mayu s Shouder Tackleovima, Boston Crabom i Torture Rackom, ali Mayu uspijeva pogoditi Superkick i dati tag za Hazuki. Hazuki i Himeka su imale jako dobru i izjednačenu sekvencu koju Himeka završava Samoan Dropom. I dok je Giulia bila bolja od Hazuki, Koguma je dominirala nad Giuliom. Running Bulldog i DDT samo su neki od poteza, a onda Giulia uspijeva pogoditi Big Boot i dati hot tag za Sakurai. Mai stavlja Kogumu u Crossface, a onda FWC ima timske poteze nad Sakurai, međutim DDM se miješa pa je opet Mai u prednosti nad Kogumom. STARSi rade istu stvar, međutim na kraju Koguma promašuje Diving Splash,. pa Sakurai pomalo ne očekivano hvata pobjedu za Donnu del Mondo.

Nakon meča Mai Sakurai i Giulia izazivaju FWC na meč za Goddess titule.

Sveukupno: Mečevi su bili dobri i show je baš brzo proletio. Sve je bilo na mjestu, i jako mi se svidjela pobjeda Sakurai, jer to znači da prelazi u midcard. Sve u svemu jako dobar show.

Be the first to comment on "Stardom Golden Week 2022 – Dan 5"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*