Stardom Golden Week 2022 – Dan 4

Hina vs Waka Tsukiyama

Ovo nije bilo loše, ali moram reći, iako su početnice u meču, da sam očekivao više. Sviđa mi se gimmick Wake koja traži tu prvu pobjedu u Stardomu, i koja svako malo iznenadi kickoutom na neki finisher. Hina je u meču za Future titulu baš jako namučila sestru Hanan, i to je bio najveći ispit za Hanan koja ga je prošla. Niti jedna niti druga nisu bile na razini tih mečeva niti su izgledale pretjerano zainteresirane. Očekivano Hina ostvaruje pobjedu ovdje, a Waka će tražiti svoju prvu pobjedu protiv nekoga drugoga.

Oedo Tai (Rina, Ruaka & Saki Kashima) vs STARS (Hanan, Momo Kohgo & Saya Iida)

Oedo Tai započinje meč s Rinom koja vrlo brzo stvara prednost nad Kohgo. Kohgo ti nije puno pokazala, ali Iida je pokušala izvući STARSe odličnim chopovima. Saki Kashima joj je dobro parirala cijelo vrijeme. I dok se Ruaka nije nešto pretjerano isticala u ovome meču, Rina je ponovno bila u ringu a preko puta nje je bila Hanan. Na početku je Rina bila uspiješnija, međutim tu STARS intervenira. Hanan pogađa Famouser ali stiže intervencija Oedo Taia. Na kraju Rina djeluje kao da je u vodstvu, pa radi Suplex, međutim Hanan ju okreće i uspijeva pinati za pobjedu STARSa.

Queen’s Quest (AZM, Lady C & Utami Hayashishita) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano & Unagi Sayaka)

Prilično cool i zanimljiv meč. Cosmic Angelsi bolje otvaraju meč. Nakano radi odličan Crossbody, a kasnije Utami kontrira Cutter u Bodyslam i Lariat. AZM pokušava nešto napraviti s high speedom, ali Mina ju hvata u poluge. Utami pomaže AZM tako što radi Samoan Drop na Mini. AZM je pogodila dobar Double Foot Stomp, ali Mina vraća Spinning Backfistom. Lady C ulazi u ring te radi Swing Mini, ali onda ulazi Unagi. Unagi se također našla u nepovoljnoj situaciji, međutim Tam Nakano ju spašava. Unagi i Mina lansiraju Tam s aprona na QQ pored ringa, a onda Unagi ubacuje Lady C u ring i pobjeđuje sa Swinging reverse STO.

SWA Undisputed World Women’s Title Match
Thekla (c) vs Mayu Iwatani

Odličan meč. Malo neočekivano, ali Mayu i Thekla otvaraju s mat wrestlingom. Thekla je bila nekako snalažljivija i bolja, pa s polugama stvara prednost. Mayu se vraća u meč i dobija malo momentupa pa radi Double Foot Stomp i fenomenalan Superkick. Thekla je pored ringa i uzela je SWA titulu, pa je udarila Mayu njome prilikom Mayuinog Suicide Divea. Thekla se vraća u ring i radi Figure Four, međutim Mayu hvata uže. Obje su se popele na kut a onda Thekla radi Superplex, Mayu izlazi iz ringa, a Thekla radi Crossbody. Natrag u ringu Thekla s kickovima zadržava prednost i ruga se Mayu, ali Mayu joj lupa šamarčinu. Iza toga su uslijedili Superkick i German Suplex, ali Thekla vraća Bodyslamom. Nakon par izmjena, obje su pored ringa a Mayu pogađa Superkick i Tombstone Piledriver, i zatim ulazi u ring i radi Suicide Dive. Missile Dropkick i Frog Splash su uslijedili, međutim Thekla kickouta. Mayu promašuje Moonsault, pa Thekla uspijeva kontrirati Full Nelson Suplex u zamalo pobjedu, ali nije uspijela. Mayu uspijeva pogodili Full Nelson Suplex, međutim Thekla kickouta. Mayu za kraj radi Tombstone Piledriver i Moonsault za pobjedu. Mayu Iwatani je nova SWA prvakinja.

Eight Man Tag Team Elimination Match
Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Mai Sakurai & Natsupoi) vs. God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri) & Konami

Meč započinju Giulia i Syuri, i to baš onako kako Syuri zna. Chain i mat wrestling. Natsupoi i MIRAI su odradile odličan high speed. Giulia i Konami su imale izmjene pinova, a onda DDM pomaže Giuliji da stekne prednost. Vrlo brzo iza toga ulaze Himeka i Sourei. Bile su jako izjednačene, a onda Sakurai gubi prednost od Sourei. MIRAI ju je držala na podu s Bodyslamovima, a Syuri ju je držala podalje od DDM-a. Nakon par trenutaka Sourei i Mai Sakurai završavaju na apronu, ali igrom slučaja Mai se bolje snašla i izbacila Ami Sourei na ringside. Natsupoi radi dva Crossbodya, a onda i German Suplex. Konami nekako dolazi sebi, pa uspijeva kontrirati te prisiljava Natsupoi na predaju. Himeka i Syuri su vodile pravu bitku, ali u jednom trenutku obje završavaju na apronu. U ringu Giulia i Konami se guraju, pa Konami udara u ove dvije na apronu te one padaju na ringside, i time bivaju eliminirane. Konami i Giulia nastavljaju borbu i Konami hvata Giuliu u Rare Naked Choke, onda radi Rare Naked Choke Suplex. Giulia joj vraća German Suplexom, ali i njih dvije završavaju na apronu. Samo su se izokretale i pale pored ringa. Za kraj smo imali MIRAI i Mai Sakurai. Mai je imala početnu prednost, ali MIRAI sve okreće u svoju korist jednim Rock Bottomom. Mai se pokušala vratiti Crossfaceom, međutim da pokaže da i ona može izvući polugu, MIRAI uzima pobjedu s Kimurom.

Goddesses Of Stardom Title Match
Oedo Tai (Momo Watanabe & Starlight Kid) (c) vs STARS (Hazuki & Koguma)

Fukuoka Double Crazy imaju novi ring gear koji izgleda jako dobro. Hazuki i Momo započinju meč pa Hazuki radi Bodyslamove, a onda Oedo Tai prenosi borbu van ringa i tamo dominiraju. Starlight Kid uzima čekić i udara njime Kogumu, a za to vrijeme Momo vraća Bodyslamove Hazuki. Natrag u ringu Starlight Kid i Momo hvataju Hazuki i polijevaju je vodom. Momo udara nogama Hazuki pa je izbacuje iz ringa. Momo je htjela s aprona Soccer Kickat Hazuki, ali Hazuki gura Starlight Kid na Momu. Black Desire su pored ringa, a onda Koguma radi Crossbody s aprona. Iza nje je uslijedio Suicide Dive Hazuki. Natrag u ringu Hazuki radi Missile Dropkick, Running Big Boot i prije nego li je tagala Kogumu radi Senton. Koguma i Watanabe nisu pokazale puno, ali Koguma i Starlight Kid su imale puno zanimljiviji dio. Koguma pogađa Cutter i penje se na kut, ali Kid ju prati i radi Armdrag. Koguma vraća DDTom i Dropkickom. Hazuki je ponovno u ringu te radi Codebreaker i Crossface nad Starlight Kid.

Starlight Kid hvata uže pa uz pomoć Watanabe radi 619, a potom i Standing Moonsault. Kid tu hvata momentum, ali Hazuki ga prekida Big Bootom, međutim ne shvaća da je Kid tagala Watanabe i da je ona sad legalna. Zanimljiva izmjena forearmova i kickova, a onda Hazuki radi DDT. Starlight Kid ulazi u ring i pomaže Momi da zajedno udare Double Knee Strike. Kako je ušča Starlight Kid, tako ulazi i Koguma pa radi Cutter Momi, a Hazuki Diving Senton. Odličan timski rad FWCa. Hazuki radi Bodyslam međutim Momo okreće u pin, iz kojeg Hazuki kickouta. Nakon toga smo dobili German Suplex od Watanabe, a onda Hazuki postaje bijesna pa udara agresivne forearmove,te Brainbuster. Starlight Kid ju spašava, i izbacuje FWC iz ringa, a onda radi Springboard Moonsault. Hazuki se vraća u ring, i Momo radi B-Driver, ali Hazuki kickouta. Na kraju Momo radi dva Half Nelson Suplexa, nakon kojih Koguma spašava Hazuki. Black Desire rade Swinging Side Bodyslam, a potom Starlight Kid, dok je sudac bio ometen, udara stolicom Hazuki u glavu. Momo se priprema za Peach Sunrise, međutim Hazuki okreće pin i osvaja Goddess titule. Iako je prvi meč bio bolji, ni ovaj nije bio loš.

Wonder Of Stardom Title Match
Saya Kamitani (c) vs Maika

Uh ovo je bilo jako dobro. Otvorile su s jako dobrim tehničkim hrvanjem, a onda Maika prelazi u vodsto s Lariatom i Bodyslamom. Cure izlaze iz ringa, i Saya se izmiče Maikinom Lariatu, pa Maika udara stup ringa. Natrag u ringu Saya je sve bolja i odlično targetira Maikinu ruku. Iako je Maika uspjela pogoditi Bodyslam, Saya radi Hurricanranu i izbacuje Maiku iz ringa pa radi Crossbody. Kod ringa Saya radi Suplex, a onda pri pokušaju Hurricanrane Maika ju hvata i radi Powerbomb od apron. Cure se penju na apron a onda Maika radi Vertical Suplex, pa iza toga Back Drop Suplex. Uslijedila je razmjena forearmova, onda smo dobili jedan dosadan dio u kutu ringa a to prekida Maika Superplexom, iz kojeg Saya kickouta. Maika radi dva Lariata, Saya Big Boot, pa Maika još jedan Lariat i obje završavaju na matu. Iza toga Saya pogađa dva Suplexa iz kojih Maika kickouta, a onda s kuta Maika pogađa Enka Otoshi, međutim ovaj puta Saya kickouta. Saya dobija malo momentuma pa radi Spinning Backfist i Reverseranu, i dok je Maika pokušala Lariatom spriječiti Sayin momentum, Saya radi Big Boot i Headbutt. Na kraju smo dobili nekoliko kickouta s obje strane, a onda Saya pogađa 450 Splash te brani titulu s Phoenix Splashom.

Nakon meča MIRAI kao Cinderella, izazvala je Sayu Kamitani na meč za Wonder pojas.

Sveukupno: Jako dobar show, pogotovo mečevi za titule. Mayu je napokon postala Grand Slam prvakinja. Iako mislim da nisu trebale vratiti titule tako brzo, FWC su bile dobre, a onda se nadam da Black Desire osvaja tag ligu. Saya je očekivano obranila titulu, i sad je ne redu za bijeli pojas ovogodišnja Cinderella, MIRAI.

Be the first to comment on "Stardom Golden Week 2022 – Dan 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*