Stardom Golden Week 2022 – Dan 3

Rina vs Hina

Pošto smo ih u zadnjih par tjedana dosta gledali u međusobnim okršajima, ovaj puna nisu unijele nikakve novine u ovaj meč, pa je izgledalo na početku dosta bazično i nemaštovito. Kasnije su bile bolje i odradile su nekoliko i pokušaja poluga, ali tek onda dolazi solidan dio. Nakon jako dobre izmjene pinova, Rina hvata prednost i radi Northern Light Suplex i Knee Drop, a onda uzima pobjedu s Pink Devilom.

STARS (Hanan & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Natsupoi & Thekla)

Sviđa mi se tim Thekle i Natsupoi, ponajviše je jako dobro prate jedna drugu. S tim da su im dva rookiea bila preko puta, meč je bio jako dobar. Na početku Thekla i Kohgo odrađuju solidne izmjene, ali tek kada je Natsupoi ušla, DDM stvara prednost. Natsupoi radi Bow and Arrow, ali Hanan spašava Kohgo. Ponovno je Thekla u ringu i radi Camel Clutch, međutim Momo se izvlači i radi Dropkick te daje tag za Hanan. Hanan s Judo Throwovima i Dropkickovima stvara vodstvo. Nažalost po nju to i nije dugo trajalo jer je Thekla uspijela pogoditi DDT, i dati tag za Natsupoi. Dobili smo solidne izmjene od Natsupoi i Hanan, a onda Kohgo nastupa sa 619, međutim promašuje ali uz pomoć Hanan, Kohgo i dalje ostaje u vodećoj poziciji. Iz drugog pokušaja Momo pogađa 619 i Missile Dropkick, ali Natsupoi kickouta. Sve četiri su u ringu, a Thekla i Natsupoi rade Spear, pa nakon Fairing Ringa Natsupoi pobjeđuje Kohgo.

Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika & Mai Sakurai) vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa, Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Dobro je ovo bilo. Otvaraju Unagi i Maika, pa nakon par dobrih izmjena Maika radi Shoulder Tackle, ali Unagi instantno vraća Big Bootom pa Cosmic Angelsi uzimaju prednost. Donna del Mondo vrlo brzo vraća stvari na početak, pa ulazi Himeka i stavlja Unagi u Single Leg. Unagi se izvlači pa radi Codebreaker i Leg Drop, te daje tag za Nakano. Kako je Tam ušla odmah radi Crossbody, ali s druge strane ilegalno ulazi Giulia pa kreće njihova razmjena forearmova. Kako je ušla Giulia tako ulazi i Mina. Na kraju sekvence Kouzeni opet u vodstvu. Mai Sakurai ulazi, ali Tam i dalje održava prednost Back Drop Suplexom i Running Kneeom. Tam odvaljuje šamar Sakurai, a koji trenutak kasnije radi i Superkick. Tag dobija Waka, pa onda ona i Sakurai imaju razmjenu forearmova. Tu razmjenu prekidaju članice DDMa i Sakurai radi Crossface, koji pak prekidaju članice Cosmic Angelsa. Waka dominira nad Sakurai, ali nedovoljno da ostvari pobjedu jer su se umiješale Maika i Himeka. Cure udaraju Lariate Tsukiyami, i ostatku Kouzena. Sakurai taguje Giuliu koja radi Fallcon Arrow pa Crossface, te kada je vidjela da je Waka blizu užeta, samo je preokrenula polugu u Stelth Vipera i Waka je bila primorana predati meč.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Ruaka, Saki Kashima & Starlight Kid) vs STARS (Hazuki, Koguma, Mayu Iwatani & Saya Iida)

Ruaka, Momo i Starlight Kid su ostavile Kashimu na početka meča samu u ringu, jer niti jedna nije htjela započeti meč protiv Kogume. Iako Saki Kashima nije pala na Bear pose, Koguma je svakako potpomognuta STARSima uspostavila dominaciju. Goddess prvakinje pomažu Kashimi pa se karte okreću u korist Oedo Taia. Tek nakon par minuta dominacije Oedo Taia, Ruaka gubi prednost nad Sayom Iidom pa Iida ima seriju chopova nad članicama Oedo Taia. Ruaka ipak zadnjim atomom snage radi Senton. Ulaze Watanabe i Hazuki, gdje Hazuki odmah radi Missile Dropkick pa Codebreaker, Running Big Boot i završava Crossfaceom jer je Momo dohvatila uže. Dosta izjednačena i jako dobra izmjena nožnih udaraca između njih dvije, ali Koguma pomaže Hazuki kako bi preuzela vodstvo. Naravno očekivano i Oedo Tai se miješa, pa dolazimo do toga da svaka cura ima po jedan potez. Starlight Kid ulazi u ring i prima DDT od Hazuki, a onda na drugoj strani ulazi Iwatani. Zanimljiva serija forearmova, međutim Oedo Tai ponovno dolazi u vodstvo kada su se sve cure udružile i napale Mayu. STARSi vraćaju istom mjerom i Mayu čak radi Frog Splash nad Starlight Kid, pa zajedno s Hazuki ide na Suicide Dive, međutim Ruaka i Momo Watanabe ih prekidaju udarcima kutijama. Starlight Kid radi Moonsault iz kojeg Mayu kickouta, i to je u biti bio zadnji pravi pokušaj, jer je sudac iza toga označio time limit draw.

Queen’s Quest (AZM, Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri) & Konami

Da, opet Syuri otvara meč, i da, opet imamo chain i mat sekvencu. Syuri izgleda da ne zna otvoriti drugačije. Nastavljaju MIRAI i Saya Kamitani s jednim jako dobrim high speedom, a onda se meču priključuje ostatak Queen’s Questa te tako Kamitani stvara prednost. Lady C gubi tu prednost od MIRAI, a onda Sourei odlično kreće s Boston Crabom, ali Lady C hvata uže. Konami i Syuri su imale dobre kickove nad Lady C, ali ona uspijeva napraviti razmak i tagati AZM. AZM i Syuri su dobro parirale jedna drugoj, ali onda Konami ulazi u ring i radi Armbar preko užeta. AZM je pokušala napraviti Numero Uno, ali Konami radi ponovno Armbar. AZM se izvlači iz poluge pa nakon Crossbodya taga Sayu. U ringu su MIRAI i Kamitani. MIRAI prvo pogađa svoj dobro poznati Shoulder Tackle pa radi Lariat, međutim Saya vraća Dropkickom, samo da bi koju sekundu kasnije MIRAI pogodila Rock Bottom. Vidjeli smo odličan Big Boot Saye, a onda Utami i Ami odrađuju prilično izjednačenu snagatorsku sekvencu, gdje na kraju jedna drugu ruše Lariatima. I dok su Lady C i Sourei izmjenjivale poluge, QQ se ponovno miješa u meč. Sve su cure pored ringa osim Kamitani, koja radi Springboard Crossbody na njih. Iza toga Konami i Syuri kickovima tuku Lady C, a onda Sourei radi dva puta Lariat i ide na pin, međutim Lady C kickouta. Na kraju Ami pobjeđuje s Brainbusterom.

Sveukupno: Još jedan filler show. Solidni mečevi i to je praktički to. Ništa bitno nismo vidjeli, ali to ni nije toliko strašno, jer je idući dan najvažniji ovog Golden Weeka. SWA, Goddess i Wonder titule su na liniji.

Be the first to comment on "Stardom Golden Week 2022 – Dan 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*