Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 8

Tag Team Match
Oedo Tai (Rina & Ruaka) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

Himeka i Maika su u ovaj meč ušle dosta opušteno, pa su Rina i Ruaka imale veliko vodstvo većinu meča. Ruaka je svojim poznatim Sliding Crossbodyem, Sentonom i Shoulder Tackleom držala Himeku u nemogućnosti za napad, a Rina je Judo Throwom, Double Knee Dropom i Octopus Holdom imala prednost nad Maikom. Na kraju cure iz DDMa se uozbiljuju, te na kraju Maika prisiljava Rinu na predaju s Rare Naked Chokeom.

Eight Man Tag Team Match
Oedo Tai (Momo Watanabe, Natsuko Tora, Saki Kashima & Starlight Kid) vs STARS (Hanan, Hazuki, Koguma & Saya Iida)

Koguma i Starlight Kid su otvorile s high speedom, a onda je meč usporio kada su ušle Saki i Saya. Uslijedile su Hazuki i Natsuko s blagom stiff sekvencom, no onda su sve ušle u ring i svaka je imala po jedan ofenzivan potez. Na kraju STARSi kolektivno imaju prednost, no Koguma greškom radi Crossbody pokraj ringa na Hazuki i Iidu, a to omogućuje Oedo Taiu da izolira Hanan. Tora radi Swanton Bomb te tako ostvaruje pobjedu za svoj tim.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Klasičan 02line meč gdje Amasaki izgubi prednost, pa AZM kao velika sestra uskoči i očisti ring high speedom. Sourei vraća The New Eras u igru s fantastičnom serijom chopova, a MIRAI se trudi ne izgubiti prednost što joj na početku i uspijeva, ali Miyu pomaže AZM vratiti stvari na početak. Amasaki ima blagu prednost nad MIRAI, no tada se uključuju i AZM i Sourei, a na kraju deblji kraj izvlači 02line. MIRAI pogađa odličan Rock Bottom, no imamo near fall. Zatim MIRAI radi Miramare Shock i tako dodaje još dva boda svome timu u ovom turniru.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Lady C & Mai Sakurai vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

Baš ništa zanimljivo nismo vidjeli. Kratak je ovo meč bio, a cure su izgledale kao da samo žele što prije završiti meč. Relativno izjednačen na početku, da bi kasnije Lady C ostvarila blagu prednost. Sakurai to ispušta jer su TamPoi udružile snage pa timskim potezima ostvaruju prednost, i na kraju Nakano s Tiger Suplexom odnosi pobjedu.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Queen’s Quest (Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs God’s Eye (Syuri & Tomoka Inaba)

Dobar ali izjednačen početak meča između Syuri i Utami. Kasnije Inaba uz pomoć Syuri ostvaruje blagu prednost nad Kamitani, ali ništa što Kamitani ne može obraniti. Utami je ušla s puno samopouzdanja u nastavak meča, ali i Inabi je proradio inat pa smo dobili solidnu stiff izmjenu koja je završila tako da su obje završile na matu. Ponovno smo dobili Syuri i Hayashishita sekvencu. Ovoga puta Syuri je bolje krenula sa stiff kickovima i Suplexima, no Utami je vrlo brzo uzvratila Samoan Dropom i Lariatom. Nakon toga smo dobili timske poteze s obje strane, ali bolje su bile AphroditE jer su izbacile Karate Brave iz ringa. Tada Kamitani radi Springboard Crossbody na protivnice pokraj ringa, a povratkom u ring gubi tu prednost. Naime Syuri radi razne poluge, te na kraju Kamitani tapka kada ju je Syuri stavila u Byakko.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Giulia & Thekla)

Thekla dosta loše otvara meč, pa tako dopušta Kohgo da napravi Dropkickove i tako dođe u prednost. Iwatani je dodatno uskočila da se to vodstvo zacementira, no s druge strane ulazi Giulia i pomaže Thekli povratiti momentum meča. Zatim Giulia dominira nad Kohgo, a nakon toga hvata Mayu u Crossface gdje se Mayu spašava tako što je uhvatila uže. Nakon velikog Bodyslama Giulie, Thekla je nastavila tući Iwatani sa stiff kickovima, no onda se ukazuje Momo Kohgo s Corner Crossbodyem nakon kojega Mafia Bella izlazi iz ringa. To omogućuje Mayu da pogodi Suicide Dive, a natrag u ringu STARS cure stvaraju veliko vodstvo. Iako je Thekla imala pokoju kontru, i iako je Giulia pokušala spasiti stvari, Iwatani pogađa Tombsotne Piledriver a nakon Moonsaulta odnosi pobjedu.

Sveukupno: Još jedan filler show, na kojem nismo vidjeli ništa posebno. Nije bilo loše, ali isto tako nije bilo van serijskih sekvenci i poteza. Ovim showom priližavamo se kraju turnira.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.MaiHime58
2.BMI200068
3.The New Eras57
4.7Upp57
5.FWC56
6.02line52
7.KaWild Venus52
8.wing★gori62
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.meltear58
2.Mafia Bella68
3.AphroditE68
4.Karate Brave57
5.Peach Rock44
6.Black Desire43
7.We Love Tokyo Sports42
8.Mai Fair Lady60

Be the first to comment on "Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 8"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*